ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑFLAVON IMMUNE για το Ανοσοποιητικό, Νευρικό, Μύες, Οστά, Κόπωση, Γνωστική Λειτουργία, Μεταβολισμό

FLAVON IMMUNE για το Ανοσοποιητικό, Νευρικό, Μύες, Οστά, Κόπωση, Γνωστική Λειτουργία, Μεταβολισμό

Περιγραφή

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FLAVON

Από το 2004 στόχος της εταιρείας Flavon  είναι να χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα επιστημονικά αποτελέσματα ως αρχές ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με βάση έρευνες και γεγονότα περασμένων ετών, το 2022 αποφάσισε να αφιερώσει το επόμενο προϊόν της στον αμυντικό μηχανισμό του οργανισμού μας, το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι δημιουργήθηκε το Flavon Immune, με συστατικά που μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Αριθμός ειδοποίησης OÉTI: 30027/2022

Το Flavon Immune είναι αφιερωμένο στην στήριξη του Ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Και αυτό γιατί ένα ισχυρό και υγιές ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να απομακρύνει τους παθογόνους ιούς και τα βακτηρίδια προτού να μας αρρωστήσουν. Και αν συμβεί και αρρωστήσουμε, το ισχυρό ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να μειώσει την σοβαρότητα ή να συντομεύσει την διάρκεια των συμπτωμάτων.
Το Flavon Immune ανήκει στην κατηγορία Premium. Τα εξαιρετικά συστατικά του: Ασερόλα, Ρόδι, Αρώνια, Μήλο, Σταφύλι, Ιβίσκος, Εχινάκεια, Ιπποφαές, Ασταξανθίνη, Β-Γλυκάνη, οι βιταμίνες C, D3 και τα ιχνοστοιχεία Ψευδάργυρος και Σελήνιο πιστοποιούν όπως πάντα την αξιόπιστη ποιότητα Flavon.
Συστατικά:

Βάση των επιστημονικών μελετών ορισμένων συστατικών που περιλαμβάνονται στο Flavon Immune μπορούν να γίνουν οι παρακάτω ισχυρισμοί υγείας:

  • Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, η βιταμίνη C και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Το σελήνιο και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών και των μυών.
  • Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών, στον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων και στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία.

Το προϊόν περιέχει δημοφιλή βότανα που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες, όπως η εχινάκεια (κωνοφόρα) και ο ιβίσκος. Όλα αυτά τα συστατικά, μαζί με τα πλούσια σε πολυφαινόλες φρούτα και την ασταξανθίνη που εξάγεται από τα φύκια, σχηματίζουν μια απαράμιλλη και εξαιρετική συνέργεια, η οποία μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

 

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις θρεπτικές αξίες του Flavon Immune μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία του προϊόντος,                                                                             

 

Α Γ Ο Ρ Α

Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα βαζάκια σε τιμή λιανικής ή ολόκληρη συσκευασία σε τιμή χονδρικής εφόσον γίνετε μέλη της εταιρείας.

Επιλέξτε να γίνετε συνεργάτες πατώντας το ακόλουθο πλαίσιο.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

E-mail :  [email protected]

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “FLAVON IMMUNE για το Ανοσοποιητικό, Νευρικό, Μύες, Οστά, Κόπωση, Γνωστική Λειτουργία, Μεταβολισμό”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνιστάμενη ποσότητα κατανάλωσης: ένα κουταλάκι του γλυκού προϊόντος μετά το γεύμα (περίπου 6 g-4,5 ml).

Acerola

μήλο

Μαύρο chokeberry (αρώνια)

Ασταξανθίνη

Βήτα-γλυκάνη

Τριαντάφυλλα

Echinacea purpurea

Ρόδι

Ιβίσκος (Hibiscus sabdariffa)

Ιπποφαές

Κόκκινα σταφύλια

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Κράτησέ το μακριά απο παιδιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!