ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣυσκευή Βιοσυντονισμού με Μικρορεύματα Alixxor Rife με 2000 παθήσεις για αυτοίαση, δημιουργία κολλοειδούς αργύρου, δομημένου νερού, ηλεκτροφόρηση για καθαρισμό αίματος Vivamus

Συσκευή Βιοσυντονισμού με Μικρορεύματα Alixxor Rife με 2000 παθήσεις για αυτοίαση, δημιουργία κολλοειδούς αργύρου, δομημένου νερού, ηλεκτροφόρηση για καθαρισμό αίματος Vivamus

Περιγραφή

Οι συσκευές τύπου Rife συχνότητας γίνονται γρήγορα μια δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης πολλών από τις προκλήσεις υγείας του σήμερα.

Με την εναλλακτική υγεία να γίνεται ο κανόνας σε πολλά νοικοκυριά σήμερα και με πολλούς επαγγελματίες που αναζητούν λύσεις πέρα ​​από τα φαρμακευτικά φάρμακα, οι μονάδες τύπου συχνότητας Rife γίνονται απαραίτητες στο ντουλάπι της σύγχρονης ιατρικής τόσο των ιατρών όσο και του οικιακού χρήστη.

Το aliXXor είναι ένα πραγματικό σύστημα υγείας στο σπίτι, είναι εύκολο στη χρήση, γρήγορη εγκατάσταση και αποθήκευση. Όχι μόνο εκτελεί όλες τις δημοφιλείς θεραπευτικές συχνότητες, αλλά παράγει  κολλοειδές ασήμι ,  δομεί το νερό  και εκτελεί το πρωτόκολλο καθαρισμού αίματος Beck . 

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του aliXXor σάς επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ακολουθίες συχνοτήτων για μελλοντική χρήση, να ελέγξετε το ιστορικό σας για να δείτε ποιες ακολουθίες συχνοτήτων έχετε χρησιμοποιήσει και ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων χαρακτηριστικών για να δημιουργήσετε τις δικές σας ακολουθίες, αλλάξτε τους χρόνους εκτέλεσης για κάθε συχνότητα , δώστε παλμούς στις συχνότητες ή αφήστε τις να λειτουργούν σταθερά, αλλάξτε την έξοδο και σταματήστε για να επιτρέψετε αυτές τις ενοχλητικές διακοπές.

Μπορείτε να σαρώσετε σε ένα εύρος συχνοτήτων ή να ταλαντεύσετε μια σταυρωτή συχνότητα για να καλύψετε τις συχνότητες που βρίσκονται αμέσως δίπλα σε αυτήν που στοχεύετε.

Το AliXXor Deluxe έρχεται με τεράστιες 2000 προπρογραμματισμένες ακολουθίες, απλά επιλέγετε την πάθηση που θέλετε να αντιμετωπίσετε και πατάτε RUN. Στη συνέχεια, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά ενώ το aliXXor πηγαίνει στη δουλειά.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ALIXXOR RIFE

Μια γυναίκα 28 ετών που έπασχε από τη νόσο του Crohn για περίπου πέντε χρόνια. Άρχισε να χρησιμοποιεί το aliXXor τρεις φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Έκανε μια εξέταση αίματος στις 26 Μαρτίου. Ο δείκτης αίματός της ήταν 8 ο χαμηλότερος που ήταν 15 μετά από μια σειρά στεροειδών. Η αντιδραστική πρωτεΐνη C της ήταν 15. Ενώ χρησιμοποιούσε το aliXXor ανακτούσε σταθερά την υγεία της. Δεν έχει χρησιμοποιήσει το μηχάνημα από τις 26 Απριλίου και συνεχίζει να είναι καλά.

– Ευχαριστώ και πάλι Γιάννη… η γυναίκα μου το έχει χρησιμοποιήσει τώρα για αποτοξίνωση... είπε ότι ένιωσε λίγο περίεργα μετά την πρώτη εφαρμογή. Την έβαλα να πιει επιπλέον νερό και να χρησιμοποιήσει τη σάουνά μας για να το ιδρώσει… ξύπνησα το επόμενο πρωί αναφέροντας ότι ένιωθε υπέροχα…

