Αρχική VivamusΣυμβουλες Παθησεις & Συμπτωματα στα οποια οδηγει η υπεραναπτυξη Καντιντα

Μύκητας κάντιντα! Μια σοβαρή, αυξανόμενη Σιωπηρή Επιδημία!

Το ανθρώπινο σώμα από μόνο του δεν μπορεί να αρρωστήσει. Όλες ή έστω το 95% των ασθενειών που αντιμετωπίζει η σημερινή κοινωνία προέρχονται από μικροοργανισμούς. Πχ. η πνευμονία προκαλείται από ιούς ή βακτήρια που επηρεάζουν τις κυψελίδες των πνευμόνων. Η νόσος των λεγεωνάριων, πάθηση του αναπνευστικού από βακτήρια. Κολπίτιδα από μύκητες. Η ψώρα είναι ένα μικροσκοπικό παράσιτο. Η τοξοπλάσμωση προκαλείται από ένα πρωτόζωο. Η φυματίωση από στελέχη μυκοβακτηρίων. Η ηπατίτιδα Β οφείλεται σε ένα ιό.
Στα πιο κοινά. Καρδιακή νόσος με όποιες επεκτάσεις έχει, σχετίζεται με χρόνια συστηματική μυκητίαση δηλ. η κατανάλωση γλυκών και τροφών που έχουν υποστεί ζύμωση αυξάνουν τους μύκητες στην πεπτική οδό, που στη συνέχεια παράγουν τοξίνες που οδηγούν σε φλεγμονές και υψηλή χοληστερίνη. Η χοληστερίνη εμφανίζεται επειδή το σώμα στέλνει τη χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτείνη στις αρτηρίες για να μπαλώσει σε εισαγωγικά βλάβες που έχουν δημιουργηθεί από παράσιτα και  μύκητες.

Επίσης μεγάλος συσχετισμός υπάρχει μύκητα κάντιντα και αρκετές αυτοάνοσες αν όχι όλες. Επίσης αλλεργίες και δυσανεξίες σχετίζονται με τον κάντιντα. Πονοκέφαλοι δημιουργούνται από μια τοξίνη που ονομάζεται ακεταλδεύδη, που είναι 6 φορές πιο ισχυρή από την αιθανόλη που παράγεται από τον κάντιντα.

Στο 100% των παιδιών με αυτισμό, συναντάμε μυκητισιακές λοιμώξεις, συχνά ξεκινούν από τη μήτρα όταν εκτεθεί στο μύκητα. Τι συμβαίνει και η ιατρική έχει αμελήσει.

Οι ασθένειες που σχετίζονται με τον κάντιντα ή ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών θα αναφέρουμε εν συντομία και θα εξηγήσουμε πώς τα προκαλεί.

Ενδεικτικά: Πονοκέφαλο,αρθρίτιδα, Άσθμα, Ινομυαλγία,Ψωρίαση,Μανιοκατάθλιψη,Μολύνσεις ματιών,Αυτισμός,Χοληστερίνη,Υποθυρεοειδισμός,Λεύκη,Αλλεργίες,Αρρυθμίες, Κρίσεις πανικού Ειδικότερα:

ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου,Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση,Διαπερατότητα Εντέρου,Νόσος του Crohn,Οισοφαγίτιδα,Γαστρίτιδα,Κοιλιοκάκη,Κακούρες,Δυσπεψία Φουσκώματα Στομαχικές διαταραχές Αέρια Διάρροια Δυσκοιλιότητα Αίσθηση ναυτίας χωρίς εμετό Δυσανεξίες τροφίμων

ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΚΗΤΑ

Ψωρίαση λεύκητου δέρματος ερυθηματώδης λύκος σκλήρυνση κατά πλάκας όλες οι αρθρίτιδες υποθυρεοειδισμός υπερθυρεοειδισμός Hashimoto ,ινομυαλγία και αυτοάνοση ηπατίτιδα

ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΜΑ

Φουσκάλες στο στόμα, στοματίτιδα, ιγμορίτιδα, πονόλαιμος, ζαλάδες, μολύνσεις αυτιών και ειδικά συχνή και έντονη φαγούρα στα αυτιά, ρινική συμφόρηση, πιτυρίδα, γωνιακή χειλίτιδα,  ενδοφθαλμίτιδα , βλεφαρίτιδα, χαλάζιο του ματιού, ωχρά κηλίδα, θολή σκέψη, κόμπος στο λαιμό, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, βούισμα των αυτιών, ημικρανίες, πονοκέφαλοι μειωμένη μνήμη, φωτοφοβία (ευαισθησία στο φως), προβλήματα δοντιών , λευκή γλώσσα, αίσθηση στεγνού στόματος λαιμού και ματιών , κάψιμο στη γλώσσα, σπυράκια που εμφανίζουν συχνά  οι έφηβοι, σημάδι για μελλοντικές αυτοάνοσες ασθένειες συχνά (ακμή) (σημαντικό να κάνει εξετάσεις για μύκητες και κάντιντα)

ΔΕΡΜΑ

Εκτός από ψωρίαση μπορεί να προκαλέσει έκζεμα, δερματίτιδα, μυκητιάσεις του δέρματος, ξηροδερμία, εξανθήματα και συχνή φαγούρα του δέρματος.

