Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy Aπομακρυσμένες συνεδρίες διαδυκτικά,σκαναρίσματος και αυτοίασης με τη συσκευή Zyto

Aπομακρυσμένες συνεδρίες διαδυκτικά,σκαναρίσματος και αυτοίασης με τη συσκευή Zyto

by NIKOLE

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΗΛΕΚΤΡΟΠΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ή ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ με τα προγράμματα Zyto ή άλλες συσκευές;
​Γνωρίζουμε από την Κβαντική Φυσική ότι τα πάντα είναι ενέργεια. ​​ΟΛΗ η ύλη… και όλος ο χώρος μεταξύ της ύλης… αποτελείται από σωματίδια υποατομικής ενέργειας.
Με τα προγράμματα Zyto έχουμε πρόσβαση στο φυσικό σώμα μέσω του ενεργειακού σώματος.
Όταν κάνουμε απομακρυσμένη / εξ αποστάσεως εργασία αποκατάστασης, έχουμε πρόσβαση στο Πεδίο Πληροφοριών του ατόμου που θα λάβει τη συνεδρία.
Εφαρμόζουμε τις αρχές της Βιοφυσικής (συχνότητες βιοσυντονισμού που μεταφέρουν “θεραπευτικές” πληροφορίες), αντί της Βιοχημείας για να βοηθήσουμε την ικανότητα του σώματος να αυτορυθμίζεται.
Επειδή χρησιμοποιούμε ενεργητικά εργαλεία και πεδία κβαντικών πληροφοριών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε συνεδρίες εξ αποστάσεως για όσους ζουν εξ αποστάσεως.
Τα αποτελέσματα της εξ αποστάσεως συνεδρίας είναι τα ίδια με αυτά της προσωπικής.

​Με όλους τους τρόπους ενεργειακής εφαρμογής που διαθέτουμε, απευθυνόμαστε σε ολόκληρο το πολυδιάστατο ον για να υποστηρίξουμε το σώμα και το μυαλό, το πνεύμα και τα συναισθήματα προς μια βέλτιστη κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας.

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ;
Μέσω ΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ συνεδριών σκαναρίσματος και αποκατάστασης, προγραμμάτων “θεραπείας” και πρωτοκόλλων, όλα τα όργανα και τα συστήματα του σώματος μπορούν να ωφεληθούν, οπότε με λίγα λόγια, ναι, η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας μπορεί να ωφελήσει κάθε πάθηση. Ο στόχος μας είναι να γαλουχήσουμε το σώμα έτσι ώστε τα όργανα, οι αδένες και τα συστήματά του να ενδυναμωθούν για να πραγματοποιήσει τη δική του θεραπεία. Η ενεργειακή ιατρική δεν θεραπεύει ασθένειες: θεραπεύει τον άνθρωπο. 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;
Η προσέγγισή μας Ολοκληρωτικής Θεραπείας μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα πολλών παθήσεων και να προωθήσει την ισορροπία και την αυτοθεραπεία.
Ενώ βοηθάμε τη λειτουργία των κυττάρων ή των ιστών στο σώμα, δεν μπορούμε φυσικά να αναστήσουμε ιστό που δεν είναι πλέον βιώσιμος. Με οποιαδήποτε πάθηση, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσα από τα συμπτώματα οφείλονται σε δυσλειτουργία και πόσα σε βλάβη. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων πόση είναι δυνατή η βελτίωση.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε αυτές τις ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;
Η προσέγγισή μας είναι μια ήπια αλλά ισχυρή ολοκληρωμένη προσέγγιση. Χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο βλέπουμε και τα ενεργειακά αποτελέσματα και το βαθμό που θα ωφελήσει τον οργανισμό σας. Κάποιες φορές ίσως υπάρξει μια «κρίση επούλωσης» ή αλλιώς “θεραπευτική κρίση” κατά την οποία τα συμπτώματα επιδεινώνονται προσωρινά μετά τη θεραπεία. Αυτό δείχνει ότι η συνεδρία αν και σωστή, μπορεί να ήταν πολύ έντονη. Περνά όμως μετά από λίγες ημέρες και δεν προκαλεί βλάβη, το αντίθετο.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;
Η πορεία ποικίλλει από άτομο σε άτομο ανάλογα με την υποκείμενη υγεία ενός ατόμου. Σίγουρα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με το στάδιο της παθολογικής διαδικασίας, τη σοβαρότητα/πολυπλοκότητα της πάθησης, τη σύστασή σας, την ηλικία σας, πόσο κοντά πραγματοποιούνται συνεδρίες αποκατάστασης, ποιες άλλες στρατηγικές χρησιμοποιείτε για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας (π.χ. δίαιτα και άσκηση) και ποιοι άλλοι στρεσογόνοι παράγοντες μπορεί να επηρεάζουν το σώμα σας (π.χ. συναισθηματικό στρες).  

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
Για οποιαδήποτε οξεία κατάσταση, οι συνεδρίες θα μπορούσαν να είναι 3 φορές την εβδομάδα. Για χρόνιες παθήσεις προτείνουμε μία φορά την εβδομάδα αρχικά για μερικές εβδομάδες. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως 1 φορά το μήνα είναι αρκετή.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ;
Έχουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, επομένως σίγουρα δεν συνιστούμε να αλλάξετε τη συμβατική θεραπεία ή οποιοδήποτε φάρμακο παίρνετε. Είναι σημαντικό όλες οι αλλαγές στη φαρμακευτική αγωγή να γίνονται με την επίβλεψη του γιατρού σας..

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!