Αρχική Vivamus ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ διαβάστε ΑΥΤΟ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ διαβάστε ΑΥΤΟ

by NIKOLE

1. Ας πούμε ότι είναι 7:25 μ.μ. και πηγαίνετε στο σπίτι μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα στη δουλειά.

2. Είστε πραγματικά κουρασμένοι, αναστατωμένοι και απογοητευμένοι.

Ξαφνικά, αρχίζετε να βιώνετε έναν πόνο στο στήθος σας που αρχίζει να ακτινοβολεί στο χέρι και το σαγόνι σας επάνω και μέσα στην καρδιά. Είστε πέντε χιλιόμετρα από το πλησιέστερο νοσοκομείο στο σπίτι σας.

4. Δυστυχώς, δεν ξέρετε αν θα είστε σε θέση να πάτε τόσο μακριά.

5. Έχετε λάβει εκπαίδευση CPR, αλλά ο τύπος που δίδαξε το μάθημα δεν σας λέει πώς να το εκτελέσετε μόνοι σας.

6. Πώς να επιζήσετε μια καρδιακή προσβολή όταν είστε μόνος; Επειδή πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν έχουν καρδιακή προσβολή και βρίσκονται χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά χτυπά άσχημα και αρχίζει να αισθάνεται αδύναμη, έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν χάσει την συνείδησή του.

7. Ωστόσο, αυτά τα θύματα μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους με βήχα επανειλημμένα και πολύ δυνατά. Η βαθιά αναπνοή θα πρέπει να γίνεται πριν από κάθε βήχα και ο βήχας θα πρέπει να είναι βαθύς και παρατεταμένος, όπως όταν παράγεται πτύελα στο πίσω μέρος του στήθους. Η αναπνοή και ο βήχας πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε δύο δευτερόλεπτα και να κρατούνται μέχρι την άφιξή τους στο νοσοκομείο ή έως ότου η καρδιά ξεκινήσει κανονικά.

8. Οι βαθιές αναπνοές παρέχουν οξυγόνο στους πνεύμονες και οι κινήσεις βήχας επαναφέρουν την καρδιά και διατηρούν το αίμα που κυκλοφορεί. Η πίεση στην καρδιά βοηθά επίσης στην αποκατάσταση του φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού. Με αυτό τον τρόπο, τα θύματα μιας καρδιακής προσβολής μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.

9. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα. Θα μπορούσατε να σώσετε τη ζωή τους !!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:

FLAVON

  1. MAX
  2. PROTECT
  3. KIDS
  4. ACTIVE
  5. MAX PLUS

FINCHLEYCLINIC ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πατήστε εδώ για μια σειρά από προϊόντα για την καρδιά.

Για να τα προμηθευτείτε απευθείας πατήστε εδώ:

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655,6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα