Αρχική Vivamus ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ SMOOTHIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ SUPER GREEN JUICE ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ SMOOTHIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ SUPER GREEN JUICE ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

by NIKOLE

Αυτό το βελούδινο smoothie σοκολάτας είναι μια πραγματική απόλαυση που συνοδεύεται από υγιεινές υπερτροφές που χρειάζεστε για ενέργεια και ζωντάνια. Έτσι, εάν τα πράσινα ροφήματα δεν σας αρέσουν, με αυτό το σοκολατένιο smoothie θα κρατήσετε μόνο την γεύση της σοκολάτας.

Smoothie Αμυγδάλου με μαύρη σοκολάτα
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1 ώριμη μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας βιολογική σκόνη κακάο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου ή φυστικοβούτυρο
2 χουρμάδες (χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένο)
1 μεζούρα Super Green Juice σε σκόνη
Παγάκια

Οδηγίες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά και απολαύστε σε μία απλοποιημένη εκδοχή μπορείτε να αντικαταστήστε το γάλα αμυγδάλου, το κακάο σε σκόνη και τους χουρμάδες με σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου.

Για περισσότερη υφή στο smoothie σας, προσθέστε λίγα ολόκληρα αμύγδαλα και 2 τετράγωνα βιολογικής μαύρης σοκολάτας 70%. Για πιο γεμάτη υφή smoothie μπορείτε να δοκιμάστε να ψιλοκόψετε και να καταψύξετε την μπανάνα εκ των προτέρων.

Οφέλη

  • Η σκόνη κακάο μπορεί να ενισχύσει τις ενδορφίνες, τον παράγοντα που προκαλεί καλή διάθεση. Επιπλέον, είναι υγιής για την καρδιά και υποστηρίζει την υγιή αρτηριακή πίεση. Οι λαχταριστοί γλυκοί χουρμάδες είναι γεμάτοι φυτικές ίνες που βοηθούν την πέψη, παρέχουν φυσική βιταμίνη Α και περιέχουν πάνω από δώδεκα μέταλλα.
  • Τα αμύγδαλα δίνουν μια ήπια γεύση ξηρών καρπών, περιέχουν λίγη φυτική πρωτεΐνη και συνοδεύονται από φυσική βιταμίνη Ε. Η μπανάνα προσθέτει μια λεία κρεμώδη υφή και μια ποσότητα καλίου για να αναπληρώσει τα μέταλλα.
  • Μια κουταλιά σκόνης Super Green Juice παρέχει 44 βιολογικές υπερτροφές γεμάτες βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, προβιοτικά και φυτικές πρωτεΐνες.

Υγιεινή Εναλλακτική για τα Παιδιά

Έχετε παιδιά που δεν καταναλώνουν λαχανικά, μπορείτε να τα εντάξετε στην διατροφή αυτή τη νόστιμη απόλαυση γεμάτη με βιολογικές υπερτροφές.

Συνταγή από την Jen Hulett. Η Chief Creative Officer της Touchstone Essentials μεταφέρει τη δημιουργικότητά της στην κουζίνα για να δημιουργήσει νόστιμες συνταγές γεμάτες οφέλη.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!