Αρχική Vivamus ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

by NIKOLE

Ενώ μπορεί να πιστεύουμε ότι οι τοξίνες επηρεάζουν κυρίως την υγεία μας καθώς γερνάμε, λόγω του τρόπου συσσώρευσης τους στο σώμα, με πολλούς τρόπους τα παιδιά μπορεί να είναι πιο ευάλωτα στην επίδραση των τοξινών. Τα παιδιά σήμερα εκτίθενται σε περισσότερες τοξίνες από τις προηγούμενες Γενιές και αυτή η έκθεση αρχίζει ακόμη και πριν γεννηθεί ένα παιδί.

Πρωτοφανή επίπεδα βαρέων μετάλλων

Τα βαρέα μέταλλα απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, εγκαθίστανται στο έδαφος όπου η τροφή μας καλλιεργείται, επανειλημμένα κυκλοφορούν μέσω των υδάτινων αποβλήτων μας και καταλήγουν σε αμέτρητα καταναλωτικά προϊόντα.

Δεδομένου ότι τα βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος, το κάδμιο και το αρσενικό είναι φυσικά στοιχεία, δεν αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα το επίπεδο μόλυνσης να συνεχίσει να αυξάνεται, έτσι ώστε κάθε διαδοχική γενιά να έχει το μεγαλύτερο επίπεδο έκθεσης σε τοξικά βαρέα μέταλλα.

Το σύστημα αποτοξίνωσης μας απλά δεν μπορεί να συμβαδίσει με το επίπεδο των βαρέων μετάλλων και των περιβαλλοντικών ρύπων που εκτιθέμεθα καθημερινά.

Η έκθεση ξεκινά πριν γεννηθούν τα παιδιά

Οι περισσότερες μητέρες είναι εξαιρετικά προσεκτικές με το τι τρώνε και πίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ωστόσο οι περιβαλλοντικές τοξίνες στις οποίες έχουν εκτεθεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους, περνούν εύκολα στο αγέννητο μωρό τους.

Μια μελέτη ορόσημο για το αίμα του ομφάλιου λώρου βρήκε 287 βιομηχανικές χημικές ουσίες που περνούν στο μωρό, πολλές από τις οποίες είναι γνωστό ότι είναι τοξικές για τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και τη φυσιολογική ανάπτυξη.

Τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στις τοξίνες

Οι επιδράσεις των τοξινών μπορεί να είναι ακόμη πιο έντονες στα παιδιά από ότι στους ενήλικες λόγω των ανεπαρκώς ανεπτυγμένων οργάνων του παιδιού, του τρόπου με τον οποίο βάζουν μη βρώσιμες τροφές στο στόμα τους και της υψηλότερης κατανάλωσης τροφής σε σχέση με το σωματικό βάρος.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι το 40% των Αμερικανών αναπνέει ανθυγιεινό αέρα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πρόσληψη τοξινών για τα παιδιά, καθώς έχουν υψηλότερο αναπνευστικό ρυθμό, που σημαίνει ότι παίρνουν περισσότερες αναπνοές ανά λεπτό.

σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να χρειαζεται το παιδί σας αποτοξίνωση

  • αναπτυξιακές καθυστερήσεις
  • υπερβολική κόπωση
  • ευερεθιστότητα και ανησυχία
  • ασθενούν συχνά
  • δυσκολία στο να συγκεντρώνονται στις υποχρεώσεις τους
  • υπερβολικά κυκλοθυμικά
  • να είσαι αποτραβηγμένα  ή υπερβολικά ντροπαλά
  • καθυστερήσεις στη γλώσσα ή στην εκμάθηση
  • στομαχικές και εντερικές ενοχλήσεις

Δεδομένου ότι ο εγκέφαλος των παιδιών εξακολουθεί να αναπτύσσεται,  βλάβες από την έκθεση σε τοξίνες, όπως βαρέα μέταλλα, φθαλικές ενώσεις (αποτελούν μια οικογένεια συνθετικών χημικών προϊόντων με ευρύ φάσμα χρήσεων που περιλαμβάνουν από καταναλωτικά έως βιομηχανικά προϊόντα. Υπάρχουν διάφορα είδη φθαλικών ενώσεων. Χρησιμοποιούνται συνήθως ως μαλακτικά που καθιστούν τα πλαστικά, όπως το PVC, πιο εύκαμπτα και ανθεκτικά. και άλλους περιβαλλοντικούς ρύπους, σχετίζονται με πολλά αναπτυξιακά προβλήματα που ξεκινούν από νεαρή ηλικία.

Μια ασφαλής φυσική αποτοξίνωση για παιδιά i

για την αξιολόγηση οποιασδήποτε αποτοξίνωσης για τα παιδιά. είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μέθοδο που είναι ασφαλής, ήπια και υποστηρίζεται από την επιστήμη. Αυτοι είναι οι λόγου που ο φυσικός ορυκτός ζεόλιθος αποτελεί μια )δημοφιλή επιλογή μεταξύ γονέων και επαγγελματιών υγείας.

Ο ζεόλιθος κλινοπτιλόλιθος από την εταιρεία touchessentials (vivamus.gr) είναι ένα φυσικό ορυκτό που έχει μελετηθεί εκτενώς για την ικανότητά του να περιορίζει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες και είναι γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο αφαιρεί επιλεκτικά τις τοξίνες ενώ διατηρεί τα απαραίτητα μέταλλα στο σώμα.

Επιλέγοντας

  • καθαρό σπρέι υπερκυτταρικής αποτοξίνωσης σώματος
  • και καθαρές σταγόνες αποτοξίνωσης εντέρου και σώματος
  • βοηθούν το σώμα να απελευθερώσει βαρέα μέταλλα χωρίς ανεπιθύμητες επιδράσεις αποτοξίνωσης.
  • Μόνο ένα απλό σπρέι ή σταγόνες ζεόλιθου είναι αυτό που χρειάζεται για να κίνηση των τοξινών  κατά μήκος των φυσικών διαδικασιών αποτοξίνωσης του σώματος. δεν απαιτούνται περίεργες γεύσεις, σημαντικές αλλαγές συνήθειας ή αυστηρές δίαιτες. είναι φιλικό προς τα παιδιά και τους γονείς.
  • Με την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων και άλλων τοξινών που δρουν για την καταστολή της συνολικής ευημερίας της υγείας ενός παιδιού, ένα παιδί μπορεί να αναπτυχθεί με υγεία…
  • κοινές διατροφικές πηγές βαρέων μετάλλων
  •  πόσιμο νερό:  Η έρευνα δείχνει πάνω από 2000 συστήματα νερού με υψηλά επίπεδα τοξικού μολύβδου – φίλτρα
  •  επεξεργασμένοι χυμούς φρούτων  δοκιμές σε χυμούς μήλου και σταφυλιού αποκαλύπτουν υψηλά επίπεδα αρσενικού (αντι αυτών…
  •  παιδικές τροφές Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το 95% των δειγμάτων που δοκιμάστηκαν έχουν βαρέα μέταλλα
  •  μη βιολογικά τρόφιμα  Πολλά φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται σε συμβατικά τρόφιμα έχει βρεθεί ότι περιέχουν βαρέα μέταλλα
  •  καστανό ρύζι  το πίτουρο (εξωτερικό κέλυφος) του καστανού ρυζιού συγκρατεί το αρσενικό από το έδαφος ανάπτυξης
  •  μεγάλα ψάρια  Ο υδράργυρος συσσωρεύεται στα σώματα των Μεγάλων Λιπαρών ψαριών όπως ο ξιφίας και ο τόνος
  •  φθηνά μπαχαρικά Ορισμένες μάρκες κουρκουμά έχει βρεθεί ότι έχουν υψηλά επίπεδα μολύβδου
  •  βρασμένο τσάι  κάποιες μάρκες σε δοκιμές έδειξαν ότι ορισμένα παρασκευασμένα τσάγια είχαν μόλυβδο και αλουμίνιο – γι αυτό προσοχη προτιμήστε τα φυσικά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ …. ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ/…

 Σε επόμενο βίντεο θα αναλύσω το θέμα ζεόλιθος ευχαριστώ για την προσοχή σας

ΖΕΟΛΙΘΟΣ

Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ζεόλιθο για να απομακρύνουν τις επιβλαβείς τοξίνες και τους ρύπους, ώστε να μπορούν να ζήσουν πιο υγιεινές ζωές. Δεν λειτουργούν όμως όλοι οι ζεόλιθοι με τον ίδιο τρόπο. Έρευνες δείχνουν ότι ο ζεόλιθος Clinoptilolite Κλινοπτιλόλιθος έχει ισχυρά οφέλη για την υγεία.

