ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗZYTO BIOSCAN Κβαντική Βιοανάδραση, Μη παρεμβατικό Σκανάρισμα (Βιοσάρωση) οργανισμού- επιλογή συμπληρωμάτων ή/και άλλων προϊόντων με αξιοπιστία

ZYTO BIOSCAN Κβαντική Βιοανάδραση, Μη παρεμβατικό Σκανάρισμα (Βιοσάρωση) οργανισμού- επιλογή συμπληρωμάτων ή/και άλλων προϊόντων με αξιοπιστία

Περιγραφή

ΒΙΟΣΑΡΩΣΗ BIOSCAN

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές σήμερα, η απόφαση ποια διατροφικά προϊόντα να πάρετε μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο στο ελάχιστο. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια προσέγγιση που δοκιμάζει και βλέπει, η οποία μπορεί να είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Αλλά υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε μεταξύ των πολλών επιλογών ευεξίας που έχετε στη διάθεσή σας.

Με μια σάρωση βιοεπικοινωνίας BIOSCAN ή βιοσάρωση, μπορείτε να βρείτε σε ποια προϊόντα το σώμα σας είναι πιο συνεκτικό, εξαλείφοντας έτσι τις εικασίες και την υποκειμενικότητα που προκύπτουν από την επιλογή συμπληρωμάτων και άλλων προσωπικών προϊόντων ευεξίας.

Πέρα από τη σάρωση διατροφής

Η σάρωση του σώματος για βιολογική προτίμηση σε θρεπτικά προϊόντα είναι βασικό συστατικό της τεχνολογίας BIOSCAN Τα αντικείμενα που μπορούν να σαρωθούν περιλαμβάνουν συμπληρώματα, αιθέρια έλαια και προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Επιπλέον, το σώμα σας μπορεί επίσης να σαρωθεί για την προτίμησή του σε τρόφιμα, υπηρεσίες ευεξίας και επιλογές τρόπου ζωής.

Επιλογές βιοσάρωσης

Το λογισμικό BIOSCAN περιέχει περισσότερες από 40.000 ψηφιακές υπογραφές που αντιπροσωπεύουν πραγματικά αντικείμενα. Αυτά περιλαμβάνουν όχι μόνο προϊόντα από περισσότερες από 200 εταιρείες διατροφικών προϊόντων, τα οποία ονομάζουμε balancer Virtual Items, αλλά και χιλιάδες αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν τα εσωτερικά συστήματα του σώματος καθώς και εξωτερικούς παράγοντες που ονομάζονται εικονικά είδη στρες.

Ένας ασκούμενος μπορεί να σας σαρώσει για όσο λίγα ή περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα όπως θέλετε με βάση τις ανάγκες και τους συγκεκριμένους στόχους ευεξίας σας. Γενικά, μια βιοσάρωση αποτελείται από σάρωση για στρεσσογόνους παράγοντες και στη συνέχεια σάρωση στοιχείων που θα εξισορροπήσουν, για τον προσδιορισμό των κορυφαίων στοιχείων που θα φέρουν τους περισσότερους παράγοντες στρεσσογόνου πίεσης πίσω στο εύρος ή την ισορροπία.

Εξατομικευμένες πληροφορίες = καλύτερες αποφάσεις

Μαζί με τον προσδιορισμό της προτίμησης του σώματός σας σε προϊόντα που έχουν σαρωθεί, μια βιοσάρωση BIOSCANμπορεί να παρέχει πληθώρα πρόσθετων πληροφοριών για το σώμα. Οι αναφορές BIOSCAN μπορούν να αποκαλύψουν συσχετισμούς, μοτίβα και τάσεις στα στοιχεία για τα οποία σαρώσατε. Ο επαγγελματίας σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να κάνει καλύτερες ερωτήσεις και να αποκαλύψει επιπλέον βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τα εμπόδια που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τη βέλτιστη ευεξία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε και άλλα άρθρα μας σχετικά με τη συσκευή ή/και να μας καλέσετε για να προγραμματιστεί συνεδρία στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ZYTO BIOSCAN Κβαντική Βιοανάδραση, Μη παρεμβατικό Σκανάρισμα (Βιοσάρωση) οργανισμού- επιλογή συμπληρωμάτων ή/και άλλων προϊόντων με αξιοπιστία”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!