ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-
5 κ.σ αλεύρι Ζέας
-
3 κ.σ. βρώμη
-
1 αυγό
-
1 κ.γ. ελαιόλαδο
-
λίγο βούτυρο για το τηγάνι
-
μέλι
-
ταχίνι
-
καρύδια, αμύγδαλα
Οδηγίες
-
Σε ένα μπολ βάζουμε την βρώμη και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αυγό, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και αραιώνουμε με νερό μέχρι η ζύμη μας να γίνει ούτε πολύ πηχτή αλλά ούτε και αραιή.
Ανάβουμε την φωτιά και ζεσταίνουμε ένα τηγανάκι, αφού πρώτα το έχουμε βουτυρώσει ρίχνω μια κουτάλα ζύμη. Ψήνουμε από την μια και από την άλλη πλευρά σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε με τους ξηρούς καρπούς, το μέλι και το ταχίνι…