Αρχική Vivamus Νέο Διατροφικό Συμπλήρωμα FLAVON COMPLEX PACK-VIVAMUS ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ & ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Νέο Διατροφικό Συμπλήρωμα FLAVON COMPLEX PACK-VIVAMUS ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ & ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

by NIKOLE

Η ανάπτυξη προϊόντων της Flavon πήρε νέα κατεύθυνση! Εκτός από τη δυνατότητα τακτικής πρόσληψης φρούτων και λαχανικών, τώρα προσφέρει επίσης μια εναλλακτική λύση στην αντικατάσταση και συμπλήρωση ενός ή δύο πλήρων γευμάτων την ημέρα.

Παρουσιάζεται μια νέα σειρά προϊόντων με πρώτο εκπρόσωπο το Flavon Complex Pack. Περιέχει πρωτεΐνες, οι οποίες είναι απαραίτητες μακροθρεπτικές ουσίες για το ανθρώπινο σώμα, υδατάνθρακες μη άμεσης ενέργειας, φυτοχημικά φυτικής προέλευσης (αντιοξειδωτικά), βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Στόχος της FLAVON είναι να συμβάλλει σε μια υγιεινή διατροφή, φυσικό έλεγχο βάρους, διατήρηση και αναγέννηση της υγείας των μυών, της μυϊκής μάζας και της υγείας των οστών.

Είναι ένα προϊόν σε μορφή σκόνης το οποίο όταν διαλυθεί σε νερό (ή γάλα / φυτικό γάλα), καλύπτει όλες τις θρεπτικές ανάγκες που ένα γεύμα πρέπει να παρέχει.

Ένα πολύπλοκο προϊόν που μπορεί να καταναλώσει κάθε ενήλικας. Κατάλληλο όχι μόνο για αθλητές υψηλού επιπέδου, άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα ή άτομα που θέλουν βοήθεια με τη διατροφή τους δίπλα από τη δίαιτά τους αλλά και για παράδειγμα, για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν ένα ή δύο γεύματα με κάτι που είναι γρήγορο αλλά παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, η Flavon εστίασε κυρίως στην ποιότητα και την ποικιλία της πρωτεΐνης, γι ‚αυτό επέλεξε πρωτεΐνη λαχανικών, μπιζελιών και ρυζιού, αγνοώντας τις εναλλακτικές λύσεις ζωικής προέλευσης και σόγιας.

Τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών είναι τα αμινοξέα, τα οποία λαμβάνουμε κυρίως από την τροφής μας, αλλά ορισμένες ποικιλίες παράγονται επίσης από το σώμα μας. Οι πρωτεΐνες έχουν πολύπλοκη χωρική δομή και έχουν πολλούς φυσιολογικούς ρόλους, μεταξύ των οποίων είναι οι λειτουργίες που εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και τη λειτουργία των μυών, τη διατήρηση των κατάλληλων επιπέδων σακχάρου και υγιούς σωματικού βάρους, καθώς και την υγεία του δέρματος και των οστών. Τα μεταβολικά σύνδρομα είναι επίσης σημαντικά, όπως στον έλεγχο της παχυσαρκίας. Η παχυσαρκία είναι συνέπεια του οξειδωτικού στρες, της καθιστικής ζωής, της έλλειψης άσκησης, της ανθυγιεινής διατροφής και της ορμονικής κατάστασης, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με μια σειρά αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία.

Όπως αναφέρθηκε, το μείγμα πρωτεϊνών που υπάρχει στο προϊόν είναι φυτικής προέλευσης, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια τόσο από χορτοφάγους όσο και από vegans. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές υγείας μεταξύ ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών υπέρ των φυτικών. Οι θρεπτικές αξίες, οι αντιοξειδωτικές επιδράσεις, η ουσιαστική περιεκτικότητα σε αμινοξέα, η απορρόφηση και η πέψη τους είναι καλύτερη από αυτές ζωικής προέλευσης. Τα φυτικά προϊόντα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, δεν περιέχουν χοληστερόλη και έχουν χαμηλότερη αλλεργιογόνο δράση.

Το νέο προϊόν περιέχει πρωτεΐνες μαζί με μια μήτρα υδατανθράκων που αποτελείται από μαλτοδεξτρίνη και ισομαλτουλόζη. Η κατανάλωση τροφίμων και ποτών που περιέχουν ισομαλτουλόζη προκαλεί χαμηλότερη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά την κατανάλωση από τα ζαχαρούχα τρόφιμα και ποτά.

Προϊόν χωρίς γλουτένηκαι σόγια, χαμηλό σε λιπαρά. Περιέχει επίσης φυτικές ίνες με πρεβιοτικό αποτέλεσμα από τις οποίες η σημαντικότερη πηγή δίνεται από την επιπρόσθετη ινουλίνη. Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία δίνεται κυρίως από το κυνόροδο ως συστατικό. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Επιπλέον, είναι πηγή βιταμινών D, E και Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9) και μετάλλων (Mg, Zn, Ca, Cu). Μεταξύ αυτών, το μαγνήσιο το οποίο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και παίζει ρόλο στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών.

Τυπικά απαραίτητα αμινοξέα του προϊόντος είναι η L-αργινίνη, η L-λυσίνη, η L-μεθειονίνη και η L-καρνιτίνη, η οποία έχει σημαντικό φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό συστατικό είναι το άλφα-λιποϊκό οξύ που προέρχεται από λαχανικά. Έχει συνεργιστική δράση με άλλα αντιοξειδωτικά, αυξάνει την παραγωγή γλουταθειόνης, αναγεννά τις βιταμίνες Α, C, E και αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Προάγει την υγεία του δέρματος, τον φυσικό έλεγχο του βάρους και τη λειτουργία του βιολογικού ρολογιού μας.

Τα φυτικά συστατικά του προϊόντος είναι φυσικής προέλευσης.

Καλέστε μας: +30 210 97691116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!