Ανάλυση οργανισμου σε 1 λεπτό!

Περιγραφή

Ανάλυση οργανισμου σε 1 λεπτό με τον κβαντικό αναλυτή, γαι να δείτε αμέσως τι αδυναμίες παραουσιάζει η υγεία σας και να εστιάσετε άμεσα στην επίλυση τους.
Οι συχνότητες και η ενέργεια του ανθρώπινου σώματος συλλέγονται με το κράτημα του αισθητήρα, και μετά από την “ενίσχυση” από το όργανο και τον ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή, τα στοιχεία συγκρίνονται με το τυποποιημένο κβαντικό ηχηρό φάσμα των ασθενειών, της διατροφής και άλλων δεικτών που ενσωματώνονται στο όργανο για να κρίνουν εάν τα κυματοειδή δειγμάτων είναι ανώμαλα.

Χαρακτηριστικά της συσκευής (του κβαντικού αναλυτή μαγνητικού συντονισμού)

1. Επαγγελματική

2. Ολοκληρωμένη

3. Ακριβής

4. Προχωρημένη

5. Απλή

6. Βολική

7. Οικονομική

8. Ασφαλής

Συμβατή με τα ακόλουθα προγράμματα υπολογιστών: 1.Win98, Win Me, (εγκαταστήστε το Microsoft Office είναι προϋπόθεση) 2. Win XP, Vista, Win 7, Win 8 32 & 64bits 3.Win σειράς 2000, Win 2008 series διακομιστή

4.Λίστα Αποτελεσμάτων της εξέτασης

1 καρδιαγγειακά και αγγειακά εγκεφαλικά

2 λειτουργία του γαστρεντερικού

3 Λειτουργία ήπατος

4 Λειτουργία χοληδόχου κύστης

5 λειτουργία παγκρέατος

6 Λειτουργία Νεφρού

7 Λειτουργίαπνεύμονα

8 εγκεφάλου νεύρων

9 Νοσημάτων των Οστών

10 οστικής πυκνότητας

11 Νόσος Ρευματοειδής Οστών

12 Οστών Δείκτης Ανάπτυξης

13 Ζάχαρο στο Αίμα

14 Ιχνοστοιχεία

15 Βιταμίνες

16 Αμινοξέα

17 Συνένζυμα

18 Ενδοκρινικού συστήματος

19 Ανοσοποιητικό Σύστημα

20 Ανθρώπινες Τοξίνες

21 Βαριά Μέταλλα

22 Βασική Φυσική Ποιότητα

23 Αλλεργίες

24 Δέρμα

25 Μάτια

26 Κολλαγόνο

27 Μεγάλη Λειτουργία Εντέρου

28 Θυρεοειδούς

29 Παχυσαρκία

30 Κανάλια

31 Παλμών της καρδιάς και του εγκεφάλου

32 Λιπιδίων του αίματος

33 Προστάτης (αρσενικό)

34 Αρσενικό: Σεξουαλική Λειτουργία

35 Το σπέρμα (αρσενικό)

36  Στοιχεία για μεσοκυττάριο, εξωκυττάριο υγρό, πρωτείνες, ανόργανες ουσίες, λίπος

37 Γυναικολογικά (θηλυκό)

38 Μαστού (θηλυκό)

39 εμμήνου κύκλου (θηλυκό)

Απλά με το κράτημα ενός κυλίνδρου τα στοιχεία υγείας θα συλλεχθούν εντός ενός λεπτού, από τα διάφορα συστήματα του οργανισμού σας.
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα σύνολο των πολυάριθμων κυττάρων, τα οποία αυξάνονται συνεχώς αναπτύσσονται, διαιρούνται, αναπαράγονται και πεθαίνουν. Από τη διάσπαση, τα κύτταρα ανανεώνονται. Για τους ενήλικες ανθρώπους, περίπου 25 εκατομμύριο κύτταρα είναι σε διάσπαση κάθε δευτερόλεπτο και τα κύτταρα του αίματος ανανεώνονται συνεχώς σε ένα ποσοστό περίπου 100 εκατομμυρίων ανά λεπτό. Τα ηλεκτρόνια ως μονάδα βάσης ενός κυττάρου κινούνται και αλλάζουν ασταμάτητα με μια υψηλή ταχύτητα εκπέμποντας επίσης ηλεκτρομαγνητικά κύματα χωρίς διακοπή.

Τα σήματα των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται από τα ανθρώπινα σώματα αντιπροσωπεύουν το συγκεκριμένο στίγμα του ανθρώπινου σώματος και επομένως, τα διαφορετικά σήματα των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων αντιστοιχούν στην υγεία, στην ασθένεια κ.λπ.

Δεδομένα για την Υγεία μπορούν να αναλυθούν εάν τέτοια συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά σήματα κυμάτων μπορούν αντίστοιχα να αναλυθούν.

Για να αγοράσετε το προϊόν η οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
+30 210 976 9116
+30 698 066 7655
+30 694 411 5449

Ο κβαντικός αναλυτής (συντονισμός) περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας καινοτομίες της ιατρικής,βιο-πληροφορικής, ηλεκτρολόγων μηχανικών και άλλων επιστημών. Χρησιμοποιώντας την κβαντική ιατρική ως τη θεωρητική βάση, εφαρμόζει τον προηγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να συλλέξει το ασθενές μαγνητικό πεδίο των ανθρώπινων κυττάρων για την επιστημονική ανάλυση. Με τον τρόπο αυτό αναλύει και καθορίζει την κατάσταση της υγείας και τα κύρια προβλήματα του ατόμου στον οποίο γίνεται το τεστ (ο έλεγχος). Συστάσεις πρόληψης μπορεί να γίνουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ.
Ο κβαντικός αναλυτής είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο για να ελέγχει την υγεία και με έναν ταχύ και μη-επεμβατικό τρόπο. Έχει τα πλεονεκτήματα της πληρότητας, της πρακτικότητας, της απλότητας, της αντοχής, της οικονομίας, της εκλαΐκευσης, κ.λπ. Με το βάθος και την ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας, θα συμβάλλει περισσότερο στην εύρεση της αιτίας με μια ευρεία γκάμα ανάπτυξης και εφαρμοσμένης προοπτικής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα