ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑSEROTONIN ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΟΠΩΣΗ AURORA

SEROTONIN ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΟΠΩΣΗ AURORA

Περιγραφή

Νόστιμες παστίλιες βασισμένες σε φυσικά φυτικά συστατικά. 60 παστίλιες, 0,6 g η καθεμία.

Όταν το κύριο γεύμα καθυστερεί, και το αίσθημα της πείνας γίνεται ήδη αισθητό, οι παστίλιες  θα γίνουν απαραίτητες. Το ελάχιστο βάρος και το μέγεθος των παστίλιων, η ευκολία αποθήκευσης και η χρήσης, σας επιτρέπουν να έχετε πάντα ένα τέτοιο προϊόν διατροφής μαζί σας.

Ένα μικρό σνακ με φυσικά και χρήσιμα συστατικά για το σώμα μας, που θα έχει ευεργετική επίδραση στις διαδικασίες πέψης, τη γενική ευεξία και τη διάθεση!

Η βάση των παστίλιων είναι το θαλάσσιο ιπποφαές Altai. Στα νέα κλαδιά της η σεροτονίνη, η «ορμόνη ευχαρίστησης», συσσωρεύεται σε επαρκείς ποσότητες. Το κακάο είναι ένα φυσικό ποτό ενέργειας. Η σκόνη κακάου περιέχει ορμόνες ευτυχίας – ενδορφίνες, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της ευεξίας, της απόδοσης και της διάθεσης. Επιπλέον, το κακάο προσθέτει θρεπτική αξία, γεύση, άρωμα και χρώμα στις παστίλιες. Η τεχνολογία μικροποίησης (η διαδικασία μείωσης του μεγέθους των μοριακών σωματιδίων μιας ουσίας ) εξασφαλίζει τη μέγιστη αφομοίωση των συστατικών του προϊόντος. Οι ταμπλέττες έχουν μια αναζωογονητική επίδραση, παρέχουν μια έκρηξη ενέργειας και ζωτικότητας.

Τι κάνει το προϊόν Serotonin μοναδικό;
Πριν από μερικούς αιώνες, στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα τέτοιες έννοιες όπως «άγχος» και «κατάθλιψη» δεν θεωρούνταν ασθένειες, αλλά μάλλον αποτέλεσαν ειρωνεία και αστεία «σοβαρών» επιστημονικών ατόμων. Αλλά στα μέσα του περασμένου αιώνα, χάρη σε πολλές ανακαλύψεις τόσο στην ψυχολογία όσο και στην ανθρώπινη φυσιολογία και χάρη στην ανάπτυξη επιστημών που μελετούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, έγινε προφανές ότι πολλά πράγματα που προηγουμένως θεωρούνταν από την παραδοσιακή επιστήμη ως «επιπόλαια» – επηρεάζει έντονα τόσο τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και τον κόσμο γύρω του.

Κατά τα τελευταία σαράντα χρόνια, η παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία έχει επενδύσει τεράστια κεφάλαια, ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων, για την ανάπτυξη και προώθηση μιας ποικιλίας φαρμάκων που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση τόσο της κατάθλιψης όσο και του άγχους, τα οποία παίρνουν γρήγορα τις ηγετικές θέσεις των κύριων προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου και της σύγχρονης κοινωνίας. Κατά τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια, ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών τύπων αντικαταθλιπτικών χημικής προέλευσης έχει εμφανιστεί στην παγκόσμια αγορά. Ωστόσο, παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έρευνα για την αναζήτηση φυσικών, φυσικών ουσιών που μπορούν να λύσουν το νέο κύριο πρόβλημα της ανθρωπότητας – κατάθλιψη και άγχος.

