Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΟΔΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – Λύσεις VIVAMUS

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΟΔΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – Λύσεις VIVAMUS

by NIKOLE

Καταρράκτης!  Συχνό αλλά εξαιρετικά εξουθενωτικό και απογοητευτικό για τους πάσχοντες. Συνήθως έρχεται με τη γήρανση – και το επιταχυνόμενο οξειδωτικό στρες που συνοδεύει το μεταβολισμό. Ωστόσο, οι επιλογές του τρόπου ζωής μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στον ρυθμό του οξειδωτικού στρες και υπάρχουν μερικές απλές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν δραματικά.

Ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποφύγει ή να σταματήσει την επιδείνωση του καταρράκτη είναι να περιορίσετε την περίσσεια φρουκτόζης και γλυκόζης στη διατροφή.  Γνωρίζουμε ήδη ότι τα επίμονα αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα προκαλούν οξειδωτική βλάβη στους μαλακούς ιστούς. Τα νεφρά και/ή τα μάτια είναι συχνά τα πρώτα που επηρεάζονται. Αν έχετε αντίσταση στην ινσουλίνη, προδιαβήτη ή διαβήτη. Να θυμάστε ότι η γλυκόζη νηστείας πάνω από 90 mg/dl είναι πιθανώς ενδεικτική κάποιου επιπέδου αντίστασης στην ινσουλίνη (αν και εντός του τυπικού εύρους αναφοράς). Το σάκχαρο στο αίμα δεν χρειάζεται να είναι κλινικά υψηλό (δηλαδή εκτός του εύρους αναφοράς) για να έχει σημαντικές οξειδωτικές επιδράσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι δημοφιλείς τάσεις ενθαρρύνουν όσους έχουν αντίσταση στην ινσουλίνη, βάρος ή προβλήματα ελέγχου του σακχάρου στο αίμα να απομακρύνονται από τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκόζη (π.χ. επιτραπέζια ζάχαρη) προς όφελος των τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη (π.χ. αγαύη). Αλλά δυστυχώς, όλα τα περιττά σάκχαρα έχουν τους κινδύνους τους. η οδός προς την επούλωση σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει απλώς να περιλαμβάνει μεγάλες μειώσεις τόσο στη γλυκόζη όσο και στη φρουκτόζη.  Για αυτά τα άτομα, συνιστούμε τον απογαλακτισμό όλων των προστιθέμενων γλυκαντικών σε τακτική βάση, καθώς και όλων των αποξηραμένων φρούτων και των χυμών φρούτων. Ολόκληρα τα φρούτα είναι γενικά ωραία (και υπέροχα θρεπτικά) αρκεί να μην υπερκαταναλώνονται. Παρά το γεγονός ότι είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τα φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη όπως τα κεράσια, τα σταφύλια και το μάνγκο δεν είναι οι καλύτερες επιλογές όταν κάποιος προσπαθεί να αναστρέψει αυτή τη δυναμική του οξειδωτικού στρες. Αυτή η αναφορά κλινικής μελέτης μπορεί να έχει ενδιαφέρον: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19198870 .

Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι η ακετυλο-l-καρνοσίνη μπορεί να αποτρέψει την εξέλιξη και μερικές φορές να αναστρέψει τον καταρράκτη. Παρακάτω είναι μερικές αναφορές που ίσως εκτιμήσετε. Μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε – δύο άλλα κρίσιμα αντιοξειδωτικά για την υγεία των ματιών. Το Bright Eyes by Life Extension – το οποίο περιέχει ακετυλο-l-καρνοσίνη. 2 σταγόνες σε κάθε μάτι 3 φορές/ημέρα για κάποιον που προσπαθεί να αντιστρέψει αυτό που υπάρχει ήδη. Μπορεί να χρειαστούν 2+ μήνες για σημαντικά αποτελέσματα. προφανώς ούτε ο καταρράκτης τυπικά *αναπτύχθηκε* σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φυσικά θα το συνδυάσετε με έμφαση στη μείωση των φλεγμονωδών τροφών στη διατροφή και στην ενίσχυση των αντιοξειδωτικών μέσω της υψηλής πρόσληψης φυτικών τροφών. Ένας δυνητικά ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ για κάποιον που αγωνίζεται σε αυτόν τον τομέα. Αυτά μπορεί να έχουν ενδιαφέρον:

Επίσης συνεδρίες βιοσυντονισμού με τη συσκευή Rife Alixxor επιλέγοντας τα εξειδικευμένα προγράμματα για τον καταρράκτη έχει βοηθήσει σημαντικά πάσχοντες ακόμα και να αποφύγουν χειρουργείο. Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή που αφορά και τη χρήση της από οικογένειες και όχι μόνο επαγγελματίες υγείας εδώ.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!