Αρχική Vivamus ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΑΡΤΗΡΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΑΡΤΗΡΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

by NIKOLE

(καταγραφή και μετάφραση από το βίντεο που ακολουθεί Dr Berg)

Ας μιλήσουμε για το καλύτερο γεύμα που θα μπορούσατε να φάτε για να μειώσετε την πλάκα στις αρτηρίες ή ακόμα και να βοηθήσετε στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. ‘Εχω κάνει πολλά βίντεο σχετικά με το τι πρέπει να αποφύγετε για την πρόληψη καρδιακών παθήσεων σήμερα θα εστιάσω κυρίως στο τι πρέπει να τρώτε, αλλά πρώτα πρέπει να σας δώσουμε ένα υπόβαθρο για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Μια καρδιαγγειακή πάθηση και κυρίως αυτό που υπάρχει στην πλάκα είναι συνδυασμός πρωτεΐνης ασβεστίου και χοληστερόλης πολλές φορές το ασβέστιο είναι αποτέλεσμα βιομεμβρανών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΕΜΒΡΑΝΕΣ (βλ. σχετικό άρθρο μας πατώντας εδώ)

Τί συμβαίνει; μια αποικία μικροβίων μπορεί να κρύβεται για να προστατευτεί κάτω από το ασβέστιο πχ. ‘Οποτε παρατηρούμε πλάκα ασβεστίου στις αρτηρίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια μικροβιακή κοινότητα. Τα βιοφίλμ τείνουν να συσσωρεύονται σε εκλεπτυσμένες άκρες. Το ερώτημα είναι τι τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό του τοιχώματος της αρτηρίας και μάλιστα της στεφανιαίας αρτηρίας; Λόγοι όπως ή οξείδωση ή βλάβη πχ από υπερβολική ζάχαρη στη διατροφή. Ενδεικτικά κάποιος που είναι διαβητικός ή προδιαβητικός. Επίσης μπορεί η συσσώρευση πλάκας να προέρχεται από ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Τροφές όπως το αλκοόλ πχ.

Η γνωστή στους περισσότερους LDL ((low-density lipoprotein) χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτείνη, η οποία συσχετίζεται με μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες

Η LDL είναι μια πρωτεΐνη που μεταφέρει τη χοληστερόλη, η οποία χαρακτηρίζεται από ελεύθερη αιώρηση, σαν να κινείται με ένα μικρό λεωφορείο και μαζί με το ασβέστιο ( που θυμίζει τσιμέντο) θα αποκτήσετε ινώδη ιστό που μπορεί να καταλήξει – σχηματίσει θρόμβο,

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, ας δούμε τί μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε, επιβραδύνουμε ή αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Yπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό.

Μία από τις βιταμίνες που ελέγχουν το ασβέστιο είναι η βιταμίνη Κ2. Η βιταμίνη Κ2 οδηγεί το ασβέστιο στα οστά. Χωρίς αρκετό ασβέστιο, η Κ2 τείνει να αναπτυχθεί στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Όχι μόνο στις αρτηρίες αλλά και στις αρθρώσεις.

Υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο σχετικά με τα βιοφίλμ, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με πλάκες στις αρτηρίες. Υπάρχουν αρκετές μελέτες που βρήκα ότι συνδέουν περιοδοντικά βακτήρια, βακτήρια στο στόμα με τα βιοφίλμ. Αυτά τα παθογόνα κατ ουσίαν βακτήρια, στην πραγματικότητα καταλήγουν στην πλάκα στις αρτηρίες σας. Αυτά τα περιοδοντικά βακτήρια είναι παθογόνα. Βρίσκονται στο στόμα επιδρώντας παράλληλα στην καρδιά σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στο στόμα σας υπάρχουν πάνω από 700 διαφορετικά είδη, όχι μόνο βακτήρια αλλά διαφορετικοί τύποι βακτηρίων και ένας από τους λόγους για τους οποίους τα βακτήρια μπορούν πραγματικά να περάσουν από τους πόρους, μέσα από τα ούλα σας και στην κυκλοφορία του αίματός σας, είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο τα βακτήρια μπορούν να διαρρεύσουν από τα έντερά σας στην κυκλοφορία του αίματός. Διαδικασία που ονομάζεται βακτηριακή μετατόπιση, καθώς τα βακτήρια κινούνται μέσω του τοιχώματος, λόγω αυξημένης διαρροής ή διαπερατότητας. Και πολλές φορές αυτή η διαρροή προέρχεται από ανεπάρκεια βιταμίνης C. Αυτός είναι ο λόγος, που όταν οι άνθρωποι έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης C, μπορεί να αιμορραγούν τα ούλα τους. Κάτι τέτοιο επιτρέπει στα βακτήρια να περάσουν διαμέσου αυτών των μικρών τρυπών στην αιματική κυκλοφορία. Να γιατί τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C και διατροφικά συμπληρώματα (Flavon από βιολογικά φρούτα και λαχανικά σε μορφή γέλης – μαρμελάδα για πολλούς καταναλωτές- ή Aurora ) είναι απαραίτητα.

