Αρχική Vivamus ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ COLOSTRUM

ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ COLOSTRUM

by NIKOLE

Για περισσότερες πληροφορίες για το ίδιο το προϊόν και για να το προμηθευτείτε άμεσα πατήστε εδώ

Oφέλη του Colostrum

Γνωστή κυρίως ως αντιφλεγμονώδης σε όλο το σώμα, επούλωση στο έντερο, το δέρμα και τις αρθρώσεις και υποστηρικτική του ανοσοποιητικού συστήματος, είχαμε θετικά σχόλια σχετικά με αυτό για μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή του χρόνου, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο (για παράδειγμα) για τους πάσχοντες από Hayfever (Αλλεργικό συνάχι), επειδή το αντιφλεγμονώδες του (ιδανικά οι πάσχοντες από Hayfever θα πρέπει να εξετάσουν το Allertrex ή / και το HistX, αλλά αυτή η συζήτηση είναι για άλλη μια μέρα).

Κριτικές καταναλωτών για το Colostrum

Ακολουθούν οι κριτικές που ορισμένοι από τους καταναλωτές μοιράστηκαν μαζί μας  ανεβάζοντάς τες στον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουν τροποποιηθεί και ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα αρχικά τυπογραφικά λάθη ή γραμματικά λάθη. Επίσης, προχωρούν πολύ, και μερικές από τις κριτικές αναφέρονται στα “Colostrum FM” και “Colostrum Plus”, όπως ήταν στο παρελθόν. Δεν έχουμε πολλές κριτικές,  αλλά αυτές που έχουμε είναι πολύ διαφωτιστικές όπως θα δείτε. Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι οι παλαιότερες κριτικές αφορούν το πρωτότυπο προϊόν πρωτόγαλα που δεν ήταν πιστοποιημένο βιολογικό.

★★★★★

Christine N – Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Σας ευχαριστώ για ένα εκπληκτικό προϊόν, βοήθησε τόσο πολύ με την candida, διπλασιάστηκε  και επιταχύνθηκε η ταχύτητα αποκατάστασσης. Ευχαριστώ.

★★★★★

Marc W – Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Έχω υποφέρει από candida για τουλάχιστον 20 χρόνια, ήταν μια μακρά μάχη την οποία συχνά έχανα. Όσον αφορά τα προϊόντα, πρέπει να έχω δοκιμάσει τα περισσότερα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προϊόντων από αυτόν τον ιστότοπο τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι το Fivelac ή το Threelac είναι χρήσιμο σε συνδυασμό με ένα από τα προϊόντα οξυγόνου. Αλλά τίποτα, τίποτα, δεν είναι σαν αυτό το πρωτόγαλα. Έφτασε πριν από τρεις μέρες και πήρα αμέσως δύο χάπια. Η μάχη ξανάρχισε στο φουσκωμένο έντερο μου, τα γουρουρίσματα, τις ενοχλήσεις και τα υπόλοιπα συμπτώματα.  Την 4η ημέρα, μετά τη λήψη 6 χαπιών την ημέρα, το στομάχι μου είναι πιο καλά και το αισθάνομαι πολύ λιγότερο φουσκωμένο. Το ξηρό δέρμα γύρω από τα μάτια μου και ο θόρυβος έχουν μειωθεί, και παρά το ότι νιώθω λίγη από την κούραση που συνήθως συσχετίζω με την candida, η κατάσταση εξισορροπείται από τη σοβαρή αίσθηση αισιοδοξίας που έχω τώρα – μήπως είναι αυτός ο εξολοθρευτής candida  που ψάχνω? Τι εξαιρετικό προϊόν.

★★★★★

Jane A – Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Η Finchley Clinic είναι η δική μου επιλογή για τυχόν συμπληρώματα, αλλά κατά κανόνα ερευνώ διεξοδικά πριν από την παραγγελία μερικές φορές για πάνω από μια εβδομάδα.

