Αρχική VivamusΑνθρώπινο Σώμα ΣΥΣΚΕΥΕΣ RIFE & ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE – VIVAMUS

ΣΥΣΚΕΥΕΣ RIFE & ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE – VIVAMUS

by NIKOLE

Τι είναι μια μηχανή Rife ; Με μια μηχανή Rife διέρχεται ηλεκτρομαγνητική συχνότητα μέσω του σώματος.
Ο Αμερικανός επιστήμονας Royal Raymond Rife εφηύρε τη μηχανή Rife κατά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930. Το μηχάνημα που ανέπτυξε παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα πολύ χαμηλής ενέργειας που είναι παρόμοια με τα ραδιοκύματα και μη ανιχνεύσιμα στο ανθρώπινο αυτί.

Η συσκευή περνά ηλεκτρομαγνητική συχνότητα μέσω αυτών και στο σώμα.

Οι υποστηρικτές της μηχανής Rife πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες, όπως ο καρκίνος, χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή για λίγα λεπτά κάθε μέρα πολλές φορές την εβδομάδα.

Άλλα ονόματα για τις μηχανές Rife περιλαμβάνουν γεννήτριες συχνοτήτων Rife και μηχανές ακτίνων Rife. Οι κατασκευαστές έχουν επίσης πουλήσει αυτές τις συσκευές με μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών σημάτων όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιοι είναι οι ισχυρισμοί της για τη θεραπεία του καρκίνου;
Ο Ράιφ στήριξε πολλές από τις ιδέες του στο έργο του Δρ. Άλμπερτ Άμπραμς, άλλος επιστήμονας που εφηύρε παρόμοιες μηχανές. Ο Abrams ισχυρίστηκε ότι οι ασθένειες εκπέμπουν μια συγκεκριμένη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, μια θεωρία που ονόμασε «ραδιονήματα».

Ο Rife εφηύρε πολλά οπτικά μικροσκόπια, τα οποία πίστευε ότι μπορούσαν να απεικονίσουν τις αύρες των ζωντανών μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων των ιών που κανένα άλλο μικροσκόπιο εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να ανιχνεύσει. Ο Rife ισχυρίστηκε επίσης ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει το χρώμα των αύρων για να υπολογίσει την ηλεκτρομαγνητική συχνότητα αυτών των μικροβίων.

Ο Rife θεώρησε ότι αυτά τα μικρόβια ήταν υπεύθυνα για τον καρκίνο και ζούσαν μέσα στα κύτταρα του όγκου. Πίστευε ότι με την ανίχνευση της συγκεκριμένης ηλεκτρομαγνητικής συχνότητάς τους και τη μετάδοση αυτής στο σώμα ενός ατόμου, θα σκότωνε τα μικρόβια δονώντας τα με «θάνατο ρυθμό ταλάντωσης» και θα θεράπευε την ασθένεια.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Κάντε μια γρήγορη έρευνα διάρκειας 1 λεπτού
Οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εμπειρία μας. Είσαι ο καλύτερος!

Τι λένε τα στοιχεία;
Σύμφωνα με μια επισκόπηση του 2013, κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν δείχνει ότι η μηχανή Rife ή άλλες παρόμοιες συσκευές μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση καταδίκασε τα πειράματα του Ράιφ εκείνη την εποχή και ανεξάρτητοι ερευνητές δεν μπόρεσαν να αναπαράγουν τους ισχυρισμούς που έκανε στην εργασία του.

Πιο πρόσφατη έρευνα υποδηλώνει ότι η ηλεκτρομαγνητική συχνότητα μπορεί να έχει θέση στη θεραπεία του καρκίνου. Ωστόσο, αυτές οι συχνότητες είναι διαφορετικές από αυτές που εκπέμπει η μηχανή Rife.

Για παράδειγμα, μια μελέτη του 2012 που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Cancer διαπίστωσε ότι συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες εμπόδιζαν ορισμένα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν χωρίς να επηρεάσουν τα φυσιολογικά κύτταρα. Οι ερευνητές πραγματοποίησαν αυτά τα πειράματα σε δοκιμαστικούς σωλήνες, κάτι που δεν είναι το ίδιο με τις μελέτες σε ζώα ή ανθρώπους.

Σε μια ανασκόπηση του 2016, οι συγγραφείς εξέτασαν μελέτες σχετικά με τη χρήση της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας για τη θεραπεία του καρκίνου. Παρατήρησαν ότι σε ορισμένες μελέτες σε ζώα, συγκεκριμένες συχνότητες εμπόδιζαν το σχηματισμό νέων καρκινικών κυττάρων και ανέστειλαν την ανάπτυξη του όγκου.

Οι συγγραφείς της ανασκόπησης πρότειναν επίσης ότι συγκεκριμένες συχνότητες μπορεί να ρυθμίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να ενισχύσουν τη φυσική του ικανότητα να καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα.

Ενώ οι συγγραφείς βρήκαν μόνο δύο ανθρώπινες μελέτες σχετικά με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι μελέτες υποδηλώνουν ότι η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητική συχνότητα είναι ασφαλής και τα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα. Ωστόσο, οι επιστήμονες πρέπει να πραγματοποιήσουν περαιτέρω έρευνα για να υποστηρίξουν αυτά τα ευρήματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις μελέτες δεν χρησιμοποίησε τη μηχανή Rife ή τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που εκπέμπει.

Παρενέργειες
Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η χρήση ενός μηχανήματος Rife μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, υπάρχει επίσης ελάχιστος κίνδυνος παρενεργειών.

Ωστόσο, οι μηχανές Rife μπορεί να διαφέρουν σημαντικά σε ποιότητα και σχεδιασμό. Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι έχουν υποστεί ηλεκτροπληξία όταν χρησιμοποιούν μια μηχανή Rife. Άλλοι έχουν αναπτύξει εξανθήματα ή ερεθισμό του δέρματος από τα ηλεκτρικά επιθέματα, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιούν κόλλα.

Κίνδυνοι και εκτιμήσεις
Ένα άτομο πρέπει να ζητήσει συμβουλές από το γιατρό του σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο.
Οι μηχανές Rife και άλλες συσκευές ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας στο σπίτι δεν είναι πιθανό να προκαλέσουν μακροπρόθεσμους κινδύνους. Η ηλεκτρομαγνητική συχνότητα που εκπέμπουν είναι πολύ ασθενής, μερικές φορές πολύ αδύναμη για να διεισδύσει ακόμη και στο δέρμα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να λάβουν υπόψη την ποιότητα του μηχανήματος. Δεν υπάρχει κανένα πρότυπο ή κανονισμός για τις μηχανές Rife, και σχεδόν ο καθένας μπορεί να το φτιάξει. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η κατασκευή αυτών των μηχανών μπορεί να ποικίλλει σημαντικά.

Μηχανήματα χαμηλής ποιότητας μπορεί να θέσουν ένα άτομο σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και εγκαυμάτων ή η συσκευή μπορεί να μην είναι ηλεκτρικά ασφαλής.

Ο πιο σημαντικός κίνδυνος από τη χρήση ενός μηχανήματος Rife είναι εάν ένα άτομο καθυστερήσει τις τυπικές θεραπείες για τον καρκίνο. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα μηχανήματα Rife μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.

Η έγκαιρη θεραπεία των περισσότερων τύπων καρκίνου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την προοπτική ενός ατόμου. Η καθυστέρηση της ιατρικής θεραπείας μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος, καθιστώντας πιο δύσκολη τη θεραπεία για τους γιατρούς.

Περίληψη
Το μηχάνημα Rife είναι μια συσκευή που παρέχει ηλεκτρομαγνητική συχνότητα χαμηλής ενέργειας στο σώμα, συνήθως μέσω των χεριών ή των ποδιών. Propo

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!