Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Γεωπαθητική ακτινοβολία & υγεία μέσω Βιοσυντονισμού

Γεωπαθητική ακτινοβολία & υγεία μέσω Βιοσυντονισμού

by NIKOLE

Η επιλογή του σημείου ανέγερσης ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντική απόφαση για την προστασία των ανθρώπων που θα μείνουν σε αυτό, πρώτιστα γιατί η θετική ενέργεια καθορίζει ένα ασφαλές σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχαία Ελλάδα συνιστούσε προϋπόθεση ακόμα και για την επιλογή περιοχής για τη δημιουργία μιας πόλης – Δήμου.

Ίσως σας είναι οικεία μια δυσάρεστη αίσθηση καθώς περνάτε το κατώφλι ενός νέου σπιτιού όπως ρίγη, ξαφνικό πόνο στην κοιλιά ή ανεξήγητο φόβο, ή επιθυμία να φύγετε το συντομότερο δυνατόν; Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται στο ότι το σπίτι βρίσκεται σε “κακό τόπο” χαρακτηρισμός που παραπέμπει σε γεωπαθογόνο ζώνη. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η γη εκπέμπει αρνητική ενέργεια. Μια τέτοια δύναμη δρα σαν ένα λέιζερ – σπάει το βιολογικό πεδίο του ατόμου. Κατά συνέπεια η κακή υγεία, απάθεια, πονοκέφαλοι κάνουν τους ανθρώπους που μένουν στο οίκημα αυτό να υποφέρουν.

Από πού προέρχονται οι ακτίνες Χ; Ο φλοιός της Γης δεν είναι μονολιθικός, αποτελείται από πλάκες, που συνεχώς μετακινούνται. Συνδέονται μεταξύ τους, συγκλίνουν ή αποκλίνουν. Στα σημεία αυτά μπορεί να εμφανιστούν ισχυρές εκπομπές ενέργειας, εφόσον υπάρχουν αποθέσεις ραδιενεργών στοιχείων κατά την κατασκευή, ακριβώς γιατί η ακτινοβολία είναι ισχυρή. (Αυτό επιβεβαιώνει το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε  γεωγραφία!). Προφανώς κάποιος ποταμός ή  λίμνη κοντά στο σπίτι δρουν καταλυτικά διεγερτικά για την καλή διάθεση. Μια γραφική θέα από το παράθυρο, η ανατολή του ηλίου ή το ηλιοβασίλεμα ευχαριστούν την ψυχή και δημιουργούν καλή διάθεση, αλλά οι υπόγειες λίμνες και ποτάμια γεμίζουν το σπίτι με αρνητική ενέργεια. Επομένως, όταν αγοράζετε ένα διαμέρισμα, ρωτήστε: υπάρχει μήπως κάποια λίμνη κάτω από το κτίριο, γιατί αν υπάρχει, τότε η ενέργεια και η αρμονία του σπιτιού επηρεάζονται αρνητικά.

Εκτός από τη γεωπαθητική ακτινοβολία  μπορεί να επιβαρύνεται το σπίτι και από  άλλες πηγές. Μια βαλτώδη περιοχή, ταφικοί τόποι, χώροι απόθεσης αποβλήτων εκπέμπουν επίσης αρνητική ενέργεια, ακόμη και αν δεν υπάρχουν πια. Γι ‘αυτό επιβάλλεται η μη εγκατάσταση σε χώρο πρώην υγειονομικής ταφής, ή αποστραγγισμένου βάλτου!  Επιπλέον εάν τα παράθυρα του σπιτιού σας βλέπουν σε σκουπίδια, συνιστά πηγή αρνητικής ενέργειας κυρίως εάν δυσάρεστες μυρωδιές εισέρχονται στο διαμέρισμα. Επίσης εάν υπάρχει νεκροταφείο κοντά,  τα δωμάτια μπορεί να γεμίσουν με την ενέργεια του νεκρού κόσμου, θα γεμίσουν από θλίψη.

Διαμερίσματα κοντά στο μετρό είναι πιο ακριβά  αλλά από την άποψη των ψυχολόγων, αυτό είναι επίσης πολύ κακό έδαφος, λόγω του ότι αναφέρεται σε τεχνοπαθογόνο ακτινοβολία. Επιπλέον συνιστάται να μην αφήνετε τα αυτοκίνητά σας κοντά σε αυτοκινητόδρομους, σταθμούς του μετρό (όπου και αν βρίσκεται το μετρό), δίπλα σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, εργοστάσια, εργοστάσια. Πρόκειται για τοξικό αέρα . Επιπλέον ο συνεχής θόρυβος  καταλύει την αρμονία. Επιπλέον δεν είναι σκόπιμο να επιλέξετε να στεγαστείτε κοντά σε νοσοκομεία, που συνιστούν τόπους συγκέντρωσης πόνου. Οι ήχοι της αρνητικής τους ενέργειας τους μπορούν να εισχωρήσουν στα δωμάτια.