Μια γυναίκα παίκτρια της ομάδας ποδοσφαίρου της Νέας Ζηλανδίας στα είκοσί της. Τράβηξε το οπίσθιο μηριαίο της στα μέσα Φεβρουαρίου. Επισκεπτόταν έναν φυσιοθεραπευτή και είχε κάνει βελονισμό, αλλά εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Χρησιμοποίησε το aliXXor επτά φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων. Μετά από αυτό πήγε στο Wellington για να παίξει στους τελικούς. Επιστρέφει κάνοντας προπόνηση με βάρη, κολύμπι και ποδηλασία. Είπε ότι όχι μόνο βοήθησε τον τραυματισμό της αλλά ότι αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Συσκευή Βιοσυντονισμού με Μικρορεύματα Alixxor Rife με 2000 παθήσεις για αυτοίαση, δημιουργία κολλοειδούς αργύρου, δομημένου νερού, ηλεκτροφόρηση για καθαρισμό αίματος Vivamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Συχνές ερωτήσεις

 Υπάρχει εγγύηση;

Η εταιρεία Alixxor παρέχει τη διαβεβαίωσή μας ότι το aliXXor μπορεί να επιστραφεί σε εμάς εντός τριάντα ημερών εάν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για μια γεννήτρια συχνοτήτων. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για την αποτελεσματικότητα οποιωνδήποτε συχνοτήτων ή ακολουθιών, αυτές οι συχνότητες προέρχονται από πηγές τρίτων.

Κι αν δεν μου κάνει;

Δεν θα σας πούμε ότι αυτό θα θεραπεύσει την πάθηση που θέλετε να θεραπεύσετε. Το aliXXor είναι μια γεννήτρια συχνοτήτων που εκτελεί συχνότητες που έχουν προταθεί για χρήση σε συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ισχυριζόμαστε την αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε συχνότητας ή αλληλουχίας για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας. Ωστόσο, θα καταγράφουμε και θα δημοσιεύουμε πάντα αληθινές ιστορίες που μας παρέχονται από άλλους πελάτες και χρήστες της ιατρικής συχνότητας.

Μπορεί να αναβαθμιστεί η Βασική Μονάδα;

Ναι, η δευτερεύουσα λίστα και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για αγορά ως είδη μετά την πώληση.

Υπάρχει εγγύηση;

Κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε ετών ιδιοκτησίας, εάν το σύστημα παρουσιάσει σφάλμα, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς για δωρεάν επισκευή και έλεγχο.

Πού κατασκευάζεται το μηχάνημα;

Το aliXXor κατασκευάζεται και συναρμολογείται εξ ολοκλήρου στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό είναι που μας επιτρέπει να διατηρούμε το εξαιρετικό μας αρχείο ποιοτικού ελέγχου.
Η Νέα Ζηλανδία δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του FDA.

Τι γίνεται αν χρειαστώ βοήθεια; Υπάρχει κάποιος αριθμός που μπορώ να καλέσω;

Μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό γραμμής βοήθειας που παρέχεται. Ως πολύτιμος πελάτης είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε διαθέσιμοι όταν χρειάζεστε βοήθεια. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αριθμών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έρθουν σύντομα η ηλεκτρονική σελίδα βοήθειας μόνο για τον πελάτη μας και τα εκπαιδευτικά βίντεο.

Μετάδοση φωτός έναντι μαξιλαριού;

Ο ίδιος ο Rife είπε ότι «η πραγματική ένδειξη είναι η συχνότητα και όχι το μέσο με το οποίο παραδίδεται». Ενώ πιθανώς υπάρχουν διαθέσιμες καλές μονάδες τύπου φωτός, είναι πολύ πιο περίπλοκες στη χρήση από τις μονάδες τύπου pad που καλύπτουν τις συχνότητες μέσω της επαφής pad.
Ο Rife διαπίστωσε ότι έπρεπε να είναι πολύ κοντά στο θέμα για να είναι αποτελεσματικός. Οι συσκευές πρώιμης συχνότητας ήταν συσκευές τύπου σωλήνα που δεν ήταν πολύ αποδοτικές, απαιτούσαν πολλή ισχύ και δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν την ακρίβεια του τύπου μαξιλαριού συσκευές.
Κατά τη χρήση των κυλίνδρων λειτουργούν επίσης σαν κεραία που έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ακτινοβολίας ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων.

Τι θα συμβεί εάν το aliXXor μου χαλάσει;Επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα, καθώς μπορεί να είναι κάτι απλό που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Εάν όχι, στείλτε τη μονάδα πίσω σε εμάς και θα σας την επιστρέψουμε μόλις επισκευαστεί.

