Αρχική VivamusΠαθήσεις Υποφέρετε από Χασιμότο ή Υποθυρεοειδισμό; Ορμονικές Διαταραχές; Detoxadine & Female Fusion από το VIVAMUS! Μαρτυρία της Cindy Mullett για την αντιμετώπιση Χασιμότο με το εκκολαπτώμενο ιώδιο DETOXADINE και ορμονικών διαταραχών με & FEMALE FUZION

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας πάσχουν από “αυτοάνοσα” νοσήματα. Σε αυτά συγκαταλέγεται και η μη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, με παθήσεις όπως υποθυρεοειδισμό ή/και Hashimoto. Το Κέντρο VIVAMUS δίνει τη δυνατότητα απευθείας αγορών 2 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗ του HASHIMOTO!

Δείτε τη μαρτυρία που ακολουθεί μιας γυναίκας που υπέφερε και κατάφερε να ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!

Τα προϊόντα (πατώντας πάνω στα προϊόντα οδηγείστε αυτόματα σε αυτά DETOXADINE & FEMALE FUZION  μπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από την ιστοσελίδα μας vivamus.gr μπαίνοντας από την αρχική σελίδα στο thefinchleyclinic.gr πατώντας στο αγοράστε απευθείας. Θα χρειαστεί να κάνετε λογαριασμό και να έχετε κάρτα ή λογαριασμό paypal. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6944 115449, 6980 667655.

Σημείωση: Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα ιωδίου που προέρχονται από ιώδιο από τον ωκεανό, το Detoxadine δημιουργείται χρησιμοποιώντας αποθέσεις αλάτων 300 εκατομμυρίων ετών που βρίσκονται σε απόσταση 7000 ποδιών κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά καθαρό και συμπυκνωμένο ιξώδες που δεν περιέχει πρόσθετα και τοξίνες και επίσης εξετάζεται για ακτινοβολία.

To “Female Fuzion™ έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το σώμα στη ρύθμιση της σωστής ισορροπίας των ορμονών για να δημιουργήσει ανώτερη ζωτικότητα στις γυναίκες.

Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α  ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ HASHIMOTO ΜΕ DETOXADINE! EKKOΛΑΠΤΩΜΕΝΟ ΙΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS!

“Πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια, διαγνώστηκα με την πάθηση του Hashimoto. Δοκίμασα όλες τις συμβατικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία αυτού του αυτοάνοσου προβλήματος. Τρία τουλάχιστον διαφορετικά είδη φαρμάκων προτού τελικά μεταπηδήσω σε ένα πιο φυσικό ζωικό αδένα, (GTA Forte 11), διότι τα συμπτώματά μου επέμεναν. Αίσθημα παλμών στην καρδιά, κόπωση, απώλεια μαλλιών, θερμοκρασίες κρύου σώματος, αύξηση σωματικού βάρους κλπ. βελτιώθηκαν όταν διατηρούσα την TSH μου στο σημείο μεταξύ 1-2. (Δοξάζω τον Κύριο, μετά από τρεις αποβολές, κατάφερα να αποφύγω την αποβολή των δύο νεώτερων κόρων μου, ελέγχοντας τα επίπεδα μου και προσαρμόζοντας τη δοσολογία κάθε μήνα!)

Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν ότι ο θυροειδής μου έγινε πλέον πιο «τεμπέλης», αφού δεν έπρεπε να εργαστεί για να παράγει ότι το φάρμακο ή τα φυσικά συμπληρώματα παρείχαν.

Σκεφτείτε έτσι. Όταν είστε άρρωστοι και κουρασμένοι, θα προσπαθήσετε να σταματήσετε τον σύζυγό σας ή τον φίλο σας που επιμένει να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε ενώ κάνουν τα πιάτα ή καθαρίζουν το σπίτι για σας; Φυσικά και όχι! Θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το θυρεοειδή, ο οποίος  ανταποκρίνεται ομοίως. Εάν δεν χρειάζεται να δουλέψει τόσο σκληρά, απλά δεν θα το κάνει.

Μετά από χρόνια εξάρτησης από φάρμακα εξακολούθησα να αγωνίζομαι με σοβαρή κόπωση ενώ άλλα νέα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται. Ξαφνικά, άρχισα να δυσκολεύομαι να διατηρήσω ισορροπία και οι μετρήσεις περνούσαν από υποθυρεοειδισμό σε υπερθυρεοειδισμό. Ήμουν απογοητευμένη και αποφάσισα να ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ τον θυρεοειδή μου!  Υποστηρίζοντας τον θυρεοειδή ώστε να παράγει αυτό που πρέπει να παράγει. Δεν με πειράζει να “τρέφω” τον θυροειδή μου με τη διατροφή που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά, αλλά δεν θέλω πάντα να εξαρτάται από το να παίρνω Τ3 (τριϊωδοθυρονίνη) και Τ4 (θυροξίνη) από φάρμακα ή ζωϊκούς αδένες, επειδή είναι πάρα πολύ άρρωστος για να το παράγει μόνος του. Η προηγούμενη προσέγγιση μου δεν έφτασε στη ρίζα του προβλήματος. Έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή μου …

Σταμάτησα τελείως τους ζωικούς αδένες που χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια για να ελέγξω τον υποθυρεοειδισμό μου (δεν συστήνω να το κάνετε αυτό!) Και η TSH (θυρεοειδοτρόπος ορμόνη ή θυρεοτροπίνη),αμέσως ανέβηκε στα 57. (Να θυμάστε ότι η κανονική εμβέλεια είναι μεταξύ 1 και 2. Όσο υψηλότερη είναι η TSH, τόσο χειρότερη είναι η λειτουργία του θυρεοειδούς. Ο θυρεοειδής σας προσπαθεί σκληρά να παράγει, αλλά απλά δεν είναι σε θέση.) Ένοιωθα χάλια! Είχα ξανά τα συνήθη συμπτώματα του θυρεοειδούς εάν η TSH μου αυξανόταν σε περίπου 6 και αν αέφτανε κοντά στο 20, ένιωσα πολύ άσχημα. Στο 57, ένιωθα σαν ένα “νεκρό άτομο” που περπατούσε. Τότε άρχισα με το σχέδιό μου …

Πρώτον, εξάλειψα τελείως κάθε μπουκιά γαλακτοκομικών προϊόντων, σόγιας, γλουτένης και, φυσικά, ζάχαρης. Αυτά τα πράγματα είναι ο εχθρός σας εάν έχετε προβλήματα θυρεοειδούς. Το σώμα σας αγωνίζεται με φλεγμονές εάν έχετε τη νόσο του Hashimoto και αυτά τα τρόφιμα θα αυξήσουν τη φλεγμονή μέσα στο σώμα σας. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά τη σημασία της εξάλειψης αυτών των τροφών όταν προσπαθείτε να θεραπεύσετε τον θυρεοειδή σας. Και άρχισα να λαμβάνω μερικά φυσικά συμπληρώματα που τροφοδοτούν και στηρίζουν τον θυρεοειδή.

Κάθε μήνα έλεγχα τα επίπεδά μου και ο ενθουσιασμός μου προέκυψε καθώς οι αριθμοί θυρεοειδούς άρχισαν σιγά σιγά να εξισορροπούνται. Μέσα σε 3 μήνες, η TSH μου ήταν μέχρι το 18! Χωρίς οποιοδήποτε φάρμακο ή αντικατάσταση του θυρεοειδούς, ο θυρεοειδής μου άρχισε να λειτουργεί ξανά. Είχα τελικά την ελπίδα ότι δεν θα έπρεπε να παίρνω φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής μου! Και δεδομένου ότι δεν είχα ένα γιατρό που ήξερε για αυτά τα συμπληρώματα για να με βοηθούσε σε αυτό το ταξίδι, έλεγχα τα επίπεδα μου κάθε μήνα μέσω Direct Labs.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο διαφορετικά αισθάνθηκα και το σώμα μου φαίνεται ότι “ποθεί” το ιώδιο. Αισθάνθηκα σαν να μου είχε δοθεί μια νέα γραμμή ζωής που μου έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμουν για να λειτουργήσω και πάλι. Αλλά και πάλι, αυτά είναι πράγματα για την κατασκευή του θυρεοειδούς, όχι για να αντικαταστήσει ότι υποτίθεται ότι παράγει ο θυρεοειδής. Φυσικά μια TSH στο 18 δεν είναι ακόμα σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά θα συνεχίσω αυτά τα συμπληρώματα και είμαι ενθουσιασμένη για αυτή τη δραστική βελτίωση. Σύντομα θα μειώσω τη δόση του ιωδίου, αλλά παίρνω ακόμα την ίδια ποσότητα σεληνίου.

Γνωρίζω καλά ότι η λήψη ιωδίου για το Hashimoto είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Μια πλούσια σε ιώδιο διατροφή αποτρέπει τα προβλήματα του θυρεοειδούς, και οι περισσότεροι από εμάς έχουν έλλειψη ιωδίου. Αλλά για μερικούς ανθρώπους, το ιώδιο μπορεί να αυξήσει τη φλεγμονή του θυρεοειδούς αδένα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να λαμβάνετε σελήνιο για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση αυτής της φλεγμονής. Το Hashimoto μπορεί επίσης να προκληθεί από διάφορα πράγματα και κάθε άτομο είναι διαφορετικό. (Δεδομένου ότι έχω υψηλά επίπεδα υδραργύρου από τα οδοντικά σφραγίσματα (είμαι στη διαδικασία να τα αφαιρέσω) και είχα διαγνωστεί με την ασθένεια του Η. Pylori και του Lyme πριν από χρόνια, δεν είμαι σίγουρη τι προκάλεσε τη δική μου πάθηση).  Είναι όμως υψίστης σημασίας η  χρήση σεληνίου, καθώς αντισταθμίζει το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή. 200 mcg σεληνίου είναι συνήθως μια καλή ποσότητα σαν καθημερινή δοσολογία. Τα ακατέργαστα καρύδια της Βραζιλίας συνιστούν επίσης μια σημαντική πηγή σεληνίου.

Μια άλλη ανακάλυψη που έκανα σε αυτό το ταξίδι είναι ότι αν έχετε το Hashimoto, πιθανόν έχετε κουρασμένους επινεφριδιακούς αδένες. Η θεραπεία ενός χωρίς τη θεραπεία του άλλου είναι συνήθως μια μάταιη απόπειρα. Παρακάτω θα αναφερθώ στο πρωτόκολλο που χρησιμοποίησα που βοήθησε δραστικά στη λειτουργία του θυρεοειδούς, αλλά θα δώσω μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κόπωσης των επινεφριδίων και του σχεδίου θεραπείας μου σε μια μελλοντική δημοσίευση. Εκτός από τον θυρεοειδισμό του Hashimoto, ήμουν και στο προχωρημένο στάδιο κόπωσης των επινεφριδίων. Η ομάδα γιατρού / “προπονητή” που βοήθησε να βγω από το “λάκκο” αυτό επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούσα τη σωστή θεραπεία για το θυρεοειδή μου. Διατήρησαν τα ίδια προϊόντα, αλλά με βοήθησαν επίσης καθοδηγώντας με για τη θεραπεία της χρόνιας επινεφριδιακής κόπωσης μου. Και τα επινεφρίδια μου θεραπεύονται τώρα επίσης.

Παρακάτω θα βρείτε το πρωτόκολλο θυρεοειδούς που χρησιμοποιώ, αλλά ήθελα επίσης να μοιραστώ ένα κομμάτι του ταξιδιού μου για το πώς έφτασα στο σημείο που βρισκόμουν …

Ένας μεγάλος λόγος που είμαι σε αυτό το στάδιο της χρόνιας κόπωσης και του υποθυρεοειδισμού είναι επειδή έχω αντιμετωπίσει πολλά χρόνια συνεχιζόμενου και σοβαρού άγχους. Αν και η χάρη του Θεού ήταν εκπληκτική και με συνεπήρε πολλές φορές, και πάλι είχα επηρεαστεί πολύ. Δύο από τα πέντε παιδιά μας είχαν τρεις μεταμοσχεύσεις καρδιάς, δύο είδη πολύ επιθετικών καρκίνων και σοβαρές διατροφικές και χημικές ευαισθησίες. Περάσαμε αμέτρητους μήνες στο νοσοκομείο. Είχα επίσης τρεις αποβολές. Αλλά το χειρότερο “χτύπημα” ήταν όταν ο γιος μας πέθανε απροσδόκητα πριν από έξι χρόνια. Μετά από αυτό, φάνηκε πως το σώμα μου “έσπασε” ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, έχω μάθει πολλά για τα επινεφρίδια και πώς να τα φροντίζω και είμαι ευγνώμων για την πρόοδο που αρχίζω να βλέπω σε αυτόν τον τομέα. Έχω πει πολλές φορές στον Θεό ότι αν με βοηθήσει να βρω απαντήσεις, σίγουρα θα χρησιμοποιήσω αυτή τη γνώση για να βοηθήσω τους άλλους που αγωνίζονται.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαι γιατρός και δεν σας δίνω ιατρική συμβουλή. Απλώς μοιράζομαι αυτό που έχει λειτουργήσει με εμένα. Και γνωρίζω χωρίς σκιά αμφιβολίας ότι ο θυρεοειδής και οι επινεφριαδικοί αδένες μου πραγματικά θεραπεύονται. Δεν καλύπτω πλέον τα συμπτώματα με έναν επίδεσμο, ενώ η βλάβη συνεχίζει να προκαλεί όλεθρο στο σώμα μου. Η ιατρική κοινότητα δεν αναγνωρίζει ότι μπορείτε να θεραπεύσετε και να αντιστρέψετε τη νόσο του Hashimoto, αλλά εγώ πιστεύω ότι σίγουρα μπορείτε.

Αυτά είναι τα προϊόντα που παίρνω για να θρέψω και να θεραπεύσω τον θυρεοειδή μου. Αυτές ήταν οι δοσολογίες που χρησιμοποίησα κατά τους λίγους μήνες, όταν η TSH μου πήγε από 57 σε 18.

~ Η συνιστώμενη δοσολογία του Leaky Gut Support (από τον Dr. Josh Axe)

~ 10 σταγόνες * Detoxadine – πρωί και μεσημέρι (μάρκα Nascent από ιώδιο από το Global Healing Center -Αυτή η μάρκα είναι σημαντική!)

~ 100 mcg. Σελήνιο-πρωί και μεσημέρι (οποιαδήποτε μάρκα)

~ 2 κάψουλες Ashwaghanda, καθημερινά (μάρκα Gaia)

~ 2 κάψουλες Rhodiola Roscea, καθημερινά (μάρκα Gaia)

Το Global Healing Centre, κατά την άποψή μου, έχει την καλύτερη πηγή ιωδίου που κυκλοφορεί στην αγορά. (Και, όχι, δεν λαμβάνω οφέλη από αυτά αναφέροντας αυτό.) Άλλαξε τελείως τη Ζωή μου! Αισθάνομαι πραγματικά ότι το σώμα μου θέλει αυτό το ιώδιο και αυτό αποτέλεσε τη γραμμή της ζωής μου. Όπως ανέφερα προηγουμένως, είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνετε σελήνιο με το ιώδιο για να βοηθήσετε το σώμα σας να το απορροφήσει. Λαμβάνοντας κάψουλες γλυκόριζας και θαλασσινό αλάτι διαλυμένο σε ζεστό νερό (ή σε κάψουλες) είναι επίσης πολύ επωφελές για την κόπωση των επινεφριδίων. Όταν βρίσκεστε σε προχωρημένα στάδια κόπωσης των επινεφριδίων, η αρτηριακή σας πίεση είναι συνήθως ασταθής και τα προϊόντα αυτά θα σας βοηθήσουν.

Η Ashwaghanda και η Rhodiola Roscea είναι και τα δύο βότανα προσαρμογής που είναι πολύ καλά για τα κουρασμένα επινεφρίδια. Δεδομένου ότι έχω επίσης αντιμετωπίσει κάποιες ορμονικές ανισορροπίες, δεν μπορώ να σας πω πόσο βοήθησε τοFemale Fusion από το Global Healing Center. Είναι επίσης ένα εκπληκτικό προϊόν! Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε τα σχόλια των προϊόντων τόσο για το Female Fusion όσο και για το Detoxadine.

Αφού βιώσω περισσότερη θεραπεία από την Κόπωση των Χρόνιων Επινεφριδίων μου, θα χαρώ να δημοσιεύσω αυτό που έκανα για να ανακάμψω από αυτήν. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη θεραπεία που λαμβάνω. Ο Θεός είναι πιστός!

Πιστεύω πραγματικά ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή πρωτεϊνών, λιπών και υγιεινών υδατανθράκων είναι ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία του θυρεοειδούς και των επινεφριδίων.

* Κάντε τη δική σας έρευνα ως προς την ποσότητα που θέλετε να πάρετε. Αυτή η ποσότητα πιθανότατα θα προκαλέσει δυσάρεστα συμπτώματα “θεραπευτικής κρίσης”. Ήμουν όμως απελπισμένη και χρειαζόμουν η TSH μου να πέσει γρήγορα, αλλά αυτή η δόση είναι σημαντικά υψηλότερη από τη συνιστώμενη δοσολογία. Μου είπαν ότι δεν είναι τοξικό σε υψηλότερες δόσεις, αλλά συνιστώ να ακολουθήσετε τη συνιστώμενη δόση στη φιάλη. Θα πρέπει να είστε σε θέση να συνεχίσετε να παίρνετε το φάρμακό σας για το θυρεοειδή, ενώ προσθέτετε ιώδιο και αυτά τα συμπληρώματα. Εφόσον δεν είμαι γιατρός, δεν δίνω ιατρική συμβουλή. Απλώς μοιράζομαι αυτό που δούλεψε για το σώμα μου. Και είμαι αρκετά σίγουρη ότι το σώμα σας δεν είναι ανεπαρκές σε φάρμακα, αλλά πιθανότατα είναι ανεπαρκές σε ιώδιο και σελήνιο.

I was so excited when I looked at my test results and saw 18!

Ο Θεός να σας ευλογεί με μεγάλη χαρά στο ταξίδι σας.

Cindy Mullett

 

How I’m Healing My Hashimoto’s Thyroidism

At least 15 years ago, I was diagnosed with Hashimoto’s hypothyroidism. I tried all the conventional approaches to treating this autoimmune problem. I tried at least three different kinds of meds before I finally switched to a more natural animal glandular, (GTA Forte 11) because my symptoms were persisting. Finally with the glandular, the heart palpitations, fatigue, hair loss, cold body temperatures, weight gain, etc. improved when I kept my TSH at that sweet spot of between 1-2. (Praise the Lord, after three  miscarriages, I was able to keep from miscarrying my two youngest daughters by checking my levels and adjusting the dosage every month!)

The problem, however, was that my thyroid now became even more “lazy” since it didn’t have to work at producing what the medicine or natural supplements were providing.

Think about it like this. When you’re sick and tired, will you try to stop your husband or friend who’s insisting you take a break and rest while they do the dishes or clean the house for you? Of course not! You’ll gladly get any help you’re offered. Your thyroid responds similarly. If it doesn’t have to work as hard, it simply won’t.

After years of depending on medicine or glandulars, I still struggled with severe fatigue and other new symptoms began showing up. Suddenly, I started having a hard time keeping things balanced and my numbers would swing back and forth from hypothyroid to hyperthyroid. I was frustrated and became determined to HEAL my thyroid. Nurturing and HEALING it. Supporting the thyroid so it can produce what it should produce. I don’t mind “feeding” my thyroid the nutrition it needs in order to function properly, but I don’t want it to always depend on getting T3 (triiodothyronine) and T4 (thyroxine) from medicine or animal glandular, because it’s too sick to produce it on it’s own. My previous approach wasn’t getting to the root of the problem. Thus my search began…

I completely stopped the animal glandular I had been using for years to control my hypothyroidism, (I’m NOT recommending you do this!) and my TSH (Thyroid Stimulating Hormone) immediately skyrocketed to 57. (Remember the normal range is between 1 and 2. The higher the TSH, the worse your thyroid function. Your thyroid is trying hard to produce, but it simply isn’t able to.)  I would begin feeling the common hypothyroid symptoms if my TSH increased to around 6, and if it climbed to 20, I felt terrible. At 57, I felt like a walking “dead person.” I could hardly function! Then I started with my plan…

First, I totally eliminating every bite of dairy, soy, gluten, and, of course, sugar. These things are your enemy if you have thyroid issues. Your body will be struggling with inflammation if you have Hashimoto’s disease and these foods will increase inflammation within your body. I cannot emphasize enough the importance of eliminating these foods when trying to heal your thyroid. And I began taking some natural supplements that feed and support the thyroid.

Every month I checked my levels, and my excitement arose as the thyroid numbers slowly began balancing out. Within 3 months, my TSH was all the way down to 18! Without any medication or thyroid replacement, my thyroid was actually beginning to function again. I finally had hope that I wouldn’t have to be on medication for the rest of my life! And since I didn’t have a doctor who knew about these supplements and would help me on this journey, I checked my levels every month through Direct Labs.

It made a world of difference in how I feel and my body seems to simply crave the iodine. It has felt like a life line thrown out to me, and it gives me the energy I need in order to function again. But again, these are things to build the thyroid, not replace what the thyroid is supposed to be producing. Now, a TSH of 18 is not within normal numbers yet, but I will be continuing these supplements, and am excited about this drastic improvement. I will soon decrease my dosage of iodine, but I’m still taking the same amount of selenium.

I’m well aware that taking iodine for Hashimoto’s is a controversial subject. An iodine rich diet prevents thyroid issues, and most of us are deficient in iodine. But for some people, iodine can increase inflammation of the thyroid gland. It is of utmost importance to take selenium to help combat this inflammation. Hashimoto’s can also be caused by various things and every person is different. (Since I have high mercury levels from dental fillings (I’m in the process of getting them removed), and was diagnosed with H. Pylori and Lyme’s disease years ago, I’m not sure what caused mine.) It is of utmost importance to use selenium since it counteracts oxidative stress and inflammation. 200 mcg of selenium is usually a good amount for most people to take on a daily basis. Raw brazil nuts are also a great source of selenium. 200 mcg of selenium significantly reduces the thyroid antibodies that cause Hashimoto’s disease.

Another discovery I made while on this journey is that if you have Hashimoto’s, you likely have tired adrenal glands. To treat one without treating the other is usually a futile attempt. Below I will list the protocol that I used that helped my thyroid function drastically, but I will be giving a more detailed description of adrenal fatigue and my treatment plan in a future post. Apart from my Hashimoto’s thyroidism, I was also in the advanced stage of adrenal fatigue. The Doctor/Coaching team who’s been helping to dig me out of this pit has confirmed that I’m using the right treatment for my thyroid. They’ve kept me on the same products, but are also helping to give guidance in treating my Chronic Adrenal Fatigue. And my adrenals are healing now as well.

