Αρχική VivamusΑποτοξίνωση ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ; Πώς να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση, Να χάσετε λίπος και κιλά, Κοραλλιογενές νερό!

ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ; Πώς να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση, Να χάσετε λίπος και κιλά, Κοραλλιογενές νερό!

by NIKOLE
Σχεδόν κάθε κάτοικος των πόλεων είναι εξοικειωμένος με την αϋπνία, τη χρόνια κόπωση, την τριχόπτωση, το ξηρό δέρμα και τα συχνά κρυολογήματα και αλλεργίες. Καθώς παρατηρεί αυτά τα προβλήματα και πίνει λίτρα καφέ, παραπονιέται για αλλαγές καιρού και συνεχές άγχος στη δουλειά. Κάποιος πηγαίνει στο φαρμακείο και αγοράζει βιταμίνες, διαγράφοντας τα συμπτώματα που σχετίζονται με την ανεπάρκεια βιταμινών.
Οι λόγοι που αφορούν στην έλλειψη ποιότητας ζωής, έχουν σχέση με τον τρόπο ζωής, κυρίως όμως με κακή διατροφή και κακή ποιότητα νερού. Στον κόσμο του σύγχρονου ανθρώπου, το πρόβλημα της καθαρότητας και της ποιότητας του πόσιμου νερού είναι πολύ επίκαιρο.

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα είναι η έλλειψη νερού. Τα ιχνοστοιχεία δεν εισέρχονται στους απαραίτητους ιστούς. Το σώμα δεν μπορεί να πάρει αρκετή ενέργεια, γιατί υπάρχει έλλειψη νερού και οξυγόνου στα κύτταρα. Οι βιταμίνες του φαρμακείου απορροφώνται όχι περισσότερο από 20%, καθώς τα αφυδατωμένα κύτταρα απορροφούν ελάχιστα οποιαδήποτε ουσία.

Το θλιβερό αποτέλεσμα είναι η πρόωρη γήρανση. Ένα παλιό κύτταρο είναι ένα κύτταρο που χάνει την εξωκυτταρική και κυτταρική υγρασία.

Πώς να διατηρήσετε την υγρασία στο σώμα; Και πώς να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας όχι απλώς να κουβαλάτε μαζί σας ένα μπουκάλι, αλλά να πίνετε καθαρό, υγιεινό νερό; 

Τι είναι το κοραλλιογενές νερό;

Το νερό που έχει καθαριστεί με σκόνη κοραλλιών είναι μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του νερού. Το υγρό είναι εμπλουτισμένο με χρήσιμα μέταλλα, επομένως βοηθά τον οργανισμό με παθήσεις.

Η σκόνη κοραλλιών δεν είναι προϊόν ανθρώπινης σκέψης, δεν είναι μια συνθετική εφεύρεση, είναι ένα αγνό, φυσικό προϊόν που έχει εφεύρει η φύση. Το ασβέστιο των κοραλλιών σχηματίστηκε σε ζωντανό ιστό, έχει διαφορετική δομή και απορροφάται καλύτερα από άλλες μορφές ασβεστίου.

Τα οφέλη του κοραλλιογενούς νερού

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι κάτι πρέπει να γίνει με το νερό. Κάποιος προσπαθεί να πίνει μόνο βρασμένο νερό, κάποιος αγοράζει καθαρό νερό σε ένα κατάστημα ή χρησιμοποιεί οικιακά φίλτρα. Αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές. Το νερό πρέπει να είναι καθαρό, με χαμηλή επιφανειακή τάση, εύκολα προσβάσιμο, βιολογικά εύπεπτο, αρνητικά φορτισμένο και ελαφρώς αλκαλικό.

Το πιο χρήσιμο νερό για τον άνθρωπο είναι αυτό που θα παραμείνει στα κύτταρα. 

Για να γίνει αυτό, πρέπει να του δοθούν ειδικές βιολογικές ιδιότητες. 

Η πηγή αυτών των ιδιοτήτων μπορεί να είναι ορυκτά σε φακελάκια κοραλλιών.

Χρήσιμα συστατικά σε φακελάκια κοραλλιών πυροδοτούν αντιδράσεις οξειδοαναγωγής. Το κύτταρο δεν χρειάζεται να ξοδέψει επιπλέον ενέργεια για να σπάσει την επιφανειακή τάση, να ξεπεράσει το θετικό δυναμικό οξειδοαναγωγής και να το μετατρέψει σε αρνητικές τιμές. Ως αποτέλεσμα, κάθε όργανο, κάθε σύστημα, κάθε κύτταρο, κάθε κομμάτι ιστού αρχίζει να εκτελεί καλύτερα τις λειτουργίες του. Η ευεξία βελτιώνεται δραματικά: οι πονοκέφαλοι υποχωρούν, το πρήξιμο μειώνεται, η λειτουργία των νεφρών βελτιώνεται, οι τοξίνες, τα δηλητήρια απομακρύνονται από το έντερο, η λειτουργία των ενδοκρινών αδένων βελτιώνεται.

Η αποβολή των τοξινών είναι το πρώτο βήμα για την απώλεια βάρους, επομένως μπορείτε να προτείνετε το κοραλλιογενές νερό γι αυτό το σκοπό. 

Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και μέτρια σωματική δραστηριότητα, το κοραλλιογενές νερό με βάση το CORE-ALL  θα βοηθήσει τον οργανισμό να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Όταν κάθε κύτταρο είναι κορεσμένο με ζωτικές ουσίες (βιταμίνες, μέταλλα, ασβέστιο, πρωτεΐνες, φολικό οξύ, σελήνιο, χρώμιο), η όρεξη θα μειωθεί σιγά σιγά. Το σώμα δεν θα απαιτεί πλέον την αναπλήρωση των αποθεμάτων ιχνοστοιχείων με οποιοδήποτε κόστος. Η σιλουέτα θα γίνει λεπτή και τεντωμένη όχι λόγω σοβαρών περιορισμών, αλλά επειδή το σώμα θα γίνει υγιές και ενεργητικό.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η αραίωση του αίματος.

 Τα ανανεωμένα κύτταρα μεταφέρουν καλύτερα οξυγόνο, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος θρόμβωσης, καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Η μικροκυκλοφορία στο εσωτερικό του εγκεφάλου βελτιώνεται, πράγμα που σημαίνει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα και μνήμη.

Ένα άλλο πρόβλημα όπου το κοραλλιογενές νερό μπορεί να γίνει η πρώτη σας επιλογή είναι οι παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. 

Οι ηλικιωμένοι λένε συχνά παραπονιούνται λέγοντας: «τρίζει η σπονδυλική στήλη», «πονάνε οι αρθρώσεις», «τα νύχια μας είναι ακανόνιστα» και άλλα. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι μια αντανάκλαση της ποιότητας του ενδοκυτταρικού υγρού. Αυτό το υγρό πρέπει να είναι καθαρό, αλκαλικό. Με την αλκαλοποίηση και την αλλαγή της βιοχημικής σύνθεσης των ιστών γενικά, το κοραλλιογενές νερό επηρεάζει την ποιότητα του αρθρικού υγρού. Οι κάτοικοι των παράκτιων περιοχών είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, η αρθρίτιδα και άλλες σοβαρές ασθένειες των αρθρώσεων. Το μυοσκελετικό σύστημα είναι ένα από τα συστήματα όπου είναι πιο γρήγορο να δει κανείς αλλαγές προς τη θετική κατεύθυνση, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Άλλες, όχι λιγότερο σημαντικές περιοχές επιρροής του κοραλλιογενούς νερού είναι η παιδική διάθεση, το πρήξιμο, ειδικά σε άτομα με καρδιαγγειακή ανεπάρκεια. Επιπλέον, το νερό είναι απαραίτητο για παθήσεις των νεφρών και δερματικές παθήσεις. Το μόνο που βλέπουμε στο δέρμα είναι η κατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Α Ν Τ Ε Ν Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ –

Το κοραλλιογενές νερό δεν έχει άμεσες αντενδείξειςΤο μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η διαδικασία κατανάλωσής του. Μην προσπαθήσετε αμέσως να πίνετε δύο ή τρία λίτρα νερό την ημέρα. Αυτό θα γίνει βαρύ φορτίο για τον οργανισμό. Ξεκινήστε με δύο έως τέσσερα ποτήρια υγιεινού νερού την ημέρα. Σταδιακά, το ίδιο το σώμα σας θα αρχίσει να ζητά περισσότερα. 

Έτσι, θα εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να πίνει ένα ποτήρι νερό κάθε ώρα. Αυτό θα είναι αρκετό.

Συνοψίζοντας τα κύρια οφέλη του κοραλλιογενούς νερού:

  • Ομαλοποίηση του φυσικού επιπέδου pH στο σώμα.
  • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης και του σφυγμού.
  • Πρόληψη ασθενειών των οστών και των αρθρώσεων.
  • Βελτίωση της ποιότητας και της ελαστικότητας των μυών.
  • Ομαλοποίηση των νεφρών και του απεκκριτικού συστήματος.
  • Αραίωση αίματος και λέμφου, αποβολή τοξινών.
  • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Πώς να φτιάξετε κοραλλιογενές νερό;

Αντί για συνηθισμένο νερό πίνεται κοραλλιογενές νερό. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο σπίτι.

Ένα φακελάκι CORE-ALL από την Aurora μπορεί να καθαρίσει περίπου δύο λίτρα νερού. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε φιλτραρισμένο πόσιμο νερό. Μετά από μερικά λεπτά, το νερό είναι έτοιμο — μπορείτε να το πίνετε όλη την ημέρα. 

Το κοραλλιογενές νερό δεν βράζεται.

Πίνετε νερό το πρωί ζεσταίνοντας στους 38° και πριν φάτε για 30 λεπτά.

Μπορεί να υπάρχει σκόνη στο κάτω μέρος ενός ποτηριού ή ενός μπουκαλιού – αυτό είναι φυσιολογικό, τα κοράλλια δεν μπορούν να διαλυθούν στο νερό. Είναι καλύτερο να αλλάζετε το νερό κάθε μέρα.

Σας συνιστούμε να συνηθίσετε τη γεύση του καθαρού νερού, χωρίς ζάχαρη και σιρόπια. Είναι αυτή που θα εξοικονομήσει καλύτερα σε ζεστό καιρό, θα βοηθήσει στην ανακούφιση από τις κράμπες στο στομάχι και στην ηρεμία του άγχους.

Το φακελάκι Coral CORE-ALL είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Εάν τηρηθούν όλες οι συστάσεις και διατηρηθεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής, το αποτέλεσμα θα είναι ορατό σχεδόν αμέσως.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!