Έχω μια χαλύβδινη ράβδο στο μπράτσο μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη μονάδα;

Κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζώα;

Απολύτως, τα ζώα είναι συχνά πιο ευαίσθητα και αυτό μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο για χρήση μαζί τους.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο μωρό μου;

Η χρήση της λειτουργίας ακτινοβολίας για μικρά μωρά και η χρήση της τεχνικής κατάδειξης πίεσης είναι αποτελεσματική.
Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ενώ είμαι έγκυος;

Δεν συνιστάται λόγω της εξόντωσης των παρασίτων και των επακόλουθων τοξινών που παράγει.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιες συχνότητες να χρησιμοποιήσω;

Υπάρχουν πάνω από 2000 ακολουθίες που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων στο aliXXor. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το φυλλάδιο AliXXor Sequence, αυτό θα σας διευκολύνει να κοιτάξετε για να δείτε τις πολλές ακολουθίες συχνοτήτων που είναι διαθέσιμες σε εσάς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του aliXXor Deluxe και του μοντέλου aliXXor Base;

Το μοντέλο Deluxe συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ: την επαναστατική μονάδα δόμησης νερού, τον κατασκευαστή Colloidal Silver και το Beck Blood Cleanser. Η μονάδα Deluxe συνοδεύεται από μια λίστα Κύριων ακολουθιών με 500 Ακολουθίες και μια Δευτερεύουσα λίστα με περισσότερες από 1500 Ακολουθίες. Η μονάδα Deluxe συνοδεύεται από όλα τα βοηθητικά στοιχεία: το καλώδιο, το τροφοδοτικό, τους κυλίνδρους χειρός, τα πόδια και τις κάλτσες, τον οδηγό χρήσης και την ελκυστική θήκη μεταφοράς. Η μονάδα βάσης διατίθεται χωρίς τα εξαρτήματα και έχει τη λίστα Κύριων ακολουθιών με 500 ακολουθίες. Έρχεται με όλα τα βοηθητικά εξαρτήματα: το καλώδιο, το τροφοδοτικό, τους κυλίνδρους χειρός, τα πόδια και τις κάλτσες, τον Οδηγό χρήσης και την ελκυστική θήκη μεταφοράς.
Πώς είναι η αίσθηση;

Υπάρχει ένα μυρμήγκιασμα, το οποίο ελέγχετε με το κουμπί έντασης. Στους περισσότερους αρέσει αυτό το συναίσθημα.

Πώς συγκρίνεται το aliXXor με άλλες μονάδες RIFE;

Το aliXXor βρισκόταν τρία χρόνια στη φάση του σχεδιασμού, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν ως προς το εάν απαιτούνταν ή απλώς υπήρχαν για χάρη της ύπαρξης περισσότερων χαρακτηριστικών. Ορισμένες μονάδες διατίθενται στην αγορά με βάση τα χαρακτηριστικά τους, αλλά από αυτά δεν είναι απαραίτητα και προσθέτουν στην πολυπλοκότητα της χρήσης. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενσωματώθηκαν στο aliXXor και δεν συμπεριλήφθηκαν τυχόν χαρακτηριστικά που δεν πρόσθεσαν την αποτελεσματικότητά του. Αυτό καθιστά το aliXXor την πιο αποτελεσματική και εύχρηστη γεννήτρια συχνοτήτων που διατίθεται στην αγορά, διαθέσιμη σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.
Ποιο είναι το πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου σε σχέση με άλλες μονάδες τύπου pad;

Αυτό το μοντέλο διαθέτει επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερη μορφή κύματος. Το aliXXor έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα εκατομμύριο συχνότητες όταν οι περισσότερες άλλες συσκευές pad περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες συχνότητες, επομένως προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και επιτρέπει στον χρήστη να πάρει με ακρίβεια τη συχνότητα που αναζητά. Με το aliXXor έχετε τη δυνατότητα να σαρώνετε σε ένα εύρος συχνοτήτων, να μένετε σε μια συχνότητα και να ταλαντεύεστε σε μια συχνότητα. Το aliXXor εμφανίζει επίσης τη συχνότητα που εκτελείται, όχι έναν κωδικό, καθώς έχει όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά – κολλοειδές ασήμι, καθαρισμό του αίματος και επαναστατική μονάδα δόμησης νερού και όλα αυτά σε μια ελκυστική θήκη μεταφοράς.
Πόσες φορές την ημέρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το aliXXor;

Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση του ατόμου. Συνιστούμε να ξεκινήσετε με μόλις εννέα λεπτά για τις πρώτες ημέρες και στη συνέχεια να αυξήσετε. Άλλα θα ξεκινήσουν σε 30 λεπτά. Συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να μην ξεκινούν με περισσότερες από μία νέες ακολουθίες την ημέρα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μονάδα έως και τέσσερις φορές την ημέρα για 30 λεπτά κάθε συνεδρία.

