Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ GSR

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ GSR

by NIKOLE

Η καλύτερη τεχνολογία Galvanic Skin Response

Η συσκευή γαλβανικής απόκρισης δέρματος ZYTO Hand Cradle είναι βασικό συστατικό της καινοτόμου τεχνολογίας. Το Hand Cradle διασυνδέεται με το σώμα και το λογισμικό ZYTO για να παρέχει γρήγορες, ακριβείς μετρήσεις με βάση τις απαντήσεις σε συγκεκριμένες ψηφιακές υπογραφές.

Η βιβλιοθήκη μας με αυτές τις ψηφιακές υπογραφές που ονομάζεται Virtual Items (Εικονικά Αντικείμενα) είναι εκτεταμένη και νέα στοιχεία προστίθενται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι το Hand Cradle χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λογισμικό ZYTO για τη σάρωση μόνο μερικών ή εκατοντάδων ή και χιλιάδων αντικειμένων που αντιπροσωπεύουν συστήματα σώματος, καθώς και συμπληρώματα, έλαια, κλινικές υπηρεσίες κλινικής και τρόφιμα.

Βασισμένο σε σχεδόν δύο αιώνες επιστημονικής έρευνας

Η τεχνολογία ZYTO Hand Cradle βασίζεται σε καθιερωμένες επιστημονικές αρχές που χρονολογούνται από το 1849, όταν ο γιατρός και φυσιολόγος Emil du Bois-Reymond ανακάλυψε ότι το δέρμα ήταν ηλεκτρικά ενεργό. Το 1879, το έργο του Dubois-Reymond προχώρησε περαιτέρω όταν ο Γάλλος νευρολόγος Charles Fere διαπίστωσε ότι η αντίσταση του δέρματος μπορούσε να αλλάξει με βάση τη συναισθηματική διέγερση.

Τώρα, πάνω από 150 χρόνια αργότερα, η ηλεκτροδερμική δραστηριότητα (EDA), ένας όρος που χρησιμοποιείται πλέον συνώνυμα με τη γαλβανική απόκριση δέρματος (GSR), έχει αποτελέσει αντικείμενο εκατοντάδων επαγγελματικών δημοσιεύσεων. Όσοι μπορεί να είναι δύσπιστοι ότι μια συσκευή μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια το GSR, χρειάζεται μόνο να κοιτάξουν τις επιστημονικές μελέτες που περιέχονται σε πολλές από αυτές τις  δημοσιεύσεις  για να διαπιστώσουν ότι η τεχνολογία είναι κάθε άλλο παρά ψευδοεπιστήμη.

Βασισμένο σε σχεδόν δύο αιώνες επιστημονικής έρευνας

Εκτός από το ότι είναι αισθητικά ευχάριστο, το Hand Cradle έχει σχεδιαστεί για μέγιστη λειτουργικότητα και ακρίβεια. Το γεγονός ότι έχει 6 διαφορετικά σημεία επαφής το διαχωρίζει από άλλες ηλεκτροδερμικές συσκευές και συσκευές GSR, πολλές από τις οποίες έχουν μόνο 2 σημεία επαφής.

Μαζί με το πλεονέκτημα της συλλογής δεδομένων GSR από πολλαπλές επαφές, κάθε σημείο επαφής είναι επίσης αρκετά μεγάλο ώστε να συνδέεται με πολλά σημεία στο δέρμα. Με περισσότερα σημεία επαφής που καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια, η βάση χειρός είναι σε θέση να παρέχει σταθερά υψηλό επίπεδο ακρίβειας που δεν έχει ταίρι στον κλάδο.

Γρήγορη, εύκολη σάρωση

Με τη δυνατότητα σάρωσης περισσότερων από 100 εικονικών αντικειμένων ανά λεπτό, η βάση χειρός είναι γρήγορη εκτός από ακριβής Αυτή η ταχύτητα μας επιτρέπει να εκτελέσουμε μια απλή σάρωση της βιβλιοθήκης προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά. Η δημιουργία και η διατήρηση μιας σύνδεσης με τη βάση χειρός είναι επίσης εύκολη, καθώς τα μαξιλαράκια των δακτύλων και της παλάμης συνήθως καταγράφουν την επαφή με το δέρμα με μικρή μόνο πίεση.

Η μόνη συσκευή γαλβανικής απόκρισης δέρματος που έχει εγκριθεί από το FDA

Η βάση χειρός ZYTO είναι το αποκορύφωμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανικής απόκρισης δέρματος. Επί του παρόντος, είναι επίσης η μόνη συσκευή του είδους της στην αγορά που έχει εγκριθεί από τον FDA (510k Class II Medical Device).

Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τον FDA για να διασφαλίσει ότι το λογισμικό και το υλικό της παραμένουν 100% συμβατά. Η ZYTO και ο FDA έχουν παρόμοιους στόχους που σχετίζονται με την ευημερία των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εταιρεία, γι’ αυτό η τελευταία θεωρεί τον FDA ως συνεργάτη στην ευεξία των πελατών.

Το ZYTO Hand Cradle διασυνδέεται με τα προϊόντα λογισμικού μας ELITE & EVOX.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.    

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!