ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑWhite-Sil AURORΑ από VIVAMUS με Πυρίτιο για απέκκριση ενδοτοξινών και επιβλαβών ουσιών,ενίσχυση μαλλιών, νυχιών, δέρματος

White-Sil AURORΑ από VIVAMUS με Πυρίτιο για απέκκριση ενδοτοξινών και επιβλαβών ουσιών,ενίσχυση μαλλιών, νυχιών, δέρματος

Περιγραφή

Συμπύκνωμα του ποτού “White-Sil” (White-Sil), 100 ml. Το ποτό έχει υψηλή δραστικότητα απέκκρισης ενδοτοξινών,αλδεϋδών και άλλων προϊόντων επεξεργασίας τοξικών ουσιών από το σώμα.

ΕΝΔΟΤΟΞΙΝΕΣ:  Χημικές ουσίες που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα ορισμένων παθογόνων βακτηρίων και είναι υπεύθυνες για διάφορα γενικά συμπτώματα, όπως πυρετός, πτώση της αρτηριακής πίεσης κ.ά.

Ο κύριος ρόλος του πυριτίου είναι να συμμετάσχει σε μια χημική αντίδραση που δεσμεύει μεμονωμένες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας δύναμη και ελαστικότητα στον συνδετικό ιστό. Αυτή η ικανότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη σύντηξη των οστών στα κατάγματα. Στο σώμα μας, το πυρίτιο βρίσκεται στον θυρεοειδή αδένα, στα επινεφρίδια και στην υπόφυση. Η υψηλότερη συγκέντρωσή του βρίσκεται στα μαλλιά και στα νύχια. Το πυρίτιο είναι μέρος του κολλαγόνου – της κύριας πρωτεΐνης του συνδετικού ιστού. Το πυρίτιο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της εξωκυτταρικής μήτρας ενός ατόμου.

Με λαχανικά, φρούτα, γάλα, κρέας και άλλα προϊόντα, ένα άτομο πρέπει να καταναλώνει 10-20 mg πυριτίου καθημερινά. Αυτή η ποσότητα είναι απαραίτητη για την κανονική ζωή, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του σώματος.

Έχει αποδειχθεί ότι το πυρίτιο εμπλέκεται στην ανταλλαγή φθορίου, μαγνησίου, αργιλίου και άλλων μεταλλικών ενώσεων, αλλά αλληλεπιδρά ιδιαίτερα στενά με το στρόντιο και το ασβέστιο. Ένας από τους μηχανισμούς έκθεσης σε πυρίτιο είναι ότι, λόγω των χημικών του ιδιοτήτων, δημιουργεί ηλεκτρικά φορτισμένα κολλοειδή συστήματα που έχουν την ικανότητα να απορροφούν ιούς και παθογόνα που είναι ασυνήθιστα για τον άνθρωπο.

Το White-Sil, ένα υδατοδιαλυτό συμπύκνωμα για αναψυκτικά με περιεκτικότητα σε σίλικα, προάγει το σχηματισμό συνδετικού και οστικού ιστού, ενώ ενισχύει τα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια. Έχει υψηλή δραστηριότητα στην αποβολή των ενδοτοξινών, των αλδεϋδών και άλλων τοξινών από το σώμα.

Κατασκευαστής: LLC Levital, Ρωσία, Περιφέρεια Μόσχας, 143200, Mozhaisk, ul. Mira, d.16, δωμάτιο 117.

Έγγραφα

Μέγεθοςπιστοποιητικού: 931,3 kb

Δράση ποτού:

  •  Ανακουφίζει το σώμα από επιβλαβείς ουσίες.
  •  Ενισχύει τα νύχια και επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών.
  •  Προωθεί την αποκατάσταση και τον καθαρισμό του δέρματος.
  •  Βοηθά στη διατήρηση του βέλτιστου βάρους.
  •  Επιταχύνει την επούλωση του σώματος.
  •  Βοηθά το σώμα να απορροφά καλύτερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Συστάσεις για χρήση: προσθέστε 3 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) του συμπυκνώματος σε 0,1 – 0,2 l. πόσιμο νερό (δηλ. 100-200ml). Το διάλυμα είναι κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προφυλάξεις για τοξίκωση σε έγκυες γυναίκες.

 

Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.

Σύνθεση:  νερό, πυρίτιο &

Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος: πρωτεΐνες – 0 g, λίπη – 0 g, υδατάνθρακες – 0 g.

Ενεργειακή τιμή ανά 100 g προϊόντος:  0 kcal.

Συνθήκες αποθήκευσης: φυλάσσεται σε θερμοκρασία +5 έως +25 0 C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%.

Ημερομηνία λήξης: 3 έτη από την ημερομηνία παραγωγής.

TY11.07.19-002-45725249-2019

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα