Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy Συναισθηματική Υγεία – Πρόγραμμα Αναπλαισίωσης EVOX -Vivamus

Συναισθηματική Υγεία – Πρόγραμμα Αναπλαισίωσης EVOX -Vivamus

by NIKOLE

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους συγκεκριμένους τομείς στους οποίους το EVOX μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ευημερία σας. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στη συναισθηματική υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες για το EVOX πατήστε εδώ ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τη λέξη EVOX στην ιστοσελίδα μας.

Συναισθηματική υγεία

Ίσως ο πιο σημαντικός τομέας που μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει το πρόγραμμα EVOX (πρόγραμμα Φωνής για αναπλαισίωση – που έχουμε στο Κέντρο Ευεξίας και Βιοσυντονισμού Vivamus, είναι η συναισθηματική υγεία. Όλοι βιώνουμε άγχος και μη ισορροπημένα συναισθήματα καθημερινά. Αυτά τα άγχη και τα συναισθήματα μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου, αν δεν τα διαχειριστούμε και δεν τα επεξεργαστούμε αποτελεσματικά.

Ενώ το να μιλήσετε για ένα άγχος στη ζωή σας σε άλλο άτομο μπορεί σίγουρα να βοηθήσει, το να μιλήσετε στο EVOX μπορεί να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το EVOX εντοπίζει τη μη ισορροπημένη ενέργεια στη φωνή σας που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια στέλνει ενεργητικές πληροφορίες στο σώμα για να βοηθήσει στην επανεξισορρόπηση αυτής της ενέργειας. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη ενός συγκεκριμένου άγχους ή συναισθήματος που βιώνετε, το οποίο μπορεί με τη σειρά του να οδηγήσει σε μια βελτιωμένη πραγματικότητα.

Εκτός από το ότι βοηθά στην ανακούφιση από τα στρες που μας επιβαρύνουν και μας βαραίνουν, το EVOX μπορεί να βοηθήσει και σε προηγούμενα τραύματα. Τα τραύματα συχνά δημιουργούν συναισθηματικά εμπόδια που μας εμποδίζουν να ζήσουμε την καλύτερη ζωή μας. Μέσω της αναπλαισίωσης της αντίληψης, ένα άτομο μπορεί να ξεπεράσει οδυνηρά τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή του.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για ραντεβού& συνεδρίες διαδυκτιακά καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655,+30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!