Εκτός από τη βιταμίνη C, απαραίτητη και η βιταμίνη E, για τη διατήρηση ενός ακέραιου καρδιαγγειακού συστήματος , καθώς εμποδίζει αλλοιώσεις στα ούλα και στο τοίχωμα των αρτηριών (γνωστό ως ενδοθηλιακός ιστός). Όταν έχετε χαμηλά ποσοστά σε βιταμίνη Ε, που αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, μπορεί να έχετε εκτεταμένη οξείδωση και φλεγμονή. Γι αυτό είναι απαραίτητη . Επίσης η βιταμίνη Ε είναι σημαντική για τoν ίδιο το μυ της καρδιάς καθώς διατηρεί το οξυγόνο σε υψηλά επίπεδα και εμποδίζει την καρδιακή προσβολή. Έχουμε λοιπόν τις βιταμίνη Κ2, C &E που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για την υγεία της καρδιάς , κυρίως για αλλοιώσεις στις αρτηρίες είναι το χαμηλό επίπεδο των Ω6 και το υψηλό των Ω3. Αυτό σημαίνει, ότι τα Ω3 αποτελούν σημαντικό μέρος αυτού του γεύματος. Ας δούμε λοιπόν πώς θα ήταν ένα τέτοιο γεύμα.

Ξεκινάμε από την κορυφή τα Ω2 λιπαρά οξέα. Ποιά τροφή έχει πολύ υψηλά ποσοστά Ω3; Φυσικά ο άγριος σολωμός, που θα καλύψει σε μεγάλο ποσοστό τις ανάγκες σε Ω2 – για την υποστήριξη των αρτηριών- όπως και τον ίδιο των καρδιακό μυ. Επίσης με το να έχετε αρκετά Ω3 θα περιορίσει επίσης τη φλεγμονή στις αρτηρίες και με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η αρτηριακή πίεση.

Κάτι άλλο που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στην πρόληψη ή ακόμα και την αντιστροφή της πλάκας στις αρτηρίες ( που έχει 7 φορές τις “προδιαγραφές” της βιταμίνης C, και επίσης είναι από τις πιο πυκνές μικροβιακά τροφές που μπορείτε να τρώτε, δίνοντάς σας μια ισχυρή προβιοτική δράση με υψηλά επίπεδα βακτηρίων γαλακτικού οξέος.

Τώρα επιτρέψτε μου να συζητήσω λίγο τα βακτήρια γαλακτικού οξέος, δεν είναι μόνο ένα βακτήριο, αλλά μια ομάδα πολλών διαφορετικών τύπων βακτηρίων που συνήθως εμπλέκονται στη ζύμωση. Έτσι, το φαγητό για το οποίο μιλάω είναι το ξινολάχανο. που είναι προϊόν λάχανου που έχει υποστεί ζύμωση. Είναι φορτωμένο με αυτό το βακτήριο γαλακτικού οξέος, το οποίο χαρακτηρίζεται από αυτονομία και είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως αναστολέας αγγειοτενσίνης (Αce), για να βοηθήσει στη μείωση της πλάκας στο αίμα και της πίεσης, μπορεί να αναστείλει τα βιομεμβράνες που είναι πολύ σημαντικό, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων υποστηρίζοντας το έντερό σας.

Υπάρχει μια τεράστια σχέση μεταξύ ενός υγιούς εντέρου με τα σωστά μικρόβια και της υγιούς καρδιάς. Επίσης, αυτό το βακτήριο γαλακτικού οξέος μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της χοληστερόλης LDL, ειδικά των μικρού πυκνού μεγέθους σωματιδίων LDL. Επιπλέον η ύπαρξη αρκετών από αυτά τα βακτήρια γαλακτικού οξέος μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή δευτερογενών χολικών αλάτων, που μπορούν να σας βοηθήσουν στην απορρόφηση περισσότερης βιταμίνης Ε, βιταμίνης D και βιταμίνης Κ2. Και τα τρία από αυτά είναι λιποδιαλυτά και μπορούν να υποστηρίξουν σε μεγάλο βαθμό τον καρδιαγγειακό ιστό και αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ξινολάχανο είναι γεμάτο με βιταμίνη Κ2. Kανονικά η βιταμίνη Κ2 βρίσκεται στο λίπος πχ. ορισμένων σκληρών τυριών , αλλά τα ίδια τα μικρόβια μπορούν από μόνα τους να παράξουν βιταμίνη Κ2 επίσης.

ΞΥΝΟΛΑΧΑΝΟ

Είναι μια υπερτροφή για την καρδιά, υποστηρίζει την επένδυση του εντέρου για να αποτρέψει αυτά τα μικρόβια από το να ταξιδέψουν μέσα από ένα διαρρέον έντερο στην καρδιά, έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους μικροβιακών οντοτήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το ξυνολάχανο είναι φορτωμένο με βιταμίνη Κ2 για να κρατήσει το ασβέστιο έξω από τις αρτηρίες, είναι φορτωμένο με βιταμίνη C όπως είπα προηγουμένως επταπλάσια από τις RDA (ημερήσιες συνιστώμενες δοσολογίες), έτσι ώστε να σας δώσει μια τεράστια ποσότητα βιταμίνης C που μπορεί να αναστείλει άμεσα τα βιομεμβράνες και να λειτουργήσει ως αντιοξειδωτικό στις αρτηρίες αποτρέποντας τυχόν αλλοιώσεις ή βλάβες στο τοίχωμα των αρτηριών. Θυμηθείτε ότι τα βιοφίλμ μπορούν να κολλήσουν μόνο σε μια περιοχή που είναι τραχιά ή ερεθισμένη, οπότε αν οι αρτηρίες σας είναι λείες δεν μπορούν να κολλήσουν στο εσωτερικό των αρτηριών σας για να σχηματίσουν την πλάκα αρχικά.

ΡΟΚΑ

Μια μεγάλη σαλάτα ρόκα. Η ρόκα ως λαχανικό συνιστά ανώτερη πράσινη σαλάτα σε σύγκριση με το κανονικό μαρούλι, γιατί πρώτα απ ‘όλα ανήκει στην ομάδα των σταυρανθών, οπότε είναι πολύ καλή για το συκώτι, είναι πικρή, έχει ιδιότητες που συμβάλλουν στη μείωση της γλυκόζης στο αίμα, είναι φορτωμένη σε κάτι που λέγεται dim (φυτοθρεπτικό συστατικό (θρεπτικό φυτό) που βρίσκεται στα σταυρανθή λαχανικά . Αυτά περιλαμβάνουν το λάχανο, το μπρόκολο, το bok choy, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι, το λάχανο, το κολράμπι, τη μουστάρδα, τη ρουταμπάγκα και το γογγύλι.), ου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των βιοφίλμ άμεσα, έχει επίσης φυτικές ίνες για να τροφοδοτήσει τα βακτήρια και είναι επίσης φορτωμένη σε κάλιο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε τις αρτηρίες μαλακές, ώστε η αρτηριακή σας πίεση να παραμείνει φυσιολογική. Φυσικά σε αυτή τη σαλάτα θα έβαζα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο επιδρά σημαντικά θετικά την αρτηριακή πίεση, για να μην αναφέρουμε ότι έχει επίσης πολύ ισχυρά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Θα πρόσθεσα επίσης και μηλόξυδο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κόκκινο βαλσάμικο ξύδι. Το οξικό οξύ στο ξύδι έχει πολλές ιδιότητες για να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, κυρίως αντιφλεγμονώδεις. Τέλος αν προσθέσετε ηλιόσπορους μπορείτε να αυξήσετε την βιταμίνη Ε, η οποία όπως ήδη είπα είναι πολύ πολύ σημαντική. Το επόμενο πράγμα για το οποίο θέλω να μιλήσω είναι ένα σκληρό τυρί

ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ

Τα σκληρά τυριά είναι γεμάτα με βιταμίνη Κ2. Αυτή που συνιστώ είναι η αυθεντική Ιταλική παρμεζάνα ,από φάρμες όπου τα ζώα τρέφονται με γρασίδι και όχι δημητριακά -σιτηρά. Το τελευταίο συστατικό που θα συνιστούσα γι’ αυτή τη σαλάτα είναι το σκόρδο.