Χρόνια έρευνας και δισεκατομμύρια δολάρια μπόρεσαν να αποκαλύψουν την υπόσχεση μιας τέτοιας ουσίας – της σεροτονίνης, ως βάση για την ανάπτυξη νέων γενεών αντικαταθλιπτικών. Δυστυχώς, το κύριο πρόβλημα για τις περισσότερες έρευνες παραμένει το πρόβλημα της διασφάλισης της βιοδιαθεσιμότητας της σεροτονίνης για το ανθρώπινο σώμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι υδατοδιαλυτές μορφές σεροτονίνης και ντοπαμίνης έχουν χαμηλή βιοδιαθεσιμότητα, η οποία έχει καταστεί σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη φαρμακευτικών μορφών φαρμάκων που περιέχουν σεροτονίνη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, κανείς δεν μπόρεσε να βρει μια τέτοια ένωση που θα μπορούσε να στοχεύσει την παράδοση των απαιτούμενων ενώσεων και να εξασφαλίσει τη βιοδιαθεσιμότητά τους.

Ως αποτέλεσμα μιας μακράς αναζήτησης, βρέθηκε μια τέτοια ένωση και το προϊόν που προκύπτει είναι επίσης απολύτως φυσικό. Είναι σε θέση να αυξήσει τη βιοδιαθεσιμότητα της σεροτονίνης έως και τρεις χιλιάδες φορές (!), Το οποίο είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με παρόμοιες μορφές δοσολογίας. Παραδόξως, είναι γεγονός, ότι ταυτόχρονα δεν έχει απολύτως καμία παρενέργεια, σε αντίθεση με τις χημικώς ληφθείσες ενώσεις.

Η σεροτονίνη συμβάλλει στην ευεξία.
Η σεροτονίνη αναφέρεται μερικές φορές ως «ορμόνη ευτυχίας», η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα ψευδές όνομα. Στην πραγματικότητα, η σεροτονίνη δεν είναι ορμόνη και δεν μπορεί να διαταράξει την κανονική λειτουργία του σύνθετου ανθρώπινου ορμονικού συστήματος. Η σεροτονίνη ανήκει στους νευροδιαβιβαστές – ουσίες υπεύθυνες για το αίσθημα πληρότητας, εστίασης και θετικού συναισθηματικού υποβάθρου.

Η σεροτονίνη βρίσκεται σε ορισμένα τρόφιμα και παράγεται επίσης από τον οργανισμό από μόνη της. Πολύ συχνά, για διάφορους λόγους, η παραγωγή της από το σώμα μειώνεται ή διακόπτεται, γεγονός που οδηγεί σε αισθήματα λήθαργου, κόπωσης, ευερεθιστότητας, υπνηλίας και μερικές φορές κατάθλιψης και διαφόρων καταθλιπτικών καταστάσεων, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, επιδείνωση του εγκεφάλου, μειωμένη αφύπνιση και ύπνο φάσεις, διάφορες νευρικές και φυσιολογικές διαταραχές. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να βρεθεί μια πρόσθετη πηγή σεροτονίνης για ένα σύγχρονο άτομο.

Κατά τη λήψη πρόσθετων πηγών σεροτονίνης, όπως η σεροτονίνη Rosehip ή η σεροτονίνη κακάου από το Aurora, το άτομο αρχίζει σταδιακά να αισθάνεται πιο χαρούμενο, η διάθεση αυξάνεται, πολλά άτομα αισθάνονται ευτυχία, υπάρχει χαρά από την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας, βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων, βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου γενικά, αύξηση της ικανότητας αντοχής σε καταστάσεις άγχους και πολλά άλλα. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, η σεροτονίνη δεν είναι διεγερτικό (!) Και σε καμία περίπτωση δεν αναστέλλει το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, δεν είναι τοξικό και δεν καταστρέφει τα εσωτερικά όργανα ενός ατόμου.