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Κολπίτιδες που στην ουσία είναι κολπικές μυκητιάσεις κολπικές, η ιατρική όταν θέλει να περιγράψει μια ασθένεια παίρνει το σημείο του σώματος και βάζει στο τέλος –ίτιδα (γαστρεντερίτιδα, ) όλες βασίζονται όμως σε μικροοργανισμούς. Συχνουρία, φαγούρα, μούδιασμα, ακανόνιστη έμμηνος ρύση, υπερβολική ή καθόλου σεξουαλικότητα, μολύνσεις ουροδόχου κύστης, ενδομητρίωση, κάψιμο μετά την ούρηση, προστατίτιδα (όταν ο προστάτης μολυνθεί ή απειλειθεί από μικροοργανισμούς)

Και ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Όλες έχουν ένα παθολογικό υπόβαθρό, σχέση με τη δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος και τη διαταραχή των  νευρώνων του εγκεφάλου. Μερικές που σχετίζονται με το μύκητα κάντιντα είναι:

Διπολική διαταραχή  ή αλλιώς μανιοκατάθλιψη, έμμονες σκέψεις, εναλλαγές διάθεσης (κυκλοθυμία), αλλαγές προσωπικότητας, παράνοια, υπομανία, ψυχαναγκασμό, ανησυχία και νευρικότητα, κρίσεις πανικού με δυσκολία αναπνοής, αναποφασιστικότητα, αδυναμία οργάνωσης, απογοήτευση, επιθετική συμπεριφορά, αδυναμία συγκέντρωσης και άλλες.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Δυσοσμία σώματος (περισσότερο από το κανονικό),Ανησυχία τη νύχτα,που συνοδεύεται και από αϋπνία,Γενική αδυναμία  Αίσθημα βαρεμάρας,Άγχος,Μούδιασμα άκρων , μυρμήγκιασμα,Συνάχι και κρυολογήματα,Δυσκολία στην αναπνοή,Έκτακτη ανάγκη για ανάσα από το στόμα,Αίσθηση των παλμών καρδιάς,Αρρυθμίες,Καθημερινή βλέννα από τη μύτη,ένα πλάκωμα ή σφίξιμο στο στήθος,Σφιγμένοι ώμοι,Ανισορροπίες γλυκόζης του αίματος,Μειωμένη ανοχή στο αλκοόλ,Μυϊκές συσπάσεις,Ευαισθησία σε κρύο ή ζέστη, Ρίγη ή νυχτερινές εφιδρώσεις, Δυσκαμψία, Υπνηλία,Δυσκολία απώλειας ή προσθήκης βάρους,Ευαισθησίας σε χημικά προϊόντα,Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, Μυϊκή αδυναμία μυοσκελετικοί πόνοι, Πρησμένες αρθρώσεις \ορμονικές διαταραχές,Νευρικό χασμουρητό,Αίσθημα κόπωσης

Αν έχετε και εσείς κάποια συμπτώματα που δεν μπορεί να αναγνωρίσει ο γιατρός σας θα δείτε ότι δεν είστε οι μόνοι γνωρίζοντας και άλλα άτομα που έχουν υπερανάπτυξη κάντιντα. Ο μύκητας κάντιντα είναι μια σύγχρονη, και πολύ σοβαρή  σιωπηλή επιδημία.

Εδώ βρίσκεται η αιτία όλων των ασθενειών. Ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Φαίνεται πάρα πολύ εύκολο να είναι τόσο απλά τα πράγματα, λόγω του ότι μεγαλώσαμε σε έναν κόσμο με πολυπλοκότητα και μεταβλητές.

Χωρίς τα απαραίτητα αντισώματα και επαρκή φιλικά βακτήρια, δε θα επιβιώναμε.  Σημαντικό να αποδεχτείτε ότι μέσα σε όλους ζουν 100 τρις μικροοργανισμοί και μάλιστα αυτός ο αριθμός αφορά μόνο αυτούς που βρίσκονται στο παχύ έντερο. Άλλοι στους πνεύμονες, μύτη, μάτια δέρμα. Αυτοί του εντέρου είναι 10 φορές περισσότεροι από τα ανθρώπινα κύτταρα. Εμείς ζούμε μέσα σε αυτούς, όχι αυτοί μέσα μας. Ως άνθρωποι δεν έχουμε την ικανότητα να επέμβουμε διαδικασίες όπως πέψη, σύνθεση βιταμινών, ενζύμων, αλλά τα φιλικά βακτήρια δηλ. οι οργανισμοί μέσα μας που είναι σύμμαχοί μας μπορούν.

Κατά συνέπεια, είναι σημαντικά να τα φροντίσουμε, τρέφουμε και να μην τα καταστρέφουμε. Ο μύκητας κάντιντα με την πρώτη ευκαιρία εξαπλώνεται στο έντερο και εισχωρεί σε διάφορα όργανα από την κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας τοξίνες και πόνους και να φτάσει στα πιο βαθιά σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια χαρτογράφηση του σώματός σου για τον εντοπισμό του κάντιντα ήκαι άλλων μικροοργανισμών (μυκήτων, βακτηρίων, ιών, παρασίτων) για την αποκατάσταση της υγείας σας και την ενίσχυση της αυτοϊασης.

Εργαλεία μας :

  1. Βιοσυντονισμός συνεδρίες
  2. Συσκευές βιοσυντονισμού (Rife βλ. ιστοσελίδα μας προΪόντα και φορητές μικρές)
  3. Βότανα
  4. Σκευάσματα ορθομοριακά βιολογικά φυτικά
  5. Τρόπος Ζωής & Διατροφή

Επικοινωνία στα τηλ. 210 9769116, 6944 115449, 6980 667655

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!