ΣΚΟΡΔΟ

Σκόρδο σε σκόνη, ή όπως είναι στη φυσική του μορφή ή προϊόν ζύμωσης. Είναι εξαιρετικό για την καρδιά, μπορεί να λεπτύνει το αίμα, αν έχετε υψηλό ρίσκο για θρόμβωση, μπορεί να βοηθήση στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Είναι αντιμικροβιακό, εμποδίζει το σχηματισμό βιομεμβρανών κλπ κλπ…

https://www.youtube.com/watch?v=KWS-Tecjxdk

Να σημειώσουμε επίσης ότι χρησιμοποιώντας τη συσκευή ALIXXOR βιοσυντονισμού και ευεξίας (βλ. εδώ) με αντίστοιχα προγράμματα παθήσεων θα συμβάλλετε σημαντικά στην αποκατάσταση της υγείας σας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

———————————————————————————————————————————-

let’s talk about best meal that you could eat to help reduce placking in arteries or even help prevent cardiovascular disease. now I’ve done a lot of videos on what to avoid to prevent heart disease today I’m going to primarily focus on what to eat okay but we first have to give you a background of what is going on behind the scenes as far as a cardiovascular disease and primarily we’re going to talk about plaque what is in plaque plaque is combination of calcium protein and cholesterol many times the calcium is the result of biofilms so what’s about them it’s a colony of microbes that these microbes have built these little calcium igloos or shells to protect themselves they can go underneath the radar so when you see calcium plaque in the arteries underneath that placing there could be a microbial community and biofilms tend to accumulate on refined edges right if the arteries were nice and smooth and strong they probably would never accumulate on the items but the question is what causes them get stuck on the inside of the artery wall and your coronary artery for example they call it Collision or oxidation or information or damage from you know excessive sugar in the diet could be your diabetic you could be a pre-diabetic it could come from Omega 6 fatty acids Foods alcohol all sorts of things so when you see plaquin you’re going to see this LDL a very specific kind the small dense particle size and that’s correlated too with a high sugar high carb diet and some of this cholesterol in this little package and that’s what the LDL is It’s A protein that carries cholesterol cholesterol doesn’t exist as cholesterol in the arteries like free floating it’s always in a little shuttle bus but the cholesterol is coming in the form of Band-Aid with the cement the the calcium and then also you’re going to get fibrous tissue like a protein cement that kind of mixes in with the calcium and the cholesterol this thrombus or a clot forming too in that same area so given that information, and what can we do to prevent slow down or reverse this situation.

All right there’s several things to know about this. one of the controlling vitamins with calcium is vitamin K2. vitamin K2 drives the calcium into the bone. without enough K2 calcium tends to develop in the soft tissues of the body. Not just arteries but also in the joints as well. and there’s one more point about biofilms , especially when we are dealing with plaquing in your arteries. There is several studies that I found that links periodontal bacteria, bacteria in your mouth. This pathogenic bacteria actually ending up in the packing in your arteries. I mean that’s interesting it’s one of these periodontal bacteria -they are pathogenic-. They are in your mouth doing in your heart. you have to realize that in your mouth there are over 700 different species okay not just bacteria but different types of bacteria in your mouth. and one of the reasons why the bacteria can actually go through the pores got through your gums and into your bloodstream is the same reason why bacteria can leak from your intestines into your bloodstream that’s called bacterial translocation where bacteria is moving through the wall because there’s increased leakiness or permeability . And a lot of times that leakiness comes from vitamin C deficiency and this is why that allows the microbes to go right through these little holes into your bloodstream so high vitamin C foods are definitely necessary for this meal so foods with large amounts of vitamin C would also be a good thing.

Then we have vitamin E vitamin E in relationship to keeping your cardiovascular system intact is very very important first of all it helps prevent those lesions the the wall of the artery called endothelial tissue when you are low in vitamin E, which is a very powerful antioxidant ,you can get a lot of oxidation and inflammation. so vitamin E is very important. also it’s important in the heart muscle itself keeping your oxygen High preventing an actual heart attack so we have vitamin K2 very important, vitamin C very important,and vitamin e. And the other important thing with the heart is especially to avoid that lesion in the artery, keep your omega-6 fatty acids very low, and keep your omega-3 very very very high. So a very important thing in the meal should be omega-3 fatty acids all right so what should this Meal look like.

