Αρχική VivamusΔιατροφη Συνταγες Νερο απο Βοτανα το καλυτερο για την Υγεια

Νερο απο Βοτανα το καλυτερο για την Υγεια

by NIKOLE

Το ανθρώπινο σώμα είναι κυρίως νερό. Σε υγιή κατάσταση τουλάχιστον το 70% του σωματικού βάρους είναινερό. Το 90% του Ελληνικού πληθυσμού είναι αφυδατωμένο (50% – 55% νερό) λόγω της κατανάλωσης καφέ, αναψυκτικών, ζάχαρης, αμύλου και κυρίως μαγειρεμένης τροφής.

Μερικά χαρακτηριστικά συμπτώματα αφυδάτωσης:
– Δεν υπάρχει αίσθημα δίψας
– Αποστροφή για νερό
– Ναυτία και αίσθημα αναγούλας στην κατάποση νερού
– Ξηρό και απολεπισμένο δέρμα
– Έντονη κατακράτηση υγρών, κυρίως στα μάτια (σακούλες), αστραγάλους και πρόσωπο
– Δυσκοιλιότητα
– Ανεξήγητη κούραση
– Λήθαργο, υπνηλία
– Έλλειψη έντονης πείνας
– Ημερήσια ούρηση λιγότερη από 5 -6 φορές
Για να ενυδατωθείς το συντομότερο δυνατό, προτείνουμε την κατανάλωση ενός λίτρου βοτανόνερου και ενός λίτρου χυμού καρπουζιού ή αγγουριού καθημερινά.
Για το βοτανόνερο σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα διαφορετικό Ελληνικό βότανο σύμφωνα με τις οδηγίες του σχετικού βίντεο στο τέλος του άρθρου.
Με αφορμή την ενημέρωσή σας για το ποιοτικό νερό, να σημειώσουμε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9769116, 6980 667655μ 6944 115449 για την προμήθεια ατομικών φίλτρων νερού που μπορείτε να έχετε καθημερινά μαζί σας όπου και να πάτε. Έτσι και θα πίνετε ποιοτικό νερό προστατεύοντας την Υγεία σας και ταυτόχρονα θα σώσετε τον πλανήτη από τη ρύπανση των πλαστικών. Τέλος μπορείτε να μας ρωτήσετε και  για φίλτρα σπιτιού. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και ξεκινούν από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Στοιχεία για το βοτανόνερο από την ιστοσελίδα https://aromaikarias.blogspot.gr/2015/12/blog-post_41.html?m=1

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!