Kαθαριστης Αιματος Laser Blood

Καθαριστής Αίματος Laser  Η «θεραπευτική συσκευή Laser καθαρισμού αίματος» είναι το νέο μεγάλο επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η συγκεκριμένη συσκευή που παράγει Laser χαμηλής τάσης, καθαρίζει και οξυγονώνει το αίμα, μειώνει τον αριθμό λιπιδίων του, μειώνει σημαντικά τη γλοιώδη υφή του και βοηθά στον καθαρισμό των πλεοναζουσών ελεύθερων ριζών. Βοηθά στην αντιμετώπιση της υπέρτασης, προφυλάσσει από την εκδήλωση στεφανιαίας νόσου, στηθάγχης, εγκεφαλικών προβλημάτων και κακής αιμάτωσης των καρδιακών μυών.

Η συσκευή Καθαριστής Αίματος Laser  χρησιμοποιεί με επιτυχία το χαμηλό τάσης Laser και ανοίγει ορίζοντες στις θεραπείες μέσω καθαρισμού του αίματος. Είναι εύκολη στη λειτουργία της, δεν είναι επιβλαβής και είναι κατάλληλη ακόμη και για χρήση από ιδιώτες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER

Η θεραπεία με Laser, θεωρείται από την διεθνή ιατρική κοινότητα ως η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια και έχει ευρύτατες εφαρμογές στους ζωντανούς οργανισμούς χωρίς παρενέργειες. Μπορεί να θεραπεύσει άρρωστο ιστό χωρίς να βλάψει τους υγιείς, εφαρμόζεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, θερμαντικές εφαρμογές, ισχυρές ηλεκτομαγνητικές επιδράσεις.

Καθαριστής Αίματος Laser

Πολλά  καρδιαγγειακά  και εγκεφαλικά προβλήματα οφείλονται  στην ποιότητα  του αίματος.

Η  ‘’θεραπευτική  συσκευή    Laser καθαρισμού  αίματος’’  είναι  το  νέο μεγάλο  επίτευγμα  της  σύγχρονης  τεχνολογίας  που βασίζεται  στις  αρχές του  Laser. Η ακτινοβολία  Laser  χαμηλής  τάσης  που παράγει η συγκεκριμένη  συσκευή   καθαρίζει  και οξυγονώνει  το αίμα, μειώνει σημαντικά  τη  γλοιώδη  υφή  του  και βοηθά  στον καθαρισμό  των πλεοναζουσών  ελεύθερων ριζών. Βοηθά στην αντιμετώπιση της  υπέρτασης, μειώνει τον αριθμό  των λιπιδίων  στο αίμα, προφυλάσσει  από την εκδήλωση   στεφανιαίας  νόσου, στηθάγχης  και κακής   αιμάτωσης  των  καρδιακών  μυών  καθώς  και εγκεφαλικών  προβλημάτων.

Η  συσκευή  χρησιμοποιεί  με επιτυχία   το χαμηλής  τάσης  Laser  και ανοίγει  ορίζοντες   στις  θεραπείες   μέσω  του καθαρισμού του αίματος. Είναι εύκολη  στη λειτουργία  της  δεν είναι  επιβλαβής και είναι  κατάλληλη  ακόμη  και για χρήση από ιδιώτες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο καθαριστής αίματος ψυχρού laser μήκους κύματος 650 nm είναι ένα νέο επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η συγκεκριμένη συσκευή παράγει Γραμμικό και Παλμικό Laser χαμηλής τάσης, συνολικά 18 σημείων. Οι εφαρμογές του Γραμμικού Laser με εφαρμογή στο εσωτερικό του καρπού του αριστερού χεριού  με 10 σημεία εκπομπής  Γραμμικού Laser και στη ρινική κοιλότητα  με 1 σημείο εκπομπής Γραμμικού Laser. Η εκπομπή του παλμικού Laser γίνεται από τη Λευκή Πλακέτα με 7 σημεία εκπομπής ειδικά για πόνους.

Η συσκευή βοηθά στη βελτίωση:

  1. Της οξυγόνωσης του αίματος μειώνοντας το ιξώδες, μη επιτρέποντας έτσι τη συσσωμάτωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και των αιμοπεταλίων με αποτέλεσμα να εμποδίζεται ο σχηματισμός θρόμβων. Με αυτό τον τρόπο προφυλάσσεται ο άνθρωπος από την εκδήλωση στεφανιαίας νόσου, στηθάγχης, εγκεφαλικών προβλημάτων καθώς και της κακής αιμάτωσης των καρδιακών μυών.
  2. Της μικροκυκλοφορίας του αίματος.
  3. Της λειτουργίας των νησιδίων του παγκρέατος, λόγω της πλουσιότερης αγγείωσής τους, προκειμένου η έκκριση της ινσουλίνης να επανέλθει σε φυσιολογικό επίπεδο.
  4. Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης βελτιώνοντας την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αγγείων.
  5. Ανακουφίζει τον πόνο μέσω ενεργοποίησης βιολογικών ενζύμων και την ενίσχυση των φαγοκυττάρων, απορροφώντας φλεγμονές και οιδήματα, με τη λευκή πλακέτα παλμικού Laser.
  6. Μέσω της εφαρμογής του Nasal cavity laser probe στις ρινικές κοιλότητες βοηθά στην αντιμετώπιση της ρινίτιδας ( χρόνιας και αλλεργικής ) καθώς και της ιγμορίτιδας.

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο σχεδιασμός της συσκευής και των παρελκόμενων εξαρτημάτων εφαρμογής έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να εφαρμόζονται πολύ καλά στην αντίστοιχη επιφάνεια του σώματος.

Η συσκευή εκπέμπει ψυχρό laser χαμηλής ισχύος ≤5mw στην περιοχή των 650 nm σε μήκος κύματος. Αυτού του είδους η εφαρμογή Laser θεωρείται διεθνώς ασφαλής, ανώδυνη, μη επεμβατική χωρίς παρενέργειες και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Η κυρίως συσκευή τοποθετείται στο αριστερό χέρι στο εσωτερικό του καρπού ( κερκιδική  περιοχή ) με 10 σημεία εκπομπής ψυχρού laser. Διαθέτει στο επάνω τμήμα τρεις υποδοχές. Στην υποδοχή Nasal cavity laser socket, προσαρμόζεται ο ακροδέκτης που συνδέεται με το Laser των ρινικών  κοιλοτήτων.

Στην απόληξη αυτού του Laser  είναι καλό να τοποθετούμε ένα καπελάκι (περιέχεται στη συσκευασία) για προστασία. Μετά τη χρήση πλένουμε το καπελάκι καλά με χλιαρό νερό.

Στη μεσαία υποδοχή charge socket προσαρμόζεται το καλώδιο τροφοδοσίας.

Στην υποδοχή pain relieve laser socket  προσαρμόζεται  η πλακέτα παλμικού Laser  για την αντιμετώπιση  των πόνων  τοπικά. Σημειώνεται  ότι όταν  προσαρμόζεται αυτή η πλακέτα   για εφαρμογή, δεν  λειτουργεί το laser ρινικών κοιλοτήτων και τα 10 laser του πίσω τμήματος της συσκευής (Γραμμικό Laser).

 Στο αριστερό τμήμα της συσκευής υπάρχουν τρία Button (3 επιλογές)

  • Buttonon-off. Με το πλήκτρο αυτό ενεργοποιείται – απενεργοποιείται η συσκευή. Πιέζουμε το πλήκτρο αυτό παρατεταμένα μία φορά ( περίπου 3 δεύτερα ) προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

Μόλις φωτισθεί η οθόνη πιέζουμε εκ νέου για πολύ λίγο για να ξεκινήσει η θεραπεία.

Η  εφαρμογή μπορεί εάν κάποιος επιθυμεί να γίνει στον καρπό και στη ρινική κοιλότητα

συγχρόνως πιέζουμε εκ νέου παρατεταμένα εάν θέλουμε να σβήσει η συσκευή.

  • PowerButton. Με το πλήκτρο αυτό ρυθμίζεται η ισχύς του Laser έως και 5 mw.
  • TimeButton. Με το πλήκτρο αυτό ρυθμίζεται ο χρόνος 10’, 20’, 30’, 40’, 50’ και 60’.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Για γενική εφαρμογή προτείνεται χρόνος 30 λεπτών. Μπορεί να γίνει εφαρμογή για 30’ δύο ή τρεις φορές ημερησίως. Μετά από θεραπεία 10 ημερών είναι καλό να υπάρξει παύση 1 έως 2 ημέρες και στη συνέχεια να επαναλαμβάνουμε για 10 ημέρες.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μετά από εφαρμογή 30’ μπορούμε μέσω μικροσκοπίου να παρατηρήσουμε τα αιμοσφαίρια να ενεργοποιούνται.

Μετά από εφαρμογή 30 ημερών μπορούν να περιορισθούν ή και να εξαφανισθούν πονοκέφαλοι, ζαλάδες, δύσπνοιες, υπνηλίες, αυπνίες, απώλειες μνήμης.

Μετά από εφαρμογή 3 μηνών  θεραπείας έχουμε  μείωση του ιξώδους του αίματος, της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων  των λιπιδίων. Σε περιστατικό γνωστού μας, μόλις με τη χρήση 5 ημερών από 2 φορές την ημέρα για 30λεπτά εναλλάξ σε κάθε ρουθούνι, υπήρξε σημαντική πτώση των τριγλυκεριδίων – αποτελέσματα εξετάσεων από Βιοιατρική- .

Μετά από εφαρμογή 6 μηνών (μακροχρόνια εφαρμογή) παρουσιάζεται  βελτίωση των δεικτών του σακχάρου (ειδικά στους διαβητικούς τύπου 2)  αποτελεσματικότερη λειτουργία του παγκρέατος. Η μακροχρόνια χρήση βοηθά επίσης στην μείωση των καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ

-Διαταραχές στη πήξη του αίματος

-Mειωμένη  πήξη του αίματος

-Αιμορραγική  περίοδος

-Απευθείας  ακτινοβολία  ματιών

-Κακοήθειες

-Επιληψίες

-Άμεση  ακτινοβόληση   του  θυρεοειδούς  σε περίπτωση  υπερθυρεοειδισμού

-Βηματοδότης

-Ηλικία  μικρότερη  των 13 ετών

-Χρήση ανοσοκατασταλτικών   φαρμάκων

 ΤΕΧΝΙΚΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Laser  ψυχρού  φωτός 650nm
Έξοδοι  laser 17 +1 ρινικής  κοιλότητας
Ισχύς  εξόδου ≤5
Τάση  λειτουργίας 3,6v
Τάση  εισόδου 220ν/usb
Χρόνος  λειτουργίας 10’ – 60’  με ρύθμιση
Θερμοκρασία περιβάλλοντος -20ο C έως 40ο C
Σχετική υγρασία 85%
Ατμοσφαιρική πίεση 86kpa-106kpa
Πηγή  ενέργειας Μπαταρία Ιόντων  Λιθίου  1000mAh
Συχνότητα  εξόδου 0,5sec
Συσκευασία Κουτί 30×21.6×8 cm
Βάρος 0,85kgr

Πληροφορίες : Κέντρο VIVAMUS

www.vivamus.gr

210 9769116, 6944 115449, 6980 667655

Κατηγορία:
sem, ultricies elit. massa Lorem Donec ut accumsan