Αρχική VivamusΣυμβουλες Παιδί και το ξεκίνημα της ζωής του VIVAMUS

Παιδί και το ξεκίνημα της ζωής του VIVAMUS

by NIKOLE

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 1000 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ούγγρος γιατρός αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου και τη σημασία της κατανάλωσης των 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ FLAVON ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

(για περισσότερες πληροφορίες ή/και άμεση αγορά και με κάρτα, πατήστε εδώ  και εδώ ή επιλέξτε την αντίστοιχη κατηγορία από την ιστοσελίδα μας).

“Με βάση τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, γνωρίζουμε ότι τα πρώτα 4-5 χρόνια της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων 1000 ημερών, καθορίζουν τη μακροχρόνια κατάσταση υγείας μας.

Οι κληρονομικοί παράγοντες είναι σημαντικοί, αλλά γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο τρόπος ζωής, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών συνηθειών, διαμορφώνει την υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού από τη σύλληψη και μετά.

Έτσι, στα πρώτα 3 χρόνια ως παιδί, κατ ουσίαν αποφασίζετε τι είδους ενήλικας θα γίνετε. Το παιδί δεν μπορεί να κάνει μια επιλογή, εξαρτάται από την προσοχή μας, από την απόφασή μας, ποια ποιότητα ζωής θα έχει το παιδί μας στην ενηλικίωση.

Γιατί το λέμε αυτό;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στη συνέχεια κατά τα πρώτα 3 χρόνια, εμφανίζονται αλλαγές στο αναπτυσσόμενο σώμα που είναι μοναδικές , δεν μπορούν να επαναληφθούν και μη αναστρέψιμες. Εκτός από την ανάπτυξη δεξιοτήτων σκέψης και γλώσσας, η εντερική χλωρίδα και το ανοσοποιητικό σύστημα αναπτύσσονται επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο αριθμός των λιποκυττάρων καθίσταται οριστικός, γεγονός που καθορίζει την τάση να γίνουν παχύσαρκα αργότερα, μαζί με όλα τα αρνητικά του αποτελέσματα.

Στις πρώτες 1000 ημέρες, αποφασίζεται ο βαθμός της οστικής πυκνότητας των ενηλίκων, η υψηλή αρτηριακή πίεση και οι πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη, για να αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς παράγοντες.

Τί μπορεί να γίνει?

Με τη σωστή διατροφή, μπορούμε να έχουμε θετική επίδραση σε αυτές τις διαδικασίες. Βασικά, με μια σύνθετη, φυτική και πλούσια σε χρώματα διατροφή λαχανικών και φρούτων, μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ζωής του οργανισμού που αναπτύσσεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να υποστηρίξουμε το σώμα μας με τον πιο αποτελεσματικό, ολοκληρωμένο τρόπο, με την πιο χρήσιμη μορφή, χωρίς επιβλαβή αποτελέσματα.

Κάθε μέρα το σώμα μας λειτουργεί με σχεδόν 5.000 ουσίες σε κυτταρικό επίπεδο, μπορούμε να απορροφήσουμε σχεδόν 2.500 ουσίες από φυτικές πηγές. Εάν δεν το φέρουμε στο σώμα μας, μιλάμε για την ποιοτική πείνα.

Το Nutrigenomics (γονιδιωματικής των θρεπτικών ουσιών) είναι ένας νέος τομέας της επιστήμης, έχουμε όλο και περισσότερες γνώσεις για το πώς μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τη γενετική μας με αυτόν τον τύπο διατροφικής συνήθειας.

Σύμφωνα με την έρευνα του ΠΟΥ, τα παιδιά καταναλώνουν ιδιαίτερα λίγα λαχανικά και φρούτα σε καθημερινή βάση, πράγμα που σημαίνει ποιοτική πείνα, καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε μικροθρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη.

Αυτός ο κίνδυνος δεν περιορίζεται σε υποσιτισμένα παιδιά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη ουγγρική μελέτη, σχεδόν τα δύο τρίτα των εξωτερικών ασθενών είναι μέτρια και το 12% διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για λιμοκτονία ποιότητας.

Η οικογένεια προϊόντων Flavon επιτρέπει την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων σε μια μοντέρνα, αλλά αξιαγάπητη μορφή, και η αξιοπιστία της εγγυάται τη διασφάλιση της ποιότητας.

Από την οικογένεια προϊόντων Flavon, το Flavon KIDS παρέχει τα φρούτα που χρειάζεται ένα αναπτυσσόμενο σώμα, προστατεύει τα παιδιά στο μέγιστο βαθμό και βοηθά στη λειτουργία των διαδικασιών που είναι απαραίτητες για τη ζωή.

Το Flavon GREEN Plus περιέχει επίσης σημαντικά λαχανικά για παιδιά, ένα ιδιαίτερα σημαντικό συστατικό είναι η β-γλυκάνη, η οποία, μεταξύ άλλων, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δρ. Med. Emánuel Gaál”

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα