Αρχική VivamusΣυμβουλες Σάρωση Bioscan Τροφών, διαδυκτιακά, βρείτε τα κατάλληλα για εσάς VIVAMUS

Σάρωση Bioscan Τροφών, διαδυκτιακά, βρείτε τα κατάλληλα για εσάς VIVAMUS

by NIKOLE

Με τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα, το να αποφασίσετε ποια διατροφικά προϊόντα θα πάρετε μπορεί να είναι τουλάχιστον δύσκολο έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια προσέγγιση “δοκιμάστε και δείτε”, η οποία μπορεί να είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Αλλά υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές ευεξίας που έχετε στη διάθεσή σας.

Κάνοντας μια σάρωση βιοεπικοινωνίας ή βιοσάρωση -ακόμα και από μακρυά- μπορείτε να βρείτε με ποια προϊόντα το σώμα σας ταιριάζει περισσότερο, εξαλείφοντας έτσι τις εικασίες και την υποκειμενικότητα που προκύπτουν από την επιλογή συμπληρωμάτων και άλλων προϊόντων προσωπικής ευεξίας.

Πέρα από τη σάρωση διατροφής

Η σάρωση του σώματος για βιολογική προτίμηση σε διατροφικά προϊόντα είναι βασικό συστατικό της τεχνολογίας που διαθέτουμε στο Κέντρο Vivamus. Τα στοιχεία για τα οποία μπορεί να γίνει σάρωση περιλαμβάνουν συμπληρώματα, αιθέρια έλαια και προϊόντα περιποίησης δέρματος. Επιπλέον, το σώμα σας μπορεί επίσης να σαρωθεί για την προτίμησή του σε τρόφιμα, υπηρεσίες ευεξίας και επιλογές τρόπου ζωής.

Επιλογές Bioscan

Το λογισμικό περιέχει περισσότερες από 40.000 ψηφιακές υπογραφές που αντιπροσωπεύουν πραγματικά στοιχεία. Αυτά περιλαμβάνουν όχι μόνο προϊόντα από περισσότερες από 200 εταιρείες διατροφικών προϊόντων, τα οποία ονομάζουμε εξισορροπητές, αλλά και χιλιάδες αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν εσωτερικά συστήματα του σώματος καθώς και εξωτερικούς παράγοντες που όλα ονομάζονται Εικονικά Αντικείμενα που προκαλούν στρες. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας σαρώσει για όσα λίγα ή όσα από αυτά τα αντικείμενα επιθυμείτε με βάση τις ανάγκες σας και τους συγκεκριμένους στόχους ευεξίας σας. Γενικά, μια βιοσάρωση αποτελείται από σάρωση για στρεσογόνους παράγοντες και στη συνέχεια σάρωση εξισορροπητών, για τον προσδιορισμό των κορυφαίων στοιχείων που θα επαναφέρουν τους περισσότερους στρεσογόνους παράγοντες πίσω στο εύρος ή την ισορροπία.

Εξατομικευμένες πληροφορίες = καλύτερες αποφάσεις

Μαζί με τον προσδιορισμό της προτίμησης του σώματός σας στα προϊόντα για τα οποία έχει σαρωθεί, μια τέτοια βιοσάρωση μπορεί να παρέχει πληθώρα πρόσθετων πληροφοριών για το σώμα. Οι αναφορές του προγράμματος μπορούν να αποκαλύψουν συσχετίσεις, μοτίβα και τάσεις στα στοιχεία για τα οποία έγινε η σάρωση.

Ο γιατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να κάνει καλύτερες ερωτήσεις και να αποκαλύψει πρόσθετες βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τα εμπόδια που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τη βέλτιστη ευεξία.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!