Αποποίηση ευθυνών

Η χρήση του alixxor και των συχνοτήτων προορίζονται ως οδηγός για περαιτέρω έρευνα και θα πρέπει να θεωρούνται μόνο ως πειραματικές. Οι συχνότητες δεν έχουν αποδειχθεί μέσω κλινικής έρευνας ή διπλών τυφλών μελετών ως αποτελεσματικές στη θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας. Ούτε η Health Recovery Systems ούτε οι εκπρόσωποί της προβάλλουν ιατρικούς ισχυρισμούς σχετικά με την καταλληλότητα του alixxor, τις συχνότητες ή τις πιθανές παρενέργειες. Η Rife Technology δεν έχει FDA ή άλλες εγκρίσεις οποιασδήποτε περιγραφής.

Ο χρήστης αυτών των πληροφοριών και το aliXXor αναλαμβάνει κάθε ευθύνη και ευθύνη για το αποτέλεσμα των θεραπειών που χρησιμοποιούν το aliXXor, τις συχνότητες και αυτές τις πληροφορίες.

Το aliXXor και οι συχνότητες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται εάν έχετε βηματοδότη, είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Η χρήση του aliXXor και των συχνοτήτων μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων για άτομα που μπορεί να έχουν ορισμένες σοβαρές παθήσεις. Εάν έχετε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το aliXXor.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το alixxor για λίγα λεπτά μόνο την πρώτη ημέρα για να δείτε πώς ανταποκρίνεστε. Η ακολουθία ευεξίας στην κύρια λίστα είναι ένας καλός δοκιμαστής. Συνιστούμε επίσης να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού για να μειώσετε τα συμπτώματα της αποτοξίνωσης που θα αντιμετωπίσετε από τη χρήση του alixxor.

Οι πληροφορίες και τα προϊόντα σε αυτό το εγχειρίδιο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας. Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως συμβουλές από την Health Recovery Systems ή τους εκπροσώπους της ότι το aliXXor ή/και οι συχνότητες θα προσφέρουν ανακούφιση ή προστασία από συγκεκριμένες συνθήκες ή ωφελούν οποιοδήποτε άτομο. Εάν είστε άρρωστος ή έχετε απορίες, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

 

Rife Machine: Deluxe Unit

Rife Machine: Deluxe Unit. Συνοδεύεται από τα ακόλουθα:

  • Πάνω από 2000 προ-προγραμματισμένες ακολουθίες
  • Ελκυστική κόκκινη θήκη μεταφοράς.
  • Κύλινδροι χειρός υψηλής στιλπνότητας
  • Hi-gloss πλάκες ποδιών με καλύμματα κάλτσες
  • Universal τροφοδοτικό 12v
  • Οδηγός χρήσης Alixxor
  • Καλώδιο ηλεκτροδίου
  • Η μοναδική Υδατική Δόμηση
  • The Colloidal Silver Maker,
  • Το Beck Blood Cleanser και
  • Εγχειρίδιο The Rife Frequency (ebook) από τη Nenah Sylver

Χαρακτηριστικά:

  • Ένα εκατομμύριο συχνότητες – 0 έως 10.000 Hz.
  • Ακριβές με δύο δεκαδικά ψηφία.
  • Το μενού με δυνατότητα κύλισης στην οθόνη LCD επιλέξτε και RUN.
  • Παρέχει συχνότητες με λειτουργία προώθησης και επιστροφής.
  • Σαρώνει μεταξύ μιας σειράς επιλεγμένων συχνοτήτων με λειτουργία προώθησης και επιστροφής.
  • Διαθέτει δυνατότητα ταλάντωσης. Ταλαντώστε κάθε πλευρά μιας επιλεγμένης συχνότητας.
  • Άφθονη μνήμη για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ακολουθίες.
  • Καταγράφει το ιστορικό χρήσης σας.
  • Συνδέεται σε τροφοδοτικά 115 volt ή 240 volt ή σε πηγή συνεχούς ρεύματος 12 volt, π.χ. το αυτοκίνητό σας.
  • Διαθέτει μενού Αγαπημένα για να βρείτε γρήγορα τις δημοφιλείς ακολουθίες σας.
  • Εμφανίζει μια σύντομη περιγραφή των διαφόρων συνθηκών.
  • Εμφανίζει προειδοποιήσεις όπου χρειάζεται.
  • Ο ιστότοπος διαθέτει λειτουργία σύνδεσης χρήστη για λεπτομερή χρήση και συγκεκριμένες πληροφορίες.
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν προσφέρει αυτό που λέμε ότι κάνει. (Δείτε την πολιτική επιστροφών χρημάτων).
  • Πενταετής εγγύηση με ηλεκτρονική εγγραφή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!