5 ΜΕΓΑΛΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ με το ΖΕΟΛΙΘΟ

Όταν επεξεργάζεται σωστά και έχει βέλτιστο μέγεθος για απορρόφηση, ο ζεόλιθος μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για ολόκληρο το σώμα. Αφαιρώντας τις τοξίνες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας, ο ζεόλιθος υποστηρίζει τη φυσική ανανέωση.

1ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΗΣ Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και των βαρέων μετάλλων από το σώμα.

2. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ Υποστηρίζει υγιή επίπεδα pH για υγιή μεταβολισμό.

3. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ Απομακρύνει τις τοξίνες που καταστέλλουν και βλάπτουν το ανοσοποιητικό.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΕΝΤΕΡΟ Έρευνες δείχνουν ότι ο ζεόλιθος είναι ωφέλιμος για την υγεία του πεπτικού συστήματος

5. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Μειώνει τα βαρέα μέταλλα που επηρεάζουν τη διαύγεια, την εστίαση και τη διάθεση

Συνθετικός

Οι περισσότεροι συνθετικοί ζεόλιθοι κατασκευάζονται για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές. Οι εργαστηριακοί ζεόλιθοι είναι δύσκολο να κατασκευαστούν σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και δεν έχουν τις μελέτες που έχουν γίνει για τον φυσικό ζεόλιθο.

Φυσικός

Ο φυσικός ζεόλιθος υποστηρίζεται από εκατοντάδες μελέτες που δείχνουν ότι μπορεί να παγιδεύσει τοξίνες μέσα και πάνω στη δομή του. Κατέχει επίσης το καθεστώς GRAS από τον FDA. Ο φυσικός ζεόλιθος Clinoptilolite έχει την ιδανική κρυσταλλική δομή και αρνητικό φορτίο για την αποτοξίνωση των τοξινών και των βαρέων μετάλλων.

Μοριακά κομμάτια

Ορισμένοι πάροχοι ισχυρίζονται ότι έχουν μοριακά θραύσματα ζεόλιθου, υπονοώντας ότι του λείπει ολόκληρη η δομή του ζεόλιθου που απαιτείται για την αποτοξίνωση. Δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι τα μοριακά θραύσματα ζεόλιθου λειτουργούν για την απομάκρυνση τοξινών.

ΑΡΑ Η καλύτερη πηγή ζεόλιθου είναι ο φυσικός, ολόκληρος κλινοπτιλόλιθος.

πώς λειτουργούν οι ζεόλιθοι

Οι ΖΕΟΛΙΘΟΙ δημιουργούνται στη φύση. Όταν η ηφαιστειακή τέφρα συναντά το θαλασσινό νερό, προκαλεί μια φυσική αντίδραση, με αποτέλεσμα ένα ορυκτό που έχει πολλές μοναδικές ιδιότητες που το καθιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΟΡΥΚΤΟ (τα αντίθετα έλκονται)

Οι ζεόλιθοι είναι ένα σπάνιο αρνητικά φορτισμένο ορυκτό. Όπως οι μαγνήτες, οι ζεόλιθοι προσελκύουν θετικά φορτισμένα σωματίδια μέσα και πάνω στην επιφάνειά τους. Και τυχαίνει τα περισσότερα βαρέα μέταλλα όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αρσενικό και πολλές άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες να είναι θετικά φορτισμένα. Αυτό κάνει τον ζεόλιθο φυσικό αποτοξινωτικό.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ (έξω με το κακό, μέσα με το καλό)

Οι ζεόλιθοι είναι διακριτικοί επειδή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην ανταλλαγή κατιόντων, ανταλλάσσοντας ιόντα μέσα και έξω από τον ζεόλιθο. Αυτό σημαίνει ότι όταν υποστεί σωστή επεξεργασία, ο ζεόλιθος θα δώσει στο σώμα ένα καλό ιόν, όπως το ασβέστιο, και θα πάρει ένα κακό ιόν, όπως ο μόλυβδος.

