ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΞηρό στιγμιαίο ρόφημα από φυτικά συστατικά: «ProFibex» πριν ή αντί φαγητού για δίαιτα και αποτοξίνωση Aurora, VIvamus

Ξηρό στιγμιαίο ρόφημα από φυτικά συστατικά: «ProFibex» πριν ή αντί φαγητού για δίαιτα και αποτοξίνωση Aurora, VIvamus

Περιγραφή

Ξηρό στιγμιαίο ρόφημα από φυτικά συστατικά: «ProFibex» (ProFibex). 220 γρ.
Προϊόν για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του εντέρου και την απώλεια βάρους.

Το ProFibex είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν για την ομαλοποίηση της γαστρεντερικής οδού με βάση διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες. Το προϊόν αποκαθιστά την κανονικότητα των κοπράνων, αποτρέπει το σχηματισμό αερίων, μειώνει την πείνα, είναι πρεβιοτικό και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή φιλικής μικροχλωρίδας.

Συνιστάται να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα καθαρισμού του σώματος, αποκατάστασης της λειτουργίας του εντέρου και ομαλοποίησης του βάρους.

Απόλυτα ασφαλές, αποτελεσματικό και νόστιμο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο γεύμα σε συνεχή βάση, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, ξεκινώντας από 1 έτους.

Τα κύρια συστατικά του προϊόντος και οι ιδιότητές τους.

1. Φλοιός Psyllium – είναι μια πλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών, προάγει τη θρέψη των ευεργετικών βακτηρίων στα έντερα, μειώνει το αίσθημα της πείνας.

Όταν αλληλεπιδρά με το νερό, ο φλοιός σχηματίζει ένα τζελ που μαλακώνει το περιεχόμενο του εντέρου, αυξάνοντας τον όγκο του. Η αύξηση της πίεσης στο εσωτερικό του εντέρου διεγείρει την περισταλτική, η οποία συμβάλλει στην ταχύτερη διέλευση των περιεχομένων.

2. Σπόροι λιναριού – αποτελεσματικοί για διάφορα προβλήματα του πεπτικού συστήματος. Καλά θεραπεύστε τις βλάβες στους βλεννογόνους. Έχουν ελαφρά καθαρτική δράση λόγω της παρουσίας χονδροειδών ινών και άλλων δραστικών ουσιών.

3. Σπόροι κύμινου – συμβάλλουν στην απομάκρυνση των τοξινών και άλλων βλαβερών ουσιών από το σώμα, αποτρέπουν το φούσκωμα, προάγουν την υψηλής ποιότητας πέψη των τροφών. Έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, περιέχουν αντιοξειδωτικά και φυσικά πεπτικά ένζυμα (ένζυμα).

4. Αγκινάρα Ιερουσαλήμ – πλούσια σε βιταμίνες C, A, PP, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεταλλικά άλατα (κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο κ.λπ.), πηκτίνη, περιέχει πολυσακχαρίτη ινουλίνης (πρεβιοτικό).

Η ινουλίνη βοηθά την ανάπτυξη της ευεργετικής μικροχλωρίδας, βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης, ομαλοποιεί την παραγωγή ινσουλίνης και προάγει την απώλεια βάρους.

5. Μαϊντανός – ενεργοποιεί και βελτιώνει την πεπτική λειτουργία ομαλοποιώντας την έκκριση της χολής. Χάρη στη βακτηριοκτόνο δράση του, καταστέλλει τα σήψη βακτήρια στα έντερα, μειώνει το σχηματισμό αερίων.

6. Εκχύλισμα κουρκουμά – είναι ένας ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας και ανοσοδιεγερτικό, βοηθά να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να δημιουργήσετε μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, απομακρύνει τις τοξίνες, προάγει την αναγέννηση των ιστών και ομαλοποιεί την πέψη.

7. Οι σπόροι μάραθου – εξαλείφουν το σχηματισμό αερίων, έχουν αντιβακτηριακή, αντιική, αντιφλεγμονώδη, αντικαρκινική, καθώς και χολερετική και διουρητική δράση, όντας αντισπασμωδικό, αποκαθιστούν την εντερική κινητικότητα και χρησιμοποιούνται για τη μείωση του βάρους.

8. Η γλυκομαννάνη είναι μια φυσική ουσία που προέρχεται από τη ρίζα του Amorphophallus konjac (konjac, κονιάκ). Χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου και, κατά συνέπεια, για τη μείωση του βάρους. Λόγω της υψηλής ικανότητας απορρόφησης υγρών, η κατανάλωση ινών γλυκομαννάνης δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού.

9. Η χλωροφύλλη των νεαρών φύτρων κριθαριού – προάγει την αποβολή των τοξινών, επιταχύνει τον μεταβολισμό των λιπών στο σώμα και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, είναι πηγή βιταμινών και μετάλλων. Περιέχει περισσότερη βιταμίνη C από τον χυμό πορτοκαλιού και περισσότερη βήτα-καροτίνη από τα καρότα, πλούσια σε εξωγενή αμινοξέα και φυτικές ίνες. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες το καθιστά ένα αποτελεσματικό φυσικό προϊόν απώλειας βάρους.

10. Τζελ αλόης – έχει βακτηριοκτόνο, επουλωτική δράση, αυξάνει την απορρόφηση του νερού και των λιποδιαλυτών βιταμινών, έχει ευεργετική επίδραση στην αποκατάσταση του παγκρέατος. Περιέχει βιολογικά ενεργά και θρεπτικά συστατικά ωφέλιμα για τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων των ενζύμων, καθώς και μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα. Βελτιώνει τις διαδικασίες πέψης, εξασφαλίζει την απομάκρυνση των τοξινών.

Συστατικά: ψύλλιο, σπόροι λιναριού, σπόροι κύμινου, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, ινουλίνη (πρεβιοτική), εκχύλισμα κουρκουμά, μαϊντανός, σπόροι μάραθου, γλυκομαννάνη, χλωροφύλλη νεαρών φύτρων κριθαριού, τζελ αλόης.

Οδηγίες χρήσης: Ανακατέψτε 7 g (2 επίπεδα μεζούρες) με 200 ml νερό, πιείτε, πιείτε με ένα ποτήρι νερό. Καταναλώστε 1-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμα, κατά προτίμηση πριν ή αντί για τα γεύματα. Όταν καταναλώνεται, συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα! Αποτελεσματικό σε προγράμματα απώλειας βάρους.

Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.

Διατροφική αξία ανά 100g του προϊόντος: πρωτεΐνες – 8,04 g, λίπη – 3,13 g, υδατάνθρακες – 28,75 g.

Ενεργειακή αξία ανά 100g προϊόντος: 210,44 kcal / 881,1 kJ.

Συνθήκες αποθήκευσης: σε θερμοκρασίες από -25°С έως +25°С και σχετική υγρασία αέρα όχι μεγαλύτερη από 75%.

Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

Μορφή απελευθέρωσης: σκόνη βάρους 220 g.

Τα έγγραφα

 

Δήλωση συμμόρφωσηςΜέγεθος: 336,9 kb

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ξηρό στιγμιαίο ρόφημα από φυτικά συστατικά: «ProFibex» πριν ή αντί φαγητού για δίαιτα και αποτοξίνωση Aurora, VIvamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!