Αρχική VivamusΥγεία και φυσικοι τροποι Κακή διάθεση; Άγχος; Δυσκολία στις διαπροσωπικές επαφές; Aυπνία; SEROTONIN

Κακή διάθεση; Άγχος; Δυσκολία στις διαπροσωπικές επαφές; Aυπνία; SEROTONIN

by NIKOLE

Kαθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και πιο νέοι, πλήττονται από το άγχος. Όσο δε για τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία, παρατηρούμε και βιώνουμε συχνά για διάφορους λόγους, ότι γίνονται αντικείμενα παραμέλησης και κακοδιαχείρισης από πολλούς ανθρώπους. Είναι σαφές ότι οι συνθήκες ζωής στις πόλεις του σύγχρονου δυτικού κόσμου δε βοηθούν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη σταθερών και υγιών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Οι ρυθμοί ζωής είναι συνήθως εξαντλητικοί, η έμφαση στην επαγγελματική και οικονομική αποκατάσταση πολύ μεγάλη, ο ανταγωνισμός και οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων ολοένα και αυξάνονται. Η οικογένεια σταδιακά αποδυναμώνεται, τα άτομα αλλάζουν συχνά εργασία και τόπο διαμονής και οι δεσμοί χαλαρώνουν. Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν ή διατηρούν σχέσεις εξ αποστάσεως με τη βοήθεια του διαδικτύου, γεγονός που παρ’όλα τα θετικά του, δε συνδράμει στην ανάπτυξη της διαπροσωπικής επικοινωνίας και της ειλικρινούς έκφρασης πρόσωπο με πρόσωπο.

Τα προβλήματα και οι δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, ανεξάρτητα από τους λόγους που τα προκαλούν, μπορούν να επηρεάζουν σε καθοριστικό βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητα του ατόμου και για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο και θεμιτό να απευθυνθεί κάποιος σε ειδικό, εάν σε κάποια φάση της ζωής του αδυνατεί να τα διευθετήσει μόνος του.

Παράλληλα η επιστημονική κοινότητα, αποδέχεται πια την άμεση σχέση της υγείας του εντέρου και γενικότερα του πεπτικού συστήματος με τις εκδηλώσεις του νευρικού συστήματος. Στη βάση αυτή, η χαρτογράφηση που κάνουμε στο Κέντρο VIVAMUS, αποδεικνύει περίτρανα την αλληλεπίδραση αυτή.

Η έλλειψη σεροτονίνης, που  χαρακτηρίζεται ως «ορμόνη της ευτυχίας», -λανθασμένος  στην πραγματικότητα όρος, καθώς η σεροτονίνη δεν είναι μια ορμόνη, αλλά ένας νευροδιαβιβαστής- φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την κοινωνικοποίηση του ατόμου κυρίως όμως την αίσθηση ευτυχίας.

Ως απάντηση, με άμεσα αποτελέσματα, το συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας AURORA. Το προϊόν έχει περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές και επιτρέπεται να πωληθεί στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των χωρών της EUA.

https://www.vivamus.gr/product/aurora-serotonin-

                                       

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία  προϊόντα, πατώντας εδώ. 

ΚΥΡΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤOY SEROTONIN

  • Διατηρεί και υποστηρίζει καλή διάθεση, αίσθηση ευτυχίας,
  •  Προωθεί την κοινωνικοποίηση, την επικοινωνία, διευκολύνει τις διαπροσωπικές επαφές, αυξάνει την ελκυστικότητα,
  •  Ρυθμίζει την εναλλαγή των κύκλων ύπνου-αφύπνισης,
  •  Αποτρέπει τις νευρικές καταστροφές
  •  Αποφεύγει την υπερκατανάλωση τροφής “στο νευρικό έδαφος”,
  •  Μειώνει τη δυσφορία στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του PMS,
  •  Αυξάνει την ανοσοποιητική κατάσταση και τις προσαρμοστικές δυνατότητες του σώματος,
  •  Ρυθμίζει την κινητικότητα του GI, καταστέλλει τη ναυτία και την ταλαιπωρία,
  •  Βελτιώνει τη θερμορύθμιση του σώματος,
  •  Μειώνει το άγχος
  •  Ρυθμίζει τη σεξουαλική λειτουργία
  •  Βελτιώνει τη διαδικασία αφομοίωσης των πληροφοριών
  •  Βοηθά στη διατήρηση της νεανικότητας του σώματος.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!