Αρχική VivamusΣυμβουλες Απευαισθητοποίηση από αλλεργίες, κορυφαίο προιόν

Απευαισθητοποίηση από αλλεργίες, κορυφαίο προιόν

by NIKOLE

Το αλλεργικό κιτ είναι το αποκορύφωμα της συνεχούς έρευνας από το 2002, για να δημιουργηθεί ένας εύκολος, πρακτικός τρόπος αντιμετώπισης των αλλεργιών στο σπίτι. Αναπτύχθηκε η μέθοδος αυτή ως εναλλακτική λύση για την NAET (τεχνικές εξάλειψης αλλεργίας του Nambudripad). Βασίζεται στη θεραπεία χιλιάδων ασθενών με βελονισμό.

Κάθε κιτ περιέχει ένα κόκκινο ψυχρό λέιζερ και τυπωμένα φιαλίδια από την Δρ. Ynge. Το λέιζερ εξισορροπεί τους μεσημβρινούς του βελονισμού με την παρουσία των αλλεργιογόνων. Αυτή η θεραπεία φυσικής αλλεργίας έχει σχεδιαστεί για να επαναπρογραμματίσει το σώμα να αντιδράσει κανονικά στο αλλεργιογόνο αντί να αντιδράσει στα συμπτώματα αλλεργίας. Το αλλεργικό κιτ σας επιτρέπει να εξαλείψετε τις αλλεργίες σας, να ελέγξετε την υγεία σας και να διδάξετε στο σώμα σας να ανταποκρίνεται με πιο υγιεινό τρόπο στους στρεσσογόνους παράγοντες.

Σε αντίθεση με το NAET που αντιμετωπίζει μόνο ένα αλλεργιογόνο κάθε φορά, το κιτ αλλεργιών στοχεύει πολλαπλά αλλεργιογόνα σε κάθε φιαλίδιο.

Φιαλίδιο 2 Κοτόπουλο, αυγό, γάλα, τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, ασβέστιο, βιταμίνη C και παράσιτα κατά την πρώτη θεραπεία και εξισορροπεί επίσης τον εγκέφαλο / το σώμα. Μετά την ολοκλήρωση του φιαλιδίου 1, πολλά επίμονα προβλήματα εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Η πέψη βελτιώνεται, το φλέγμα και οι βουλωμένες μύτες μειώνονται και τα προβλήματα συμπεριφοράς εξαφανίζονται.

Φιαλίδιο 2 Σχεδόν όλοι είναι αλλεργικοί στη ζάχαρη με κάποιον τρόπο. Και δεδομένου ότι η ζάχαρη βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, θα αισθανθείτε καλύτερα μετά από τη θεραπεία με το φιαλίδιο 2. Βρήκαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ βιταμινών Β και σακχάρων που προκαλούν προβλήματα εθισμού. Πολλοί άνθρωποι που υποβάλλονται σε θεραπεία με το φιαλίδιο 2 χάνουν την επιθυμία για σάκχαρα και επιπλέον χάνουν βάρος. Δεδομένου ότι η ζάχαρη βρίσκεται σχεδόν σε όλα, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το φιαλίδιο 2 τακτικά, ίσως κάθε μήνα ή όταν αρχίζετε να έχετε έντονη επιθυμία για  ζάχαρη.

Φιαλίδιο 3 Βαρέα μέταλλα, παρασιτοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, τοξίνες και προϊόντα πετρελαίου. Το επιβαρυμένο σώμα δεν μπορεί να τα εντοπίσει πλήρως και αντί να τα εκδιώξει από το σώμα, τα θάβει βαθιά μέσα στα λιπώδη κύτταρα. Αφού υποβληθείτε σε θεραπεία για το φιαλίδιο 3, μπορεί να είστε σε θέση να αποτοξινωθεί ευκολότερα και να διατηρήσετε το βάρος σας χωρίς να παίρνετε κιλά.

Φιαλίδιο 4 Αντιμετωπίζει τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς κατά την παιδική ηλικία. Όταν είστε αλλεργικοί είτε στο ίδιο το εμβόλιο είτε σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του εμβολίου, επηρεάζει τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά σας. Πολλά παιδιά έχουν πολύ θετική βελτίωση στη συγκέντρωση, βελτιώνονται οι συμπεριφορές που είναι κοινές με την ADD και την ADHD.

Φιαλίδιο 5 Αντιμετωπίζει ξανά σάκχαρα, αλλά αυτή τη φορά με candida. Η ζάχαρη είναι τόσο σημαντική που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε δύο φορές. Η Candida είναι ένας μύκητας που βρίσκεται στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα, στο στόμα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Υπό κανονικές συνθήκες, τα επίπεδα Candida ελέγχονται από ωφέλιμα βακτηρίδια. Ωστόσο, εάν η ισορροπία των βακτηρίων-μύκητα είναι αναστατωμένη, προκαλείται κυρίως από τη χρήση αντιβιοτικών ή εάν το ανοσοποιητικό σύστημα υπονομευθεί, θα εμφανιστεί υπερανάπτυξη Candida, με αποτέλεσμα μόλυνση, ομιχλώδη σκέψη και εξάντληση.

Φιαλίδιο 6 Επεξεργάζεται σιτάρι, γλουτένη, σπόρους και ζυμαρικά. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι σπόροι, υπάρχει ένας μηχανισμός επιβίωσης ενσωματωμένος σε πολλούς από τους σπόρους που τους εμποδίζουν να αφομοιωθούν από τα πουλιά και άλλα ζώα εξασφαλίζοντας ότι θα περάσουν μέσα από το πεπτικό σύστημα ολόκληρα και θα είναι σε θέση να αναπτυχθούν και να συνεχίσουν τον κύκλο ζωής . Γι ‘αυτό έχουμε σοβαρά προβλήματα στο πεπτικό σύστημα με πολλούς σπόρους και σπόρους. Το σιτάρι έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι ευκολότερο να αναπτυχθεί, αλλά πιο δύσκολο να χωνέψει. Πολλά προβλήματα που συνδέονται με το σιτάρι περιλαμβάνουν αρθρίτιδα, πεπτικά προβλήματα, προβλήματα διαρροής και συγκέντρωσης καθώς και προβλήματα συμπεριφοράς όπως στον αυτισμό ή / και τον Αλτσχάιμερ και τα παρόμοια.

Φιαλίδιο 7 Είναι ένας συνδυασμός των φιαλιδίων 1 έως 6 και περιλαμβάνει επίσης όργανα και ενδοκριίνες. Το φιαλίδιο 7 ολοκληρώνει τη διαδικασία και αντιμετωπίζει αλλεργιογόνα συνδυασμού τροφίμων. Δεδομένου ότι τρώμε τρόφιμα μαζί, είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίζουμε μαζί στο ίδιο φιαλίδιο.
Αφού επεξεργαστείτε τον εαυτό σας με το κιτ αλλεργιών, το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα γίνει ισχυρότερο! Αρκετά ισχυρή για να μεταφερθείτε σε αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα, τσιμπήματα σφάλματος, πράγματα που εφαρμόζονται στο δέρμα σας.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!