Με την έναρξη του σκοταδιού, η μελατονίνη συντίθεται στον επίφυση λόγω της σεροτονίνης στο ανθρώπινο σώμα. Η μελατονίνη είναι μια ουσία υπεύθυνη για τη σωστή κατανομή των κύκλων ύπνου-αφύπνισης. Έτσι, η σεροτονίνη παρέχει εξαιρετική ευεξία κατά τη διάρκεια της ημέρας και υγιή ύπνο τη νύχτα. Επιπλέον, η μελατονίνη, που συντίθεται από τον οργανισμό με τη βοήθεια της σεροτονίνης, έχει έντονες αντιοξειδωτικές και ανοσορυθμιστικές ιδιότητες, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και πολλές άλλες πολύπλοκες ζωτικές διαδικασίες.

Η κύρια λειτουργία της σεροτονίνης:
Η σεροτονίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής, μία από τις οποίες είναι η μετάδοση παλμών από το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου στο άλλο. Με αύξηση της περιεκτικότητας αυτής της ουσίας στο αίμα: ένα άτομο αισθάνεται ευφορία, ένα αίσθημα ελαφρότητας, ικανοποίησης, το νευρικό του σύστημα ηρεμεί. Η απελευθέρωση της σεροτονίνης μειώνει τον πόνο, βελτιώνει τη διάθεση, ανακουφίζει από την κούραση και βοηθά το σώμα να αποτρέψει την κατάθλιψη. Επιπλέον, η αύξηση της συγκέντρωσης αυτής της ουσίας έχει ευεργετική επίδραση στον ύπνο, την όρεξη, τη σεξουαλική ορμή, τη θερμοκρασία του σώματος, τη μνήμη και ακόμη και την ικανότητα μάθησης ενός ατόμου.

Πρέπει να ειπωθεί ότι η διαχείριση της ανθρώπινης διάθεσης απέχει πολύ από τη μόνη λειτουργία της σεροτονίνης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτής της ορμόνης συντίθεται στα έντερα, η σεροτονίνη έχει σοβαρή επίδραση στην καρδιά, το αγγειακό σύστημα, τη μυϊκή λειτουργία και επίσης στο ενδοκρινικό σύστημα. Η σεροτονίνη επηρεάζει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την πήξη του αίματος, είναι σε θέση να ενισχύσει την εντερική κινητικότητα και να διεγείρει τον αγγειακό λείο μυ. Η έλλειψη αυτής της ευεργετικής ουσίας μπορεί να οδηγήσει σε εντερική απόφραξη. Επιπλέον, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σεροτονίνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό του μητρικού γάλακτος και το χαμηλό επίπεδο μπορεί να είναι η βασική αιτία θανάτου του νεογέννητου κατά τον ύπνο.

Το αποτέλεσμα των σαράντα ετών έρευνας
Το συγκεκριιμένο προϊόν αναπτύχθηκε μέσω στενής συνεργασίας με τέσσερις επιστημονικές ερευνητικές ομάδες στη βιοτεχνολογία και την επιστημονική ιατρική. Αυτοί οι επιστήμονες έχουν μελετήσει τη σεροτονίνη και την επίδρασή της στο ανθρώπινο σώμα για δεκαετίες.

Η Aurora σημειώνει: «Είδαμε το κύριο και κύριο καθήκον μας να αναπτύξουμε ένα προϊόν πιο αποτελεσματικό και ευκολότερο στη χρήση από τις ενέσιμες μορφές σεροτονίνης, οι οποίες χρησιμοποιούνται στην κλινική πρακτική για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Μας φαίνεται ότι η από του στόματος μορφή του προϊόντος είναι πολύ πιο φυσιολογική και πιο βολική στη χρήση από μια αμπούλα με διάλυμα και σύριγγα. Ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει όχι μόνο να είναι κατώτερο στην αποτελεσματικότητα των ενέσιμων μορφών δοσολογίας σεροτονίνης, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να τα ξεπερνάμε στην αποτελεσματικότητα. Και αυτό είναι ακριβώς το είδος του προϊόντος που αναπτύχθηκε. ” Το προϊόν μας μπορεί να επιλύσει με επιτυχία και προσεκτικά πολλά προβλήματα ενός σύγχρονου ατόμου ταυτόχρονα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα μπορούσε να βελτιώσει ποιοτικά το βιοτικό επίπεδο, την υγεία, τη διάθεση και την ευημερία ενός σύγχρονου ατόμου, και το κάναμε.

Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος, εγκυμοσύνη. Μακριά από παιδιά στην αρχική συσκευασία σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τα 25 0 С και η σχετική υγρασία που δεν υπερβαίνει το 75%. Διάρκεια ζωής 2 χρόνια.

Εγγραφα
Πιστοποιητικό
Μέγεθος: 714.9 kb

__________________________________________________________________________________________________________________________________

When the main meal is still far away, and the feeling of hunger is already making itself felt, our lozenges will become indispensable. The minimum weight and size of lozenges, ease of storage and use allow you to always have such a food product with you.

A small snack with natural and useful components for our body will have a beneficial effect on digestion processes, general well-being and mood!

The basis of the pastilles is the Altai sea buckthorn. It is in its young branches that serotonin, the “pleasure hormone”, accumulates in sufficient quantities. Cocoa is a natural energy drink. Cocoa powder contains hormones of happiness – endorphins, which help to improve well-being, performance and mood. In addition, cocoa adds nutritional value, flavor, aroma and color to the pastilles. Micronization technology ensures maximum assimilation of product components. Lozenges have an invigorating effect, provide a burst of energy and vitality.

What makes our product unique?

A couple of centuries ago, in the world medical community such concepts as “stress” and “depression” were not considered diseases, but rather were the subject of irony and jokes of “serious” scientific men. But by the middle of the last century, thanks to numerous discoveries both in psychology and in human physiology and thanks to the development of sciences that study the human brain, it became obvious that many things that were previously perceived by traditional science as “frivolous” – strongly affect both the person himself and and the world around him.

Over the past forty years, the global pharmaceutical industry has invested gigantic funds, amounting to billions of dollars, in the development and promotion of a variety of drugs designed to combat both depression and stress, which are rapidly taking the leading positions of the main problems of modern man and modern society. Over the past twenty-five years, a huge number of different types of antidepressants of chemical origin have appeared on the world market. However, in parallel, research was carried out in search of natural, natural substances that can solve the new main problem of mankind – depression and stress.

Years of research and billions of dollars were able to reveal the promise of one such substance – serotonin, as a basis for the development of new generations of antidepressants. Unfortunately, the main problem for most research remains the problem of ensuring the bioavailability of serotonin for the human body. Studies have shown that water-soluble forms of serotonin and dopamine have low bioavailability, which has become a major obstacle to the development of pharmaceutical forms of serotonin-containing drugs. For a long time, no one has been able to find such a compound that could target the delivery of the required compounds and ensure their bioavailability. Until Aurora got interested in the “problem of transport” …

As a result of a long search, we found such a compound, and the resulting product is also completely natural. It is able to increase the bioavailability of serotonin up to three thousand times (!), Which is a fantastic result in comparison with similar dosage forms. Surprisingly, it is a fact that at the same time it also has absolutely no side effects, in contrast to the chemically obtained compounds of modern pharmaceuticals.

Serotonin is a wellness mediator.

Serotonin is sometimes referred to as the “happiness hormone,” which is actually a misnomer. In reality, serotonin is not a hormone and is not able to disrupt the normal functioning of the complex human hormonal system. Serotonin belongs to neurotransmitters – substances responsible for the feeling of fullness, focus and a positive emotional background.

Serotonin is found in some foods and is also produced by the body on its own. Quite often, for various reasons, its production by the body is reduced or disrupted, which leads to feelings of lethargy, fatigue, irritability, drowsiness and sometimes depression and various depressive states, decreased sexual desire, deterioration of the