Τι είναι “καλό”και τι είναι “κακό” για την ενέργεια και την αρμονία ενός άνετου  και ασφαλούς σπιτιού;

Το να αναγνωρίστε την ενέργεια και την αρμονία ενός άνετου σπιτιού με τον εντοπισμό κακής ενέργεια  δεν είναι δύσκολο. Εάν σε κοντινή απόσταση έχει σπάσει η άσφαλτος, οι υπόνομοι, αν στο σπίτι υπάρχουν σπασμένα υδραυλικά ή  συσκευές, άν η ιστορία των κατοίκων του σπιτιού που προηγήθηκαν δεν είναι καλή, αποτελούν στοιχεία που επιβαρύνουν το χώρο.. Το διαμέρισμα με ένα αρνητικό» βιοπεδίο που μπορεί να σημαίνει «συχνές . σοβαρές ασθένειες, διαμάχες, σκάνδαλα, παιδιά ή έφηβοι με επιθετική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση, υπνηλία ή πιο σοβαρές παθήσεις. Αν στην είσοδο  του κτιρίου υπάρχουν ασθενείς ή αλκοολικοί, αυτό επίσης αποτελεί αρνητική ένδειξη.

Αντίθετα αν σε ένα κτίριο υπάρχουν επιτυχημένοι άνθρωποι -επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, συγγραφείς – κάτι τέτοιο συνιστά καλό οιωνό. Ένας άλλος τρόπος για να επαληθεύσετε την ευημερία της στέγασης είναι η κατάσταση της κουζίνας ως χώρου. Περιποιημένη χωρίς λεκέδες ή κακές μυρωδιές είναι σίγουρα συν.

Αν σκοπεύετε να εγκατασταθείτε σε ένα νέο κτίριο και  υπάρχουν καθυστερήσεις με την παράδοση του σπιτιού, πιθανά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της κατασκευή, αυτά είναι σημάδια δυσμενή αναφορικά με τον τόπο. Με την ευκαιρία, οι αρνητικές ακτίνες δεν διαχέονται, δεν χάνουν τη δύναμή τους για πολλά χιλιόμετρα. Λειτουργούν το ίδιο στους κατοίκους από το ισόγειο μέχρι και τον τελευταίο όροφο.

Οδηγίες επιλογής κατοικίας :

Καλή αρχιτεκτονική, κάτι που χαρακτήριζε τα παλιά κτίρια. Με ψηλά ταβάνια. Συνιστάται η απόσταση ανάμεσα στο πάτωμα και την οροφή να είναι τουλάχιστον τέσσερα μέτρα. Δυστυχώς η επιλογή των πολυκατοικιών, με την παγίδευση του σημερινού ανθρώπου σε κτίρια κλουβιά, οδηγεί στο να μοιραζόμαστε το βιολογικό μας πεδίο με τους γείτονές μας, Στην περίπτωση που ο τόπος είναι ιστορικός είναι θαυμάσιο καθώς αναζωογονεί τη ψυχή. Επίσης αν υπάρχει κοντά ένα δάσος ή ένα πάρκο είναι εξαιρετικό. Η πράσινη ζώνη είναι και μια αποθήκη οξυγόνου και μια υπόσχεση ψυχολογικής αρμονίας. Είναι ωραία αν τα παράθυρα των διαμερισμάτων έχουν προσανατολισμό προς το νότο, εάν το σπίτι είναι χτισμένο σε ένα λόφο: στα δωμάτια θα υπάρχει πολλή ηλιοφάνεια. Αυξάνει τη διάθεση. Μια καλή επιλογή είναι όταν υπάρχει μια εκκλησία κοντά ή  τα υπολείμματα ενός ειδωλολατρικού ναού. Οι ναοί τελικά ανεγέρθηκαν μόνο σε ενεργειακά θετικές θέσεις. Και ο ήχος των καμπάνων γεμίζει την ψυχή με ειρήνη.

Σε αναζήτηση ουδετερότητας

Τίθεται το ερώτημα μήπως είναι καλύτερα να ζούμε σε ουδέτερα σημεία  και πώς μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε. Σε ζώνες με αρνητική ενέργεια, οι γάτες επιθυμούν να χαλαρώσουν. Τα σκυλιά, αντίθετα, επιλέγουν ένα θετικά φορτισμένο έδαφος. Ακόμη και σε έντονο παγετό, ο φύλακας δεν θα εισέλθει αν είναι σε αρνητικά φορτισμένο μέρος!

Υπάρχουν άλλοι τρόποι υπολογισμού  των πόλων ενέργειας στο διαμέρισμα, καθώς και η ενέργεια και η αρμονία ενός άνετου σπιτιού. Για παράδειγμα η χρήση ενός εκκρεμούς. Μπορείτε να συνδέσετε μια σειρά από βάρη (όπως ένα δαχτυλίδι) και να περπατήσετε μαζί του μέσα από τα δωμάτια. Όταν το εκκρεμές κινείται δεξιόστροφα, σηματοδοτεί χώρο με θετικό πρόσημο (συν).  Εάν αντίθετα το εκκρεμές περιστρέφεται αριστερόστροφα, η ενέργεια είναι μείον. Εάν το εκκρεμές δεν κινείται – ουδετερότητα. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος. Οι αρνητικοί πόλοι μπορούν επίσης να προσδιοριστούν χρησιμοποιώντας έναν ραδιοφωνικό δέκτη. Ρυθμίστε το σε ένα συγκεκριμένο κύμα – και περιπλανηθείτε γύρω από το διαμέρισμα. Μπορείτε επίσης να πάτε γύρω από το σπίτι με ένα αναμμένο κερί. Εκεί που  η φλόγα σβήνει, υπάρχει μια αρνητική ενεργειακή ακτίνα. Στα αρνητικά μέρη λιώνουν γρήγορα τα λουλούδια, χαλάει σύντομα το φαγητό. Μπορείτε να αφήσετε κομμάτια ωμού κρέατος στις γωνίες του διαμερίσματος. Όταν γρήγορα επιδεινωθούν, υπάρχει αρνητική επιβάρυνση

Κανόνες καθαρισμού ρεύματος

Καλά νέα. Από τις αρνητικές ακτίνες (ακόμα και την καταστροφή, που προέρχεται από τα σπλάχνα της γης) μπορείτε να απελευθερωθείτε. Προσδιορίστε τις αρνητικές και θετικές θέσεις στο διαμέρισμα και αφαιρέστε τα κρεβάτια από εκεί, τις καρέκλες – έπιπλα στα οποία περνάτε πολύ χρόνο. Στον αρνητικό πόλο μην τοποθετείτε την τηλεόραση, το φούρνο μικροκυμάτων, το ψυγείο. Διαφορετικά καθώς η τεχνολογία αποτελεί ένα ισχυρό αγωγό ενέργειας, το διαμέρισμα θα έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση.  Συνιστάται να βάζετε βύσματα στις πρίζες – οι τεχνικές “πένες” αυξάνουν την επιβάρυνση. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Στο πάτωμα – ξύλινο παρκέ, κατά προτίμηση χαραγμένο με σχέδια (για παράδειγμα, σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο). Περιορίζει την αρνητική ροή. Όπου συσσωρεύεται λινέλαιο μειώνεται η θετική ενέργεια. Τα δάπεδα από λινέλαιο πρέπει να πλένονται καθημερινά. Τα χαλιά μειώνουν τις αρνητικές ακτίνες. Αρνητική ενέργεια εγκαθίσταται στις κουρτίνες (ειδικά στις κουρτίνες!).

Κάποιοι συνηθίζουν να διακοσμούν τους τοίχους τους με μοντέρνα αφηρημένα έργα ζωγραφικής στους τοίχους, αφρικανικές μάσκες, εξωτικά αναμνηστικά. Ωστόσο, τα αφαιρετικά στοιχεία, τα λατρευτικά αντικείμενα των αφρικανικών παγανιστικών φυλών αποτελούν πηγή αρνητικής ενέργειας. Πρέπει να εγκαταλειφθούν. Θετική, ενέργεια και αρμονία ενός άνετου σπιτιού δημιουργείται εφόσον στο χώρο υπάρχουν έργα ζωγραφικής ή γλυπτά που απεικονίζουν με ρεαλιστικό τρόπο τοπία,  εικόνες από λουλούδια ή φυτά. Μια εξαιρετική επιλογή επίσς αποτελεί η ανθοκομία δωματίου. Τα πράσινοι φυτά εξουδετερώνουν την επίδραση των αρνητικών ακτίνων. Υπάρχουν φυτά που τρέφονται με αρνητική ενέργεια. Αυτά είναι τέρατα, κάκτοι. Υπάρχουν επίσης φυτά σε γλάστρες, που παράγουν θετική ενέργεια.  Για παράδειγμα, φίκος, δράκαινα.

Τέλος η τάξη και η καθαριότητα προσθέτουν δύναμη. Παράλληλα  μια φιλική ατμόσφαιρα, κατανόηση χαμόγελο, ευτυχισμένο γέλιο, η ικανότητα να χαίρεστε τα μικρά πράγματα της ζωής  συμβάλλουν τα μέγιστα στην ευκταία αρμονία στο σπίτι.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους, λύσεις, και χρήση της συσκευής Βιοσυντονισμού Vivamus.

Kαλέστε στους τηλ. αριθμούς :

+30 698 066 7655 & +30 694 411 5449

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00  & 17:00-20:00

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!