Η ανταλλαγή κατιόντων είναι το κλειδί για το πώς ο ζεόλιθος απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα

Και σε αντίθεση με άλλα μέταλλα, οι ζεόλιθοι δεν συσσωρεύονται ούτε παραμένουν στο σώμα. Περνούν μέσα σε περίπου τέσσερις έως έξι ώρες, φέρνοντας μαζί τους τις τοξίνες που παγίδευσαν. Αυτό σημαίνει ότι οι τοξίνες καταλήγουν εκεί που ανήκουν, στην τουαλέτα

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Στον σημερινό κόσμο, η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη απλώς και μόνο επειδή βομβαρδιζόμαστε με καθημερινή έκθεση σε τοξίνες, η οποία ξεκινά ακόμα και πριν γεννηθούμε. Με τον καιρό, μικρές εκθέσεις τοξινών συσσωρεύονται, κατακλύζοντας τα φυσικά μας αμυντικά συστήματα αποτοξίνωσης.

ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ:

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΡΜΟΝΩΝ

ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΧΛΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΖΕΟΛΙΘΟ

Δεν λειτουργούν όλα τα συμπληρώματα Clinoptilolite με τον ίδιο τρόπο. Η επιλογή του σωστού ζεόλιθου μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε κάτι που δεν λειτουργεί και σε αποτελέσματα που αλλάζουν τη ζωή.

Τα περισσότερα συμπληρώματα ζεόλιθου

  • Τα σωματίδια πολύ ΜΕΓΑΛΑ
  • Το μικρό μέγεθος αποτοξινώνει μόνο το έντερο
  • Ακάθαρτος Ζεόλιθος
  • Περιέχει ήδη ακαθαρσίες
  • Κατασκευασμένο από το SyntheticLab, χωρίς έρευνα
  • Μοριακά Θραύσματα Υποδηλώνει ότι του λείπει ολόκληρη η δομή

Pure Body Extra

  • Νανομεγέθη
  • Βέλτιστο μέγεθος για απορρόφηση και αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος
  • Purified
  • Καθαρισμένος και βελτιστοποιημένος για ανταλλαγή κατιόντων
  • Φυσικός Κλινοπτιλόλιθος
  • Κατάσταση GRAS, που υποστηρίζεται από την επιστήμη
  •  Ολόκληρος Ζεόλιθος
  • Ολοκληρωμένη δομή για μέγιστη αποτοξίνωση*

πάνω από ένα εκατομμύριο μπουκάλια που πωλήθηκαν, το Pure Body Extra αλλάζει τη ζωή σε όλο τον κόσμο. Ο φυσικός του ζεόλιθος έχει ΤΟ ΒΈΛΤΙΣΤΟ μεγέθους, αποδεδειγμένα καθαρός και βελτιστοποιημένος για να βοηθά στην απομάκρυνση όλων των κακών σκουπιδιών που συσσωρεύονται στο σώμα σας εδώ και χρόνια. Με μερικούς απλούς ψεκασμούς χωρίς γεύση όλη την ημέρα, είστε καλυμμένοι 24/7.

Το pure body extra υποστηρίζεται από την επιστήμη, χιλιάδες κριτικές πέντε αστέρων ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ

Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

Around the world, millions of people have been using zeolite to remove harmful toxins and pollutants so they can live healthier lives. But not all zeolites work the same way. Research shows the zeolite Clinoptilolite has powerful health benefits.

5 BIG HEALTH BENEFITS OF ZEOLITECATION

when properly processed and optimally sized for absorption, zeolite can provide signifi cant whole-body benefi ts. By removing the toxins that negatively impact your health, zeolite supports natural renewal.

