Αρχική VivamusΣυμβουλες Αντιστάθμιση συχνότητας με Sensitiv Imago στο Κέντρο Ευεξίας & Βιοσυντονισμού VIVAMUS

Αντιστάθμιση συχνότητας με Sensitiv Imago στο Κέντρο Ευεξίας & Βιοσυντονισμού VIVAMUS

by NIKOLE

Το 1977 ο Δρ. Franz Morell και ο μηχανικός Erich Rasche από τη Γερμανία εισήγαγαν μια νέα βιο-φυσική προσέγγιση που ονομάζεται θεραπεία MORA. Χρησιμοποιώντας την προσέγγιση του βιομαγνητικού συντονισμού ως βασικό σημείο για τον εξοπλισμό, οι ειδικοί ανέπτυξαν την εξαιρετικά καινοτόμο και ακριβή μέθοδο διάγνωσης της κατάστασης ενός ατόμου και διόρθωση διαταραχών – εκτύπωση κυμάτων συχνότητας. Στη βάση του εξοπλισμού Sensitiv Imago βρίσκεται η θεωρία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου των ζώντων οργανισμών, σύμφωνα με την οποία κάθε επιβλαβής ιός ή μικροοργανισμός φέρει τον δικό του ηλεκτρομαγνητικό χαρακτήρα. Η επίδραση του πεδίου τους σε συγκεκριμένες συσκευές μπορεί να οδηγήσει στην ανάκτηση του οργανισμού του βιολογικού αντικειμένου.

Στον εξοπλισμό Sensitiv Imago ο εφαρμοζόμενος αντίκτυπος ονομάζεται αντιστάθμιση 

Εννοείται ότι πρόκειται για έντονη πληροφορική επίδραση στα κύτταρα ιστών ή οργάνων που επιτρέπουν την αλλαγή της κατάστασής τους σε τέλεια υγιή (όλα τα ενεργειακά πληροφοριακά πρότυπα υγιών οργάνων έχουν ήδη καταγραφεί στο σύμπλεγμα υλικού-λογισμικού). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της αντιστάθμισης συχνότητας μπορείτε να παρακολουθείτε την αναλογία βελτίωσης σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη. Οι συμπτωματικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της νόσου αλλά δεν εξαλείφουν την αιτία της. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητες, αλλά μόνο η φύση μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της νόσου. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα περίπλοκο αυτορυθμιζόμενο βιολογικό σύστημα που εκπέμπει αδύναμες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις. Αυτές οι ταλαντώσεις ρυθμίζουν όλα τα επίπεδα του ανθρώπινου οργανισμού (υποκυτταρικά, κυτταρικά, ιστικά, οργανικά, συστημικά) και τους διατηρούν σε υγιή κατάσταση.

Σε περίπτωση απόκλισης των αυτορυθμιζόμενων διεργασιών στον οργανισμό, μπορούμε να παρατηρήσουμε το σχηματισμό και τη συσσώρευση “μη ορθών” παθολογικών ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων που προκαλούν ανάπτυξη ασθενειών. Επί του παρόντος, η επίδραση των συχνοτήτων κύματος (αντιστάθμιση συχνότητας) είναι ο μοναδικός, εννοιολογικός νέος τρόπος τόσο για μη φαρμακευτικές όσο και για θεραπείες πρόληψης.

Η αντιστάθμιση συχνότητας αποκαλύπτει τη διόρθωση της κατάστασης του βιολογικού αντικειμένου χρησιμοποιώντας τις δικές του ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.

Εφαρμόζονται τρεις βασικές αρχές :

  • η χρήση προσωπικών ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων.
  • η διαφοροποίηση των φυσιολογικών (“υγιών”) και παθολογικών (“ανθυγιεινών”) ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων.
  • η αναστροφή και καταστολή των παθολογικών ταλαντώσεων μαζί με την ανάκτηση και την ενίσχυση των φυσιολογικών.

Η επίδραση αποκατάστασης της αντιστάθμισης συχνότητας εφαρμόζεται με τη διέγερση των αμυντικών δυνάμεων του οργανισμού, την εξάλειψη των τοξινών και των τοξικών παραπροϊόντων, την εξυγίανση, την αναγέννηση των ιστών, τη διέγερση των διαδικασιών αναδόμησης σε ένα σώμα.

