Αρχική VivamusΣυμβουλες Η Επιτομη της Ευτυχιας!

Κάποιες φορές ξεχνάμε ότι η ευτυχία είναι δίπλα μας αρκεί να τεντώσουμε το χέρι μας να την πιάσουμε. Ενίοτε δε, είναι πολύ απλό. Για το λόγο αυτό και εξαιτίας του ότι η σημερινή μου διάθεση είναι πολύ όμορφη, αποφάσισα να φιλοξενήσω στην ιστοσελίδα μας (γιατί η υγεία που πρεσβεύουμε είναι και ευεξία) το ακόλουθο βίντεο. Ένα παιδάκι 3 μόλις χρόνων!  μας διδάσκει την ευτυχία και δηλώνει ότι όνειρό του είναι να κάνει τους συνανθρώπους του το ίδιο ευτυχισμένους, όπως ακριβώς νοιώθει το ίδιο!

Μήπως ακόμα ένα φωτισμένο πλάσμα επί γης;

Χωρίς λόγια πολλά  λοιπόν απολαύστε το ανθρωπάκι (χρήση του υποκοριστικού  με την έννοια χαϊδευτικού που αφορά την ηλικία και όχι φυσικά την έλλειψη σπουδαιότητα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κορυφαία)  “Επιτομή της Ευτυχίας “(ο όρος παρεμπιπτόντως ευκαιρία και για ένα μικρό μάθημα ετυμολογίας  και  θαυμασμού της πλούσιας κορυφαίας Ελληνικής μας γλώσσας):

επιτομή < αρχαία ελληνική ἐπιτομή < ἐπιτέμνω < ἐπί + τέμνω

 

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!