Αρχική Vivamus Περιορίστε τις έντονες αντιδράσεις της αποτοξίνωσης με τη χρήση του κολλοειδούς αργύρου.

Περιορίστε τις έντονες αντιδράσεις της αποτοξίνωσης με τη χρήση του κολλοειδούς αργύρου.

by NIKOLE

Λόγω του ότι οι περισσότεροι οργανισμοί είναι υπερβολικά τοξινωμένοι, οι αντιδράσεις αποτοξίνωσης – καταπολέμησης μυκήτων, βακτηρίων, ιών, μούχλας κλπ συχνά είναι ιδιαίτερα έντονες. Ειδικότερα για τον κολλοειδή άργυρο σε σκόνη -που είναι ιδιαίτερα δραστικός ( συχνά πιο δραστικός και από τον κολλοειδή άργυρο σε υγρό )- παρακαλούμε όπως παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί, σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε για πιο ήπιες αντιδράσεις το συγκεκριμένο προϊόν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κυρία που έβαλε σταγόνες κολλοειδούς στο αυτί της ( σχετικές πληροφορίες σε άρθρα μας στην ιστοσελίδα για πολλές εφαρμογές εδώ, ), έβγαζε για ώρα υγρό, πρήστηκε το αυτί της, πόνεσε και κοκκίνισε. Φυσικά τα αποτελέσματα αυτά δεν ήταν απόρροια του κολλοειδούς, δεν πρόκειται για παρενέργειες όπως με τη χρήση φαρμακων. Απλά υπάρχουν μέσα της (σταφυλόκοκκος και μύκητες – λεγόμενα του γιατρού της και ωτίτιδες – αυτά όλα είχαν βρεθεί στη σχετική χαρτογράφηση με τη συσκευή sensitiv imago ( από τις ελάχιστες που εμφανίζουν παθήσεις με συντελεστές σοβαρότητας – οξείας ή χρόνιας μορφής-) και ήταν πολύ θετικό ότι τα απέβαλλε ο οργανισμός.

Για να βοηθήσουμε τη διαδικασία και να μην ταλαιπωρηθεί , έγινε συνεδρία βιοσυντονισμού με το Alixxor Rife (το οποίο έχει 2000 προγράμματα παθήσεων και μικροοργανισμών) για την ανακούφισή της και ενίσχυση της αυτοίασης. Οσο για τον κολλοειδή άργυρο Argent Max, τη συμβουλεύσαμε να χρησιμοποιήσει βαμβάκι με το διαλυμένο κολλοειδή άργυρο αντί του να βάζει σταγόνα στο αυτί της ( 1 την ημέρα). Επίσης η διαδικασία με την εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα είναι αυτή που εμφανίζεται στο ακόλουθο βίντεο.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!