Below you will find the thyroid protocol I use, but I also wanted to share a bit of my journey of how I got to the place I was at…

A big reason I’m at this stage of Chronic Fatigue and Hypothyroidism is because I’ve faced many years of ongoing and severe stress. Although God’s grace has been totally amazing and has carried me many times, I’ve still been greatly affected. Two of our five children have had three heart transplants, two kinds of very aggressive cancers, and severe food and chemical sensitivities. We’ve spent countless months in the hospital. I’ve also had three miscarriages. But our worst “blow” was when our son unexpectedly passed away six years ago. After that, it seemed like my body crashed even more.

However, I’ve been learning so much about the adrenal glands and how to take care of them, and I’m thankful for the progress I’m beginning to see in this area. I’ve told God many times that if He helps me to find answers, I will certainly use this knowledge to help others who are struggling.

Please keep in mind that I am not a doctor and am not giving medical advice to you. I am simply sharing what has worked for me. And I know without a shadow of a doubt that my thyroid and adrenal glands are truly healing. I’m no longer covering up symptoms with a bandaid while the damage continues to wreak havoc in my body. The medical community doesn’t acknowledged that you can heal and reverse Hashimoto’s disease, but I believe you certainly can.

These are the products I’m taking to nourish and heal my thyroid. These were the dosages I used during the few months when my TSH went from 57 to 18.

~The recommended dosage of Leaky Gut Support (from Dr. Josh Axe)

~10 drops *Detoxadine- morning and noon (Nascent brand of iodine from Global Healing Center-This brand is important!)

~100 mcg. selenium-morning and noon (any brand)

~2 capsules Ashwaghanda, daily (Gaia brand)

~2 capsules Rhodiola Roscea, daily (Gaia brand)

Global Healing Center, in my opinion, has the best source of nascent iodine on the market. (And, no, I don’t receive any benefits from them by mentioning this.) It was a world changer for me! It truly feels like my body craves this iodine and it has been my life line. As I previously mentioned, it’s very important to take selenium with the iodine to help your body absorb it. Taking licorice capsules and sea salt dissolved in warm water (or in capsules) are also very beneficial for adrenal fatigue. When you are in advanced stages of adrenal fatigue, your blood pressure is usually unstable and these products will help.

The Ashwaghanda and Rhodiola Roscea are both adaptogen herbs that are very good for tired adrenal glands. Since I’ve also struggled with some hormonal imbalances, I cannot tell you how much the Female Fusion from Global Healing Center has also helped me. It is also an amazing product! I encourage you to read the product reviews on both the Female Fuzion and the Detoxadine.

After I experience more healing from my Chronic Adrenal Fatigue, I will be glad to post what I have been doing to recover from it as well. I’m so grateful for the healing I’m receiving. God is faithful!

I truly believe that a healthy lifestyle and balanced diet of protein, fats and healthy carbs are crucial in healing your thyroid and adrenals.

*Do your own research as to the amount you wish to take. This amount will probably cause unpleasant die off symptoms. I was desperate and needed my TSH to come down quickly, but this dose is significantly higher than the recommended dosage.  I was told it’s not toxic in higher doses, but I recommend following the recommended dosage on the bottle. You should be able to continue taking your thyroid medicine while adding iodine and these supplements. Since I’m not  a doctor, I’m not giving medical advice. I’m simply sharing what worked for my body. And I’m fairly certain your body is not deficient in thyroid medicine, but it likely IS deficient in iodine and selenium.

 

I was so excited when I looked at my test results and saw 18!

I was so excited when I looked at my test results and saw 18!

 

God bless you with much joy in your journey.

Cindy Mullett

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!