1. MASTER DETOXIFIER Helps remove toxins and heavy metals from the body.

2. ALKALIZES THE BODY Supports healthy pH levels for healthy metabolism.

3. STRENGTHENS IMMUNITY Removes toxins that suppress and damage immunity.

4. SUPPORTS A HEALTHY GUT Research shows zeolite is beneficial for digestive health

5. MAY IMPROVE MOOD Reduces heavy metals that impact clarity, focus and mood

SOURCES OF ZEOLITEZeolites

synthetic

Most synthetic zeolites are made for a variety of industrial applications. Lab-made zeolites are difficult to manufacture to quality standards, and lack the studies done on natural zeolite.

NATURAL

Natural zeolite is backed by hundreds of studies showing it can trap toxins within and onto its structure. It also holds GRAS status from the FDA. The natural zeolite Clinoptilolite has the ideal crystalline structure and negative charge to detoxify toxins and heavy metals.

molecular fragments

Some providers claim to have molecular fragments of zeolite, implying it’s missing the whole zeolite structure needed to work for detox. There are no studies that show zeolite molecular fragments work for toxin removal.

Bottom Line: The best source for zeolite is natural, whole Clinoptilolite.

howdo zeolites WORK

ZEOLITES are created in nature. When volcanic ash meets seawater, it triggers a natural reaction, resulting in a mineral that has several unique properties that make it highly effective for detoxification.

NEGATIVELY-CHARGED MINERAL (opposites do attract)

Zeolites are a rare negatively-charged mineral. Like magnets, zeolites attract positively-charged particles into and onto their surface. And it just so happens that most heavy metals such as lead, mercury, arsenic, and many other environmental toxins are positively-charged. That makes zeolite a natural detoxifier.

CATION EXCHANGE (out with the bad, in with the good)

Zeolites are distinctive because they are highly effective at cation exchange, swapping ions in and out of the zeolite. This means that when properly processed, the zeolite will give the body a good ion, like calcium, and take a bad ion, like lead.

Cation exchange is key to how zeolite removes toxins from the body

And unlike other minerals, zeolites don’t accumulate or stay in the body. They pass through in about four to six hours, bringing any toxins they trapped with them. That means toxins end up where they belong, in the toilet

WHY DETOX

In today’s world, detoxing is essential simply because we’re bombarded with daily exposure to toxins, which starts even before we’re born.Over time, small toxin exposures accumulate and build up in our bodies, overwhelming our natural detox defense systems.

TOXINS CAN UNDERMINE OUR HEALTH IN WAYS BIG AND SMALL:

LOWERING ENERGY LEVELS

SLOWING METABOLISM

DISRUPTING HORMONES

AFFECTING SLEEP

CREATINGBRAIN FOG

HOW TO CHOOSE THE RIGHT ZEOLITE

Not all Clinoptilolite supplements work the same way. Choosing the right zeolite can make the difference between something that doesn’t work and experiencing life-changing results.

Most zeolite supplements

Particles too BIG

Micron-sized only detoxes the gut

Uncleaned Zeolite

Already contains impurities

SyntheticLab-made, lacking research

Molecular FragmentsImplies it’s missing the whole structure

Pure Body Extra

Nanosized

Optimal size for absorption and whole-body detox Purified

Cleansed and optimized for cation exchange Natural Clinoptilolite

GRAS status, backed by science

 Whole Zeolite

Complete structure for maximum detox*

over one million bottles sold, Pure Body Extra is changing lives around the world. Its natural zeolite is nanosized, proven pure, and optimized to help remove all the bad stu‑ that’s been building up in your body for years. With a few simple, taste-free sprays throughout the day, you’re covered 24/7.

pure bodey extra is backed by science, thousands of five-star reviews and a money-back guarantee. If you’re ready to experience the goodness that comes from being toxin free, try

 Pure Body Extra today.Not all Clinoptilolite supplements work the same way. Choosing the right zeolite can make the difference between something that doesn’t work and experiencing life-changing results.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.HOW TO CHOOSE THE RIGHT ZEOLITEWhen Body Extra

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

Facebook Vivamus 

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!