Αρχική VivamusΣυμβουλες Διαδικασίες παραγωγής, ελέγχου και διακίνησης των προϊόντων Flavon από Vivamus

Διαδικασίες παραγωγής, ελέγχου και διακίνησης των προϊόντων Flavon από Vivamus

by NIKOLE

Η εταιρεία Flavon παράγει ειδικά συμπληρώματα διατροφής που κατασκευάζονται με μοναδικές διαδικασίες και τεχνολογία. Από την αγορά των συστατικών, μέσω της παραγωγής, της συσκευασίας, του ποιοτικού ελέγχου και της αποθήκευσης, όλα συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας, όπου γίνεται και η διαχείρισή τους.

Η Flavon έδωσε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά το σχεδιασμό μηχανισμών παραγωγής, που πληρούν τους αυστηρότερους κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων.Τα προϊόντα αποστέλλονται σε αρμόδιο φορέα στην Ουγγαρία για να λάβουν γνώμη εμπειρογνωμόνων από το OGYÉI/OÉTI (Εθνικό Ινστιτούτο Φαρμακευτικής και Διατροφής). Η διανομή σε διαφορετικές χώρες προηγείται της διαδικασίας κυκλοφορίας σε κάθε χώρα.
Τα φρούτα και τα λαχανικά, όλα βιολογικά, που προστίθενται στα προϊόντα Flavon συλλέγονται όταν είναι ώριμα ήδη – δεν γίνεται τεχνητή ωρίμανση- ωριμάσουν, επομένως έχουν υψηλή θρεπτική αξία (βιταμίνες και φλαβονοειδή). Ένα πολύ σημαντικό γεγονός είναι, ότι στα προϊόντα Flavon προστίθενται μόνο συστατικά με την υψηλότερη θρεπτική αξία και καθαρά από κάθε επεξεργασία και χημική ρύπανση.

Οι κύριοι προμηθευτές είναι από την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Η εμπιστοσύνη δεκαετιών καθορίζει τη σχέση της Flavon με τους περισσότερους από αυτούς. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προμηθευτών. Σε όλες τις περιπτώσεις ζητούν ένα δείγμα από το προσφερόμενο προϊόν που αναλύεται από διαπιστευμένο αναλυτικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το δεδομένο προϊόν επιλέγεται μόνο εάν εξασφαλιστεί αδιάκοπη παροχή. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τη σωστή ποιότητα και τις υψηλές διατροφικές αξίες.
Μερικά από τα συστατικά προέρχονται από βιολογική γεωργία. Οι προμηθευτές διαθέτουν επαγγελματικό υπόβαθρο και αυστηρά συστήματα διασφάλισης ποιότητας που εγγυώνται ότι κάθε φρούτο προς επεξεργασία πληρεί τις υψηλότερες απαιτήσεις.
Τόσο τα υλικά όσο και τα τελικά προϊόντα δοκιμάζονται από διαφορετικά ευρωπαϊκά διαπιστευμένα εργαστήρια. Οι εκθέσεις δοκιμών αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα Flavon δεν περιέχουν συντηρητικά ή φυτοφάρμακα.

Δραστικές ουσίες φρούτων και λαχανικών υπάρχουν σε συμπυκνωμένη μορφή στα προϊόντα Flavon. Κάθε βάζο περιλαμβάνει το ακριβές ποσό που αναγράφεται στην ετικέτα.
Τα προϊόντα Flavon κατασκευάζονται και παραδίδονται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες και συνεχή παρακολούθηση. Aσφαλής, νόμιμη παραγωγή και παράδοση τροφίμων διασφαλίζονται με την εφαρμογή του συστήματος HACCP.
Τα προϊόντα πρέπει να πληρούν πολλές απαιτήσεις, πρέπει να είναι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τους κανονισμούς, τις απαιτήσεις των καταναλωτών, καθώς και τα πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων. Η εταιρεία προσπαθεί πάντα να ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες.

Τα προϊόντα Flavon ελέγχονται επίσης από την WESSLING, SGS και τα διαπιστευμένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου του Debrecen και η καταλληλότητά τους καταγράφεται στις εκθέσεις γνώμης των ειδικών τους. Για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υλικά που έχουν δοκιμαστεί και έχουν επίσης εξαιρετική ποιότητα, πιστοποίηση και ασηπτική συσκευασία. Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά παραγωγικής διαδικασίας παραγωγής ελέγχεται συνεχώς η θερμοκρασία των προϊόντων, προς επιβεβαίωση ότι οι βιταμίνες, τα ένζυμα και άλλες δραστικές ουσίες δεν έχουν υποστεί βλάβη. Όλα τα μηχανήματα κατασκευάστηκαν από ανοξείδωτο ατσάλι με μοναδικό τρόπο, ενώ τα πρότυπα δε έχουν εφαρμοστεί και επίσης υποβληθεί σε υγειονομική ανάλυση που απαιτείται από το Ινστιτούτο Επιθεώρησης Τροφίμων.

Η ανάλυση της περιεκτικότητας των τελικών προϊόντων στις δραστικές ουσίες ελέγχεται από ανεξάρτητα εργαστήρια σε τακτά χρονικά διαστήματα και τα αποτελέσματα τεκμηριώνονται.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!