Αρχική Vivamus ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ REMOTE SCANNING & OUTPUT VIVAMUS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ REMOTE SCANNING & OUTPUT VIVAMUS

by NIKOLE

Η καλύτερη τεχνολογία Galvanic Skin Response Technology

Η συσκευή γαλβανικής απόκρισης δέρματος ZYTO Hand Cradle είναι βασικό συστατικό της καινοτόμου τεχνολογίας ZYTO. η Η βάση χειρός, Hand Cradle διασυνδέεται με το σώμα και το λογισμικό ZYTO, για να παρέχει γρήγορες, ακριβείς μετρήσεις με βάση τις απαντήσεις σε συγκεκριμένες ψηφιακές υπογραφές.

Η βιβλιοθήκη του λογισμικού zyto με αυτές τις ψηφιακές υπογραφές που ονομάζονται Virtual Items είναι εκτεταμένη και νέα στοιχεία προστίθενται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Hand Cradle σε συνδυασμό με το λογισμικό ZYTO για να σαρώσει λίγα μόνο αντικείμενα ή εκατοντάδες ή και χιλιάδες αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν συστήματα σώματος, καθώς και συμπληρώματα, έλαια, υπηρεσίες και τρόφιμα.

Βασισμένο σε σχεδόν δύο αιώνες επιστημονικής έρευνας

Η τεχνολογία ZYTO Hand Cradle βασίζεται σε καθιερωμένες επιστημονικές αρχές, που χρονολογούνται από το 1849, όταν ο γιατρός και φυσιολόγος Emil du Bois-Reymond ανακάλυψε, ότι το δέρμα ήταν ηλεκτρικά ενεργό. Το 1879, το έργο του Dubois-Reymond προχώρησε περαιτέρω, όταν ο Γάλλος νευρολόγος Charles Fere διαπίστωσε ότι η αντίσταση του δέρματος μπορούσε να αλλάξει με βάση τη συναισθηματική διέγερση.

Τώρα, πάνω από 150 χρόνια αργότερα, η ηλεκτροδερμική δραστηριότητα (EDA), ένας όρος που χρησιμοποιείται πλέον συνώνυμα με τη γαλβανική απόκριση δέρματος (GSR), έχει αποτελέσει αντικείμενο εκατοντάδων επαγγελματικών δημοσιεύσεων. Όσοι μπορεί να είναι δύσπιστοι, ότι μια συσκευή μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια το GSR, χρειάζεται μόνο να κοιτάξουν τις επιστημονικές μελέτες που περιέχονται σε πολλές από αυτές τις  δημοσιεύσεις  για να διαπιστώσουν ότι η τεχνολογία είναι κάθε άλλο παρά ψευδοεπιστήμη.

Ο σχεδιασμός της βάσης χειρός μεγιστοποιεί την ακρίβεια

Εκτός από το ότι είναι αισθητικά ευχάριστο, το Hand Cradle έχει σχεδιαστεί για μέγιστη λειτουργικότητα και ακρίβεια. Το γεγονός ότι έχει 6 διαφορετικά σημεία επαφής το διαχωρίζει από άλλες ηλεκτροδερμικές συσκευές και συσκευές GSR, πολλές από τις οποίες έχουν μόνο 2 σημεία επαφής.

Μαζί με το πλεονέκτημα της συλλογής δεδομένων GSR από πολλαπλές επαφές, κάθε σημείο επαφής είναι επίσης αρκετά μεγάλο ώστε να συνδέεται με πολλά σημεία στο δέρμα. Με περισσότερα σημεία επαφής που καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια, η βάση χειρός είναι σε θέση να παρέχει σταθερά υψηλό επίπεδο ακρίβειας που δεν έχει ταίρι στον κλάδο.

Γρήγορη, εύκολη σάρωση

Με τη δυνατότητα σάρωσης περισσότερων από 100 εικονικών αντικειμένων ανά λεπτό, η βάση χειρός είναι και γρήγορη εκτός από ακριβής. Αυτή η ταχύτητα επιτρέπει να γίνει μια απλή σάρωση της βιβλιοθήκης προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά. Η δημιουργία και η διατήρηση μιας σύνδεσης με τη βάση χειρός είναι επίσης εύκολη, καθώς τα μαξιλαράκια των δακτύλων και της παλάμης συνήθως καταγράφουν την επαφή με το δέρμα με μια μικρή πίεση.

Για όσους μπορεί να έχουν πρόβλημα να δημιουργήσουν μια σύνδεση με το Hand Cradle, συνιστούμε να δείτε το  βίντεο  με μερικές απλές συμβουλές για να συνδεθείτε μέσω της συσκευής χειρός με το λογισμικό και από μακρυά.

Η μόνη συσκευή γαλβανικής απόκρισης δέρματος που έχει πάρει την έγκριση από το FDA

Η βάση χειρός ZYTO είναι το αποκορύφωμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανικής απόκρισης δέρματος. Επί του παρόντος, είναι επίσης η μόνη συσκευή του είδους της στην αγορά που έχει εγκριθεί από τον FDA (510k Class II Medical Device).

Η εταιρεία zyto συνεργάζεται στενά με τον FDA για να διασφαλίσει ότι το λογισμικό και το υλικό της παραμένει 100% συμβατά. 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!