Είχα μια ιδιαίτερα κακή λοίμωξη στο λαιμό πέρυσι και μου δόθηκε μια σειρά από πολύ ισχυρά αντιβιοτικά από εκεί και πέρα ​​άρχισα να υποφέρω από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και προβλήματα στο στομάχι. Σταδιακά άλλαξα τη διατροφή μου, πήρα προβιοτικά, αλλά το πρόβλημα επιδεινώθηκε παρά την επίσκεψή μου στο γιατρό, που την είχα προγραμματίσει. Ως έσχατη λύση έψαξα στο Διαδίκτυο για μια πιθανή θεραπεία και βρήκα το Colostrum.

Τι αλλαγή. Αρχικά πήρα τη συνιστώμενη δοσολογία και παρατήρησα τη διαφορά αμέσως, θα μπορούσα για άλλη μια φορά να φάω κανονικά τρόφιμα. Είμαι στον δεύτερο μήνα μου και έχω μειώσει τη δόση στο μισό. Νομίζω ότι πιθανότατα θα έπαιρνα πάντα αυτό το προϊόν που δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς αναφέρθηκαν πολλά πιθανά οφέλη όταν το ερεύνησα.

★★★★★

Lucy A – Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Παίρνω 2 πρωτόγαλα δύο φορές την ημέρα με τα μεγαλύτερα γεύματά μου και χρειάστηκαν περίπου 3 εβδομάδες για να αρχίσει να λειτουργεί. Τώρα το παίρνω για περίπου 6 εβδομάδες. Εργάστηκε σταδιακά για να βελτιώσει τα χρόνια πολύ σκληρά μου κόπρανα, την ατελή εκκένωση και τα υψηλά επίπεδα ανέμου. Ως παρενέργεια έχω αναπτύξει κάποιο έκζεμα που “σέρνεται” στην πλάτη μου καθώς τα νεφρά, τα επινεφρίδια, η χοληδόχος κύστη και το συκώτι έχουν ισορροπηθεί (το έχω συμπεριλάβει σε περίπτωση που κάποιος άλλος το έχει αυτό και ανησυχεί.) Έχει μειωθεί την τελευταία εβδομάδα. Παρατήρησα επίσης ότι η κινητικότητα του στομάχου μου (γουργούρησε κλπ) άρχισε να επιστρέφει. Μόλις έφερα προμήθεια δύο μηνών γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Έχω πάρει πολλά διαφορετικά προβιοτικά τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει κάνει μια σημαντική διαφορά και ως πρόσθετο μπόνους χρειάζομαι λιγότερα προβιοτικά.

★★★★★

Annie W – Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν έκανε τίποτα για μένα. Έχω πολλά προβλήματα με το στομάχι μου και ήλπιζα, αφού διάβασα άλλες λαμπερές απαντήσεις, θα βοηθούσε, αλλά πρέπει να πω, δεν έχει. Επίσης, δεν με πληγώνει, οπότε το παίρνω καθημερινά, καθώς μπορεί να παρατηρήσω μια αλλαγή, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το προτείνω. Αυτό που θα πω όμως είναι ότι είναι ένα ποιοτικό προϊόν – όπως πάντα – από το The Finchley Clinic.

★★★★★

Χάρι Κ – Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκίνησα με τέσσερα καπάκια πριν από το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Τα παίρνω για περίπου τέσσερις μήνες και σκοπεύω να συνεχίσω επ ‘αόριστον. Έχω πάρει πρόσθετα τέσσερα πριν από το δείπνο (όταν θυμάμαι) μόνο για να ελέγξω οποιαδήποτε άλλα οφέλη, αλλά πολύ νωρίς για να πω

★★★★★

Michaela C – Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τι άλλο υπέροχο προϊόν. Μετά την πρώτη ημέρα που το πήρα ένιωσα αμέσως καλύτερα. Τα επίπεδα ενέργειας μου αισθάνονται πιο σταθερά και αισθάνομαι πιο συναισθηματικά καλύτερα.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

——————————————————————————–

Benefits of Colostrum

Known mostly for being anti-inflammatory throughout the body, healing to the gut, skin and joints, and supportive to the immune system, we’ve actually had positive feedback on it for a wide variety of problems. At this time of year, it can be very useful (for example) for Hayfever sufferers, because its anti-inflammatory (ideally Hayfever sufferers should consider Allertrex and / or HistX, but that discussion is for another day).

Here is the link to purchase Organic Colostrum.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!