Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Εθισμοί, Εξαρτήσεις, Ευημερία – Απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων με το Πρόγραμμα Φωνής EVOX και διαδυκτικά

Εθισμοί, Εξαρτήσεις, Ευημερία – Απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων με το Πρόγραμμα Φωνής EVOX και διαδυκτικά

by NIKOLE

Εξαρτήσεις – Εθισμοί

Οι εθισμοί εμφανίζονται με πολλές μορφές και μπορεί να είναι απίστευτα καταστροφικοί στη ζωή μας. Πέρα από τα 35 εκατομμύρια άτομα που έχουν μια διαταραχή κατάχρησης ουσιών3 υπάρχουν εκατομμύρια ακόμη που έχουν άλλους καταναγκασμούς, όπως η υπερφαγία, το διαδίκτυο, η πορνογραφία και οι εθισμοί στα ψώνια, που μπορεί να έχουν τρομερές συνέπειες για την υγεία και την ευημερία μας επίσης. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων έχουν σοβαρούς εθισμούς δεν λαμβάνουν βοήθεια για αυτούς. Όπως και άλλες συνήθειες, οι εθισμοί ενσωματώνονται βαθιά στο υποσυνείδητό μας, καθιστώντας δύσκολη την αλλαγή τους χωρίς σημαντική βοήθεια και υποστήριξη.

Το EVOX είναι το τέλειο εργαλείο σε αυτά τα σενάρια επειδή αντιμετωπίζει τα υποσυνείδητα μοτίβα πίσω από τη συμπεριφορά και τον καταναγκασμό. Το EVOX μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους φοβούνται να μιλήσουν για τους εθισμούς τους με άλλους. Σε αντίθεση με έναν θεραπευτή, ο ασκούμενος δεν χρειάζεται καν να βρίσκεται στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης. Μπορεί επίσης να γίνει απομακρυσμένη συνεδρία. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και συχνά μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης χωρίς καμία αντιληπτή κρίση.

Οικονομική ευημερία

Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ οικονομικής ευεξίας και ψυχικής υγείας. Το οικονομικό στρες όχι μόνο αυξάνει την πιθανότητα κατάθλιψης, άγχους και αϋπνίας, αλλά επηρεάζει και τις σχέσεις μας. 4 Όταν έχουμε υψηλό επίπεδο οικονομικής ευεξίας και οικονομικής ελευθερίας, από την άλλη πλευρά, έχουμε περισσότερες επιλογές για να επιδιώξουμε πράγματα που βελτιώνουν την ευημερία μας.

Η ικανότητά μας να δημιουργήσουμε οικονομική ευεξία για τον εαυτό μας είναι συνδεδεμένη με τις σκέψεις και τις αντιλήψεις μας για τα χρήματα. Όπως και άλλα πράγματα στη ζωή, τα αρνητικά μας μοτίβα σκέψης για τα χρήματα ενσωματώνονται στο υποσυνείδητό μας, καθιστώντας δύσκολη την αλλαγή τους. Αλλά με το EVOX, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον βρόχο αρνητικής ανάδρασης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε για τα ζητήματα ή τις προκλήσεις σας με τα χρήματα. Ή, εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να μιλήσετε για το πώς θα θέλατε να έχετε περισσότερα χρήματα και περισσότερη οικονομική ελευθερία.

Με το EVOX , μπορείτε επίσης απλώς να απαγγέλλετε θετικές δηλώσεις επιβεβαίωσης σχετικά με τα χρήματα, όπως “Όλα τα χρήματα που θα ήθελα ποτέ, ρέουν προς εμένα τώρα” ή “Αξίζω να έχω όλα τα χρήματα που χρειάζομαι”. Πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει βελτιώσεις στην οικονομική τους κατάσταση, αφού πέτυχαν μια αλλαγή αντίληψης χρησιμοποιώντας αυτήν την ισχυρή τεχνολογία.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για ραντεβού & συνεδρίες διαδυκτιακά καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

 Πηγές:

  • 1. «Επτά συναισθήματα». Ινστιτούτο Ιατρικής Υγείας. Healthcmi.com.
  • 2. Umberson, D., JK Montez. «Κοινωνικές σχέσεις και υγεία: Ένα σημείο ανάφλεξης για την πολιτική υγείας». Journal of Health and Social Behavior 51 (2010): S54-S66.
  • 3. «Παγκόσμια Έκθεση Ναρκωτικών του UNODC 2020: Η παγκόσμια χρήση ναρκωτικών αυξάνεται. ενώ ο COVID-19 έχει εκτεταμένες επιπτώσεις στις παγκόσμιες αγορές φαρμάκων». Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα. Unodc.org.
  • 4. “Τα δεδομένα δείχνουν ισχυρή σύνδεση μεταξύ της οικονομικής ευεξίας και της ψυχικής υγείας.” Enrich™. Enrich.org.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!