Αρχική Vivamus ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ; ARGENT MAX AURORA Άμεση αποκατάσταση

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ; ARGENT MAX AURORA Άμεση αποκατάσταση

by NIKOLE

Η τριχόπτωση τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άντρες συνιστά μια ιδιαίτερα στρεσσογόνο κατάσταση με ψυχολογικές προεκτάσεις που συχνά πλήττουν την αυτοεκτίμηση του ανθρώπου. Τα πυκνά μαλλιά από παλιά κυρίως στη γυναίκα αποτελούσαν έκφραση νεότητας, ελκυστικότητας και υγείας πάνω από όλα. Για αυτό το λόγο, η αραίωση και η απώλειά τους συχνά δημιουργούν αίσθημα ντροπής και η απώλειά τους (τριχόπτωση ή ακόμα πιο σοβαρά αλωπεκία) καταλήγουν συχνά σε κοινωνικό στίγμα .

Αναφορικά με το ανδρικό φύλο, βρέθηκε θα λέγαμε κάποια διέξοδος από αυτήν την κατάσταση, με το ξύρισμα του κεφαλιού. Οι γυναίκες όμως βρίσκονται μπροστά σε μια τραγική πραγματικότητα.
Φαρμακολόγοι, γιατροί, κοσμετολόγοι δημιουργούν καλλυντικά, προτείνουν επεμβατικές διαδικασίες εμφύτευσης μαλλιών, δίνουν φάρμακα, επεμβαίνουν στο ενδοκρινικό σύστημα εκ των έσω, χωρίς να προτείνουν μεθόδους αυτοίασης, αφού ερευνήσουν τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση (όπως και σε κάθε άλλη διαταραχή ή/και πάθηση).

Αυτό ακριβώς κάνουμε στο Κέντρο Vivamus με τη χαρτογράφηση-σκανάρισμα του οργανισμού για να διαπιστώσουμε τις αιτίες και την εξέλιξη μιας πάθησης, την έλλειψη βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων και να προχωρήσουμε σταδιακά στην αποκατάσταση δίνοντας τη δυνατότητα στον οργανισμό της σταδιακής αυτοθεραπείας.

Μεταξύ αυτών που προτείνονται είναι και ο ακόλουθος πολύ αποτελεσματικός, αποδεδειγμένος τρόπος που με μια διαδικασία κυριολεκτικά μόλις 30 λεπτών, συμβάλλει σημαντικά στη διακοπή της τριχόπτωσης. Και μάλιστα με ελάχιστο κόστος.

Εκπληκτική δράση και ασφάλεια κολλοειδές ασήμι σε κάψουλες!

Διαδικασία ′ ′ ARGENT MAX ′
1. Αραιώνετε 1 κάψουλα σε 30-50 ml νερού, αφήνετε να αντιδράσει ο άργυρος- τα σωματίδια του αργύρου απελευθερώνονται- και μετά από 30 λεπτά περνάτε το διάλυμα στις ρίζες των μαλλιών. Προσπαθήστε να χτενίσετε τα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, μια ελάχιστη ποσότητα τριχών πρέπει να πέφτει την μέρα από 50 έως 100 τρίχες. Όχι να αναστατώνεστε όταν πέφτουν 10 τρίχες!

Συνήθως, χρειάζονται 3 έως 5 μήνες για τη θεραπεία των μαλλιών – εφόσον δεν συνυπάρχουν άλλες πολύ σοβαρές παθήσεις, που απαιτούν συνολική αντιμετώπιση και με άλλα προϊόντα και διατροφή. (Αυτά μπορούμε να τα δούμε αναλυτικά εξατομικευμένα). Μετά την πρώτη θεραπεία, τα μαλλιά, οι βλεφαρίδες, τα φρύδια παύουν να πέφτουν και όχι μόνο, η καθημερινή θεραπεία των ριζών των μαλλιών με 1 κάψουλα Το ARGENT MAX βοηθά στην αποκατάσταση της πυκνότητας των μαλλιών, των βλεφαρίδων, των φρυδιών και εάν παίρνετε μαζί με το ARGENT MAX, SIMBION ή ARMATON για την αποκατάσταση της μικροχλωρίδας του εντέρου, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Το αντιβακτηριακό, αντιβιοτικό ARGENT MAX, είναι κατάλληλο και για τις ακόλουθες παθήσεις: ιγμορίτιδα, κυστίτιδα, δηλητηρίαση, περιοδοντίτιδα, αμυγδαλίτιδα και στηθάγχη, γρίπη. δερματικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων μικρών τραυματισμών και τσιμπήματα εντόμων, εντερικές λοιμώξεις, γάλα.
Υπάρχουν 60 κάψουλες σε ένα δοχείο του Argent, που αρκεί για 2 μήνες (περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ).

Ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί πολύ γρήγορα! Εάν εντοπίσετε την αρχή μιας ιογενούς λοίμωξης εγκαίρως, τότε μια μόνο κάψουλα συχνά είναι αρκετή. Ρίξτε λίγη σκόνη κάτω από τη γλώσσα, λίγες σταγόνες νερού, κάνετε γαργάρες στο λαιμός, στάξτε στη μύτη, κρατήστε στο στόμα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιείτε το υπόλοιπο που έχετε διαλύσει (οδηγίες εδώ). Μερικές φορές δεν απαιτείται δεύτερη κάψουλα !!!

Σχετικά με την τριχόπτωση μπορείτε να δείτε και το εξαιρετικό προϊόν BIOTIN εδώ

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need we will be at your disposal at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449


σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!