Λόγω της ατομικής προσέγγισης για την υγεία του κάθε ασθενή εν γένει και της μέγιστης εξατομίκευσης, οι ενδείξεις για την αντιστάθμιση συχνότητας είναι ευρείες: χρόνιες δερματικές παθήσεις, ακμή, εξανθήματα, κονδυλώματα, απώλεια μαλλιών, ενδοκρινικές και ορμονικές διαταραχές, ημικρανίες, καταθλιπτική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αρθρίτιδα, ψυχοσωματική εξάντληση κλπ.

Η αντιστάθμιση συχνότητας επιτρέπει τη μείωση της περιόδου θεραπείας με φάρμακα και, εν συνεχεία, την πλήρη απομάκρυνση από τη συμπτωματική φαρμακευτική αγωγή.

Η αντιστάθμιση συχνότητας είναι μια συγχώνευση των σύγχρονων επιτευγμάτων της ενεργειακής πληροφορικής, της βιοφυσικής, των τεχνολογιών πληροφορικής. Χρησιμοποιείται ευρέως στη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αντιστάθμισης συχνότητας;

  1. Πλήρης εξατομίκευση της διαδικασίας ανάκτησης χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρικό πεδίο του τρέχοντος συγκεκριμένου ατόμου.
  2. Αδιάλειπτη ρύθμιση της αυτόματης διόρθωσης σε κάθε συνεδρία, ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση της ομοιόστασης του οργανισμού ενός ασθενούς.
  3. Ευελιξία προσέγγισης και αδυναμία υπερδοσολογίας, επιτρέποντας την εφαρμογή αντιστάθμισης συχνότητας για όλες τις ηλικιακές ομάδες και πολλαπλές παθολογικές καταστάσεις.
  4. Το σύγχρονο λογισμικό LifeStream επιτρέπει την διεξαγωγή έρευνας και επακόλουθες ενεργητικές διορθώσεις των ακόλουθων προβλημάτων:
    • Αλλεργιογόνα (τρόφιμα, οικιακά, πιτυρίδα, γύρη φυτών, πρόσθετα τροφίμων κλπ. – 366 ουσίες συνολικά). Στην περίπτωση αυτή, τα οφέλη της αντιστάθμισης συχνότητας σε σύγκριση με τη φαρμακευτική αγωγή είναι τεράστια: η ασθένεια δεν επιταχύνεται από το αλλεργιογόνο, καθώς η αντιστάθμιση συχνότητας μειώνει την τάση σε έναν οργανισμό μέσω της αναστροφής των πληροφοριών που λαμβάνονται από ένα αλλεργιογόνο ή τοξίνη.
    • Παθογόνοι παράγοντες (βακτηρίδια, ιοί, μύκητες, ελμινθώματα, πρωτόζωα κλπ.).
    • Περιβαλλοντικές τοξίνες.
    • Μολυσματικά ·
    • Βαριά μέταλλα;
    • Πρόσθετα τροφίμων;
    • Ενεργειακό φορτίο.
    • Ανεπάρκεια μικροστοιχείων ή συσσώρευση τους.
    • Ανισορροπία ορμονών.
    • Παρενέργειες του φαρμάκου.

Βήματα αντιστάθμισης

Το πρώτο βήμα της αντιστάθμισης συχνότητας είναι η συλλογή αναλυτικής ανάλυσης και η αξιολόγηση της ομοιόστασης του οργανισμού ενός ασθενούς. Μετά από αυτό, γίνεται ενεργητική διόρθωση προκειμένου να εναρμονιστεί η κατάσταση ενός οργανισμού στο σύνολό του. Κατά την εφαρμογή της ενεργητικής (κυματικής) διόρθωσης είναι δυνατόν να εκτιμηθεί η παρούσα κατάσταση της ομοιόστασης ενός ασθενούς, μαζί με την εξάλειψη ελαφρών διαταραχών και αποκλεισμού ενέργειας, καθώς και επιφανειακών συμπτωμάτων. Η ιδέα της διόρθωσης των κυμάτων είναι να επιτευχθεί ισορροπία κατάλληλη για τις ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις του οργανισμού και να αποκατασταθούν οι ρυθμιστικές δυνάμεις ενός ασθενούς, με τον τρόπο αυτό να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες ανάκαμψης.

Το δεύτερο στάδιο στοχεύει σε παθολογικές διεργασίες – σε βαθιά φασματική έκθεση. Κατά τη διάρκεια αυτής, όλες οι φυσιολογικές ταλαντώσεις ενισχύονται στη βέλτιστη αξία, εν τω μεταξύ όλες οι επιβαρυντικές βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις αναστρέφονται, δηλ. μετασχηματίζονται στο ακριβές αντίστροφο αντίγραφό τους και αποστέλλονται πίσω σε έναν οργανισμό. Επομένως, κατά τη διάρκεια των συνεδριών οι παθολογικές ταλαντώσεις που υπάρχουν σε ένα σώμα εξασθενούν και ως εκ τούτου εξαφανίζονται. Σε αυτή την περίπτωση η αποκατάσταση ενός ασθενούς παρέχεται με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματά του χωρίς σήματα από εξωτερικές πηγές σε οποιοδήποτε από αυτά τα στάδια.

Γιατί απαιτείται αποτοξίνωση;

Στα πρώτα στάδια της αντιστάθμισης συχνότητας λαμβάνει χώρα η εξάλειψη διαφόρων τοξινών που σταδιακά συσσωρεύονται στο μεσέγχυμα (αδιαφοροποίητος εμβρυϊκός συνδετικός ιστός, μεσοδερμικής προέλευσης) και δεν απομακρύνονται από το σώμα.

Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να αποτοξινωθεί ο οργανισμός. Πρώτα απ ‘όλα, περιλαμβάνει αυξημένη πρόσληψη καθαρού φωτός-μεταλλικού νερού. Εκτός αυτού, η απαραίτητη προϋπόθεση για την απελευθέρωση των τοξινών από το σώμα είναι καθημερινό ντους, η σάουνας και η έγκαιρη μείωση.

Ποια είναι τα πεδία προτεραιότητας για την εφαρμογή αντιστάθμισης συχνότητας;

Η ευελιξία προσέγγισης και η μέγιστη εξατομίκευση σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση επεκτείνουν πάρα πολύ το εύρος των δυνατοτήτων της τρέχουσας εφαρμογής της μεθόδου. Η αντιστάθμιση συχνότητας καθίσταται ιδιαίτερα χρήσιμη όταν η συμβατική θεραπεία δεν εξασφαλίζει πλήρη ανάκτηση. Πρώτα απ ‘όλα, ισχύει για: συνεχείς χρόνιες παθήσεις του βρογχοπνευμονικού συστήματος, του καρδιαγγειακού συστήματος, του γαστρεντερικού σωλήνα, του συνδρόμου υποτροπιάζοντος πόνου, της ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος, των παθήσεων, των διαφόρων λειτουργικών ασθενειών.

Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε στέρηση χρόνιων και οξείων αλλεργιών, δυσανεξίας σε τρόφιμα, οξείας και χρόνιας δηλητηρίασης που προκαλείται από διάφορες ουσίες από το περιβάλλον. Αυτή η μέθοδος εξέτασης αλλεργιών,ενισχύεται από το γεγονός ότι η κατάσταση του ασθενούς δεν προκαλείται από αλλεργιογόνο, αντίθετα, η αντιστάθμιση συχνότητας μειώνει την επίδραση σε ένα σώμα με αναστροφή των πληροφοριών που λαμβάνονται από ένα αλλεργιογόνο. Για τη διόρθωση συχνότητας της αλλεργίας χρησιμοποιείται μόνο η πραγματική κατάσταση ενός ασθενούς – λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβολές των αποτελεσμάτων σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν σε προηγούμενη συνεδρία. Έτσι, οι πληροφορίες, με τις οποίες εργάζεται ο χειριστής, είναι «φρέσκες». Χάρη σε αυτή την προσέγγιση, ο ακριβής προσδιορισμός των παραγόντων της αιτίας της νόσου και η συνέργεια (αυτορρύθμιση) ως σύνολο, οδηγεί σε εκπληκτικά αποτελέσματα διόρθωσης.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!