Αρχική VivamusΑποτοξίνωση Renaltrex Καθαρισμός Νεφρών και Οδηγίες

Renaltrex Καθαρισμός Νεφρών και Οδηγίες

by NIKOLE

Σε συνέχεια άρθρων σχετικά με τη χρήση του προϊόντος Renaltrex για τον καθαρισμό και αποκατάσταση παθήσεων με το προϊόν Renaltrex για τα νεφρά, οι ακόλουθες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις:

Καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα τα νεφρά;
Η ευκολία και η δυσκολία είναι πολύ σχετικές, αλλά πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι η εκτέλεση του καθαρισμού των νεφρών είναι μια εξαιρετική εμπειρία που κατάφεραν να ακολουθήσουν. Για να έχετε μια θετική εμπειρία, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις οδηγίες καθαρισμού στο σύνολό τους. Συνιστούμε να προετοιμάζεστε διανοητικά και προληπτικά να δεσμεύεστε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας πριν ξεκινήσετε.

Θα βιώσω θεραπευτική κρίση;
Με τον όρο θεραπευτική κρίση περιγράφονται “φαινόμενα” που μπορεί να συμβούν κατά τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση. Ο καθαρισμός αποβάλλει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί και μπορεί να αισθανθείτε πραγματικά “χειρότερα” καθώς μεταβολίζονται και εξέρχονται από το σώμα σας. Συχνές καταγγελίες περιλαμβάνουν: κόπωση, κεφαλαλγία, μικρό εξάνθημα, έλλειψη διανοητικής σαφήνειας, πόνο στις αρθρώσεις ή στους μύες, ευερεθιστότητα, δυσκολία στον ύπνο (ή ύπνο πάρα πολύ) ή διακυμάνσεις της διάθεσης. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν αρκετές ενδείξεις, άλλοι μερικές ή ελάχιστες. Θυμηθείτε ότι οι αρνητικές επιπτώσεις είναι προσωρινές. Κρατήστε μια θετική νοοτροπία και υπενθυμίστε στον εαυτό σας γιατί ξεκινήσατε. Μείνετε ενυδατωμένοι και ακολουθείτε μια δίαιτα κυρίως από ωμές τροφές. Αυτές οι στρατηγικές, σε συνδυασμό με αρκετή ανάπαυση, θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Πώς θα ξέρω πότε τα νεφρά μου είναι καθαρά;
Αξιολογήστε και μετρήστε την πρόοδό σας με τον τρόπο που αισθάνεστε και τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με τη διατροφή, την άσκηση, την ηλικία, τα επίπεδα άγχους και τις πρόσθετες προσπάθειες αποτοξίνωσης. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται τουλάχιστον 3 συνεδρίες καθαρισμού ακολουθούμενες από περιοδικούς καθαρισμούς μία ή δύο φορές το χρόνο για συντήρηση.

Ποια άλλα μέτρα υποστηρίζουν τον καθαρισμό των νεφρών;
Οι τοξίνες “βαλτώνουν” εμποδίζουν τις διαδικασίες του σώματος και σας κάνουν να μην αισθάνεστε καλά. Το να προσέχετε τι βάζετε στο σώμα σας θα πρέπει να είναι πρωταρχική εστίαση. Η τακτική κάθαρση του ήπατος και του παχέος εντέρου μπορεί να ενισχύσει την άμυνα σας από τις τοξίνες. Το ήπαρ σας φιλτράρει τοξικές ουσίες από τα τρόφιμα και τις κρατά από το να περάσουν στο αίμα σας. Το κόλον είναι ο κύριος δίαυλος των τοξινών για να βγούν από το σώμα σας.

Επιπλέον μέτρα περιλαμβάνουν:

  • Διατροφή. Το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής σας θα πρέπει να αποτελείται από φρέσκα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά και ακατέργαστα καρύδια και σπόρους. Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν περισσότερο οξυγόνο, ένζυμα και θρεπτικά συστατικά. Εάν τρώτε κρέας, αγοράστε το κρέας και τα πουλερικά οργανικής και ελεύθερης βοσκής για να μειώσετε τα παρασιτα, τις συνθετικές ορμόνες και τη μόλυνση με αντιβιοτικά.
  • Νερό .Πίνετε αποσταγμένο ή καθαρισμένο νερό. Αποφύγετε το νερό της βρύσης! Προσέξτε ότι πολλά δείγματα νερού περιέχουν χλώριο, φθόριο και άλλους ρύπους. Προσθέστε ακατέργαστο βιολογικό ξύδι μήλου σε αποσταγμένο νερό για να το δώσετε ώθηση.
  • Ενζυμική Υποστήριξη .Η ηλικία, η ασθένεια, η κακή διατροφή, η ασθένεια και η κληρονομικότητα μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγή ενζύμων στο σώμα σας. Μάλιστα εκτιμάται ότι έχουμε αρκετά ένζυμα για να χωνέψουμε ΜΟΝΟ ένα μαγειρεμένο γεύμα καθημερινά. Συνιστούμε το VeganZyme, ένα πλήρες φάσμα φυτικών ενζύμων.
  • Άσκηση! Δεν χρειάζεται να γίνετε body builder αλλά πρέπει να κάνετε κάτι. H αερόβια άσκηση και η σωματική άσκηση είναι σημαντικό να αποτελούν μέρος στη ζωή σας. Γιόγκα, πιλάτες, αερόμπικ στο νερό – βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Η άσκηση διεγείρει το σώμα σας και διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών.
  • Αναπνεύστε καθαρό αέρα. Το σύνδρομο “άρρωστου κτιρίου” είναι πραγματικότητα και η ατμοσφαιρική ρύπανση στο εσωτερικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Συνιστούμε την εγκατάσταση ενός συστήματος καθαρισμού του αέρα για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο σπίτι σας.
    † Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα