Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟ ΤΟΥ CHRON, ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΚΑΡΠΙΑΙΟ ΣΩΛΗΝΑ κα η λύση ALIXXOR RIFE ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟ ΤΟΥ CHRON, ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΗΡΙΑΙΟΥ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΚΑΡΠΙΑΙΟ ΣΩΛΗΝΑ κα η λύση ALIXXOR RIFE ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

by NIKOLE

Υπάρχουν 2 τύποι συσκευής Deluxe & Basic Unit.

Η συσκευή βιοσυντονισμού και μικρορευμάτων Alixxor Rife έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων και μάλιστα ιδιαίτερα γρήγορα. Ακολουθούν μαρτυρίες από διάφορους πελάτες – χρήστες της Οικογενειακής αυτής συσκευής με 2000 παθήσεις και εξαρτήματα που εξασφαλίζουν δομημένο νερό, παραγωγή κολλοειδούς αργύρου και καθαρισμό αίματος με ηλεκτροφόρηση.

Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Ω Ν ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ALIXXOR RIFE

Μια γυναίκα 28 ετών που έπασχε από τη νόσο του Crohn για περίπου πέντε χρόνια. 
Άρχισε να χρησιμοποιεί το aliXXor τρεις φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Έκανε μια εξέταση αίματος στις 26 Μαρτίου. Ο δείκτης αίματός της ήταν 8 ο χαμηλότερος που ήταν 15 μετά από μια σειρά στεροειδών. 
Η αντιδραστική πρωτεΐνη C της ήταν 15. Ενώ χρησιμοποιούσε το aliXXor ανακτούσε σταθερά την υγεία της. 
Δεν έχει χρησιμοποιήσει το μηχάνημα από τις 26 Απριλίου και συνεχίζει να είναι καλά.

– Ευχαριστώ και πάλι Γιάννη… η γυναίκα μου το έχει χρησιμοποιήσει τώρα για αποτοξίνωση…είπε ότι ένιωσε λίγο περίεργα μετά την πρώτη εφαρμογή.  Την έβαλα να πιει επιπλέον νερό και να χρησιμοποιήσει τη σάουνά μας για να το ιδρώσει…
ξύπνησε το επόμενο πρωί αναφέροντας ότι ένιωθε υπέροχα…

Ένας ηλικιωμένος κύριος που έπαθε εγκεφαλικό πριν από αρκετά χρόνια. Δεν μπορούσε να σκύψει για να σηκώσει πράγματα από το πάτωμα, είχε περιορισμένη κίνηση του χεριού του, περπατούσε με δυσκολία και ξύπνησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας από πόνο. Αφού χρησιμοποίησε το AliXXor για αρκετές εβδομάδες, 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, είπε ότι τώρα είναι σε θέση να σκύβει και να μαζεύει πράγματα από το πάτωμα, το περπάτημά του έχει βελτιωθεί και επίσης κοιμάται όλη τη νύχτα.

Ένα κοριτσάκι που είναι 6 ετών με σοβαρές συνεδρίες δυσκοιλιότητας είναι τόσο άσχημα που πρέπει να νοσηλευτεί. Στα 2 της χρόνια είχε σοβαρή δυσκοιλιότητα. Οι γονείς της αγόρασαν ένα aliXXor και όταν έγινε δυσκοιλιότητα η μητέρα της την τοποθέτησε στο μηχάνημα και χρησιμοποίησε τον κωδικό Auto για τη Δυσκοιλιότητα. Αμέσως μετά από αυτό είχε μια κίνηση του εντέρου.

Κορίτσι 16 ετών με Αδενικό Πυρετό. Χρησιμοποίησε το aliXXor δύο φορές στην ακολουθία Glandular Fever. Την πρώτη φορά που κατάφερε να συμπληρώσει μόνο 30 λεπτά από τη σειρά των 48 λεπτών – ένιωσε αδιαθεσία για να συνεχίσει. Μια εβδομάδα αργότερα χρησιμοποίησε ξανά το μηχάνημα αυτή τη φορά ολοκληρώνοντας την ακολουθία για τον Αδενώδη πυρετό. Η μητέρα της είπε ότι πήγε σπίτι, πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι και κοιμήθηκε για 14 ώρες. Είναι μια χαρά από τότε και είναι πίσω στο σχολείο αυτή τη στιγμή δίνει εξετάσεις.

Μια 35χρονη νοικοκυρά με δύο παιδιά, η οποία έχει ελκώδη κολίτιδα εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το aliXXor κάθε δεύτερη μέρα, από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου δεν υπήρχε αιμορραγία και οι κενώσεις της ήταν φυσιολογικές. Επέστρεψε από τις διακοπές της στις 30 Ιανουαρίου καθώς την προηγούμενη μέρα είχε διάρροια και λίγη αιμορραγία. Χρησιμοποιήσαμε το μηχάνημα για τέσσερις ημέρες. Επέστρεψε στις 4 Μαρτίου μετά από αρκετές μικρές εξάρσεις. Αυτή τη φορά χρησιμοποιούσαμε το μηχάνημα καθημερινά μέχρι τις 18 Μαρτίου. Τώρα είναι Νοέμβριος 2022 και είναι πολύ καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα alixxor.com

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας επίσης με πληροφορίες, πρωτόκολλα, διαδικασία αγοράς κλπ βασισμένες στην εμπειρία μας και στα εξαιρετικά αποτελέσματα

που έχουμε τα 15 περίπου χρόνια που τη χρησιμοποιούμε τόσο εμείς όσο και άλλοι Έλληνες. 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!