Well let’s start from the top omega-3 fatty acids okay what food is very very high in Omega that would be wild caught salmon so if you include salmon okay you’re going to have a good amount of omega-3 fatty acids which is going to support the arteries as well as the heart muscle itself. And having enough omega-3 will decrease your inflammation as well in your arteries and doing that can actually lower blood pressure as well all right there’s something else that I think is very very important in preventing and even maybe reversing some of this plaqing the arteries. this thing has like seven times the requirements of vitamin C. it also is one of the most microbial dense foods that you can eat giving you a strong probiotic effect with high levels of lactic acid bacteria.

Now let me just kind of discuss lactic acid bacteria it’s not just one bacteria it’s a group of many different types of bacteria that is usually involved in fermentation .So, the food that I’m talking about is sauerkraut. that is a fermented cabbage product and sauerkraut . It is loaded with this lactic acid bacteria as a standalone thing it’s very interesting because it can act as an ace inhibitor to help lower blood and pressure it can inhibit biofilms which is very very cool it can decrease the risk of cardiovascular disease by supporting your gut there’s a huge relationship between he gut with the right microbes and healthy heart. also this lactic acid bacteria can help regulate LDL cholesterol specialy the small dense particle size LDL and having enough of this lactic acid bacteria can enhance your production of secondary bile salts which can help you absorption of more vitamin E vitamin d and vitamin K2. all three of those are fat soluble and can greatly support the cardiovascular tissue and it just what happens is sauerkraut is loaded with vitamin K2. now normally vitamin K2 is in like certain heart cheeses fats but microbes can also make k2. just to summarize what sauerkraut is it’s a superfood for the heart it supports the gut lining to prevent these microbes from traveling through a leaky gut up Into the Heart it has many different diverse types of microbial entities that can greatly help you in many different ways.

and then Sauerkraut is loaded with vitamin K2 to keep the calcium out of the arteries it’s loaded with vitamin C like I said before seven times the RDA so that gives you a tremendous amount of vitamin C that can directly inhibit biofilms as well as act as an antioxidant in the arteries preventing any lesions or damage to the wall of the arteries. Remember biofilms can only stick to an area that’s roughened or irritated so if your arteries are smooth they can’t quite stick to the inside of your arteries to form the placing in the first place and the last thing is a big arugula salad with several things in it which I’m going to cover but arugula as a vegetable is a superior salad green compared to regular lettuce because first of all it’s persiferous so it’s really good for the liver it’s bitter it has blood glucose lowering properties it’s loaded with something called dim which can help lower biofilms directly it also has fiber to feed the bacteria and it’s also loaded in potassium which can help keep the arteries softened so your blood pressure can stay normal. and of course on that salad I would put extra virgin olive oil the real stuff has significant effects on blood pressure not to mention it has very powerful anti-inflammatory effects as well and then I would also add apple cider vinegar but you can also use applecider vinegar . But you can also use balsamic vinegar red but the acetic acid in the vinegar has many properties to help lowering the risk of cardiovascular disease it’s great for helping regulate feel like your blood sugar it can help regulate your cholesterol it can help mobilize your bile salts and it has anti-inflammatory properties. and then if you add sunflower seeds okay we can Spike more vitamin E and like I said before vitamin E is very very important now the next thing I want to talk about is a hard cheese okay hard cheeses are loaded with vitamin K2.

and the type of cheese I would recommend is called parmegiano now I probably do not pronounce that exactly like I should but the American translation from Italian is parmesan but apparently but there’s been a lot of lawsuits involving this topic because apparently craft trademarked this English translation from the real parmesan cheese in Italy because the real parmigiano version of that cheese is only produced by a collective group of farmers in Northern Italy that keep their standards very very high and this is going on since the Middle Ages it wasn’t until only it was a big difference and how they make it in America versus how they make it in Italy. in Italy the agent for like one to three years compared to in America I think they age it for 10 months and the crafts version of this cheese definitely does not have to abide by the same policies and rules and laws the authentic cheese has to abide by. And the other looking at the watch out for in this Americanized parmesan cheese is that Penn State at this filler cellulose okay which is woodpulp so what I would recommend is get the authentic type from Italy and shave it on your salad I do it every single day that way you have a delicious cheese that’s loaded with vitamin K2 and it’s great amount of protein there’s probiotics in this product.

GARLIC

The last thing is garlic okay you can use powder you can use extra garlic you can use fermented garlic the garlic is great for the heart she can thin the blood there’s some a chance that you are a high risk for clotting it can help lower your blood pressure pressure is antimicrobial antiviral film and the list goes on and on all right so now that you have that information I think the best most interesting next video for you to watch would be the one on biofilms in your mouth check it out I put it right here

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!