Αρχική Συσκευές Βελτίωση Σχέσεων με το EVOX νέα σκέψη και αντιλήψη, υπέρβαση εμποδίων, επίτευξη στόχων

Βελτίωση Σχέσεων με το EVOX νέα σκέψη και αντιλήψη, υπέρβαση εμποδίων, επίτευξη στόχων

by NIKOLE

Είτε είναι η δουλειά μας, ο ανταγωνισμός σε ένα άθλημα, η βελτίωση ενός ταλέντου ή κάτι άλλο, τα διανοητικά μας εμπόδια είναι συχνά αυτά που μας εμποδίζουν να αποδίδουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα διανοητικό εμπόδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόβλημα αυτοπεποίθησης, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την απόδοση. Ή, μπορεί να έχουμε μια συγκεκριμένη αντίληψη που σχετίζεται με έναν στόχο που μας κάνει πιο δύσκολο να τον επιτύχουμε.

Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να μην γνωρίζουμε καν τη στάση ή την αντίληψη που μας εμποδίζει να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε. Αυτός είναι ο λόγος που το EVOX είναι ένα τόσο ισχυρό εργαλείο. Με το EVOX, μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης και αντιλήψεις, που μας εμποδίζουν να αποδίδουμε καλύτερα και να φτάσουμε τους στόχους μας. Μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη μπορεί να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε, γιατί συνεχίζουμε να υστερούμε και να μας ανοίξει νέες δυνατότητες και δρόμους βελτίωσης.

 Σχέσεις

Η έρευνα δείχνει, ότι τόσο η ποιότητα όσο και η ποσότητα των σχέσεών μας έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη σωματική υγεία, την ψυχική υγεία, τη συμπεριφορά και τον κίνδυνο θνησιμότητας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας, όπως το να είμαστε ευάλωτοι, να εκφράζουμε το θυμό μας με παραγωγικό τρόπο, να ακούμε προσεκτικά και να αφήνουμε την αγανάκτηση. Ωστόσο, όταν περνάς δύσκολες στιγμές με μια σχέση, αυτά τα πράγματα είναι πιο εύκολο να τα πεις παρά να τα κάνεις.

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν πολύ με τις αντιλήψεις μας για το άλλο άτομο ή για ένα θέμα που έχουμε μαζί του. Αυτές οι αντιλήψεις και τα προβλήματα μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να επιλυθούν με απλή συζήτηση. Με το EVOX, ωστόσο, μπορούμε να αλλάξουμε τις περιοριστικές αντιλήψεις για τους ανθρώπους στη ζωή μας που πιστεύουμε ότι μας προκαλούν θλίψη ή πόνο. Μιλώντας για τη σχέση με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα και περνάτε από τη διαδικασία βιοανάδρασης, μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα και τις αντιλήψεις, οδηγώντας σε μια καλύτερη προοπτική και βελτιωμένη σχέση.

 Επιπλέον, πολλές από τις αρνητικές αντιλήψεις και τα συναισθήματα που έχουμε στη ζωή μας μεταβιβάζονται στην πραγματικότητα σε εμάς από τους προγόνους μας. Το EVOX σάς επιτρέπει να επαναπροσδιορίσετε αυτές τις σχέσεις χρησιμοποιώντας το Διάγραμμα αναπλαισίωσης της γενιάς. Αυτός είναι ένας ακόμη ισχυρός τρόπος για να βοηθήσουμε το σώμα να αφήσει τα τραύματα ή να περιορίσει τις αντιλήψεις που έχουμε κληρονομήσει.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για ραντεβού για συνεδρίες διαδυκτιακά καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!