Αρχική Vivamus BITAMINH D3 SUNTREX VIVAMUS

BITAMINH D3 SUNTREX VIVAMUS

by NIKOLE

Συχνά αναφέρεται ως «η βιταμίνη του ήλιου», η βιταμίνη D είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που υποστηρίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου, την καρδιαγγειακή υγεία, τη δύναμη των οστών και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η βιταμίνη D3, που ονομάζεται επίσης χοληκαλσιφερόλη, είναι η πιο βιολογικά ενεργή μορφή της βιταμίνης και αυτό που παράγει φυσικά το σώμα σας όταν το δέρμα σας εκτίθεται στο φως του ήλιου. Ωστόσο, αν δεν “εκτίθεστε συχνά στον ήλιο” υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην καλύπτετε τις ανάγκες σας.

Η Suntrex D3 μπορεί να καλύψει την ανάγκη αυτή. Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα φτιαγμένο με D3 που εξάγεται από λειχήνες. Η ισχυρή υγρή φόρμουλα είναι βολική και παρέχει αξιόπιστα τη βιταμίνη D που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την υγεία σας. Δοκιμάστε το Suntrex D3 και δείτε πόσο εύκολο είναι να δώσετε ώθηση στην ευημερία σας. Το μπουκάλι των δύο ουγγιών (56γρ ή 59ml περίπου) διαρκεί 30 ημέρες όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οφέλη για την υγεία με το Suntrex D3
Η βιταμίνη D υποστηρίζει υγιή οστά, το ανοσοποιητικό σας σύστημα και τη συνολική ευεξία.

Ενισχύει το σκελετό σας
Το σώμα σας χρειάζεται βιταμίνη D για αποτελεσματική απορρόφηση και χρήση ασβεστίου. Η τακτική λήψη αρκετής βιταμίνης D παράλληλα με την επαρκή πρόσληψη ασβεστίου υποστηρίζει ισχυρά, υγιή οστά και δόντια.

Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Η βιταμίνη D είναι ένα από τα πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά που συνεργάζονται για τη ρύθμιση της φυσιολογικής ανοσοποιητικής λειτουργίας. Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα είναι κρίσιμο για να παραμείνετε υγιείς όλο το χρόνο!

Βοηθά το νευρικό σύστημα
Η D3 υποστηρίζει το νευρικό σύστημα, βοηθά στη γνωστική λειτουργία και προάγει έναν υγιή εγκέφαλο. Οι υποδοχείς της βιταμίνης D βρίσκονται στην περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνοι για τη μνήμη και τη γνώση.

Κορυφαίοι 5 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε τη Suntrex D3
Αποφύγετε την ανεπάρκεια σε βιταμίνη D. Η φόρμουλα υψηλής ισχύος παρέχει 5.000 IU βιοδραστικού D3 ανά μερίδα.

Βελτιώνει τη μάθηση και τη μνήμη .Τα νευροπροστατευτικά αποτελέσματα βοηθούν την υγεία του εγκεφάλου, τη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Υποστηρίζει την υγεία των οστών.

Η D3 επιτρέπει την απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για ισχυρά οστά.

Προωθεί την υγεία της καρδιάς. Υποστηρίζει φυσιολογική αρτηριακή πίεση, αρτηρίες και καρδιαγγειακή υγεία.

Ενεργοποιεί την Καλή Διάθεση. Η βιταμίνη D βοηθά στην παραγωγή νευροδιαβιβαστών

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιταμίνη SUNTREX D3 μπορείτε να δείτε και άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας www.vivamus.gr κάνοντας αναζήτηση με το όνομά της.

Για να την προμηθευτείτε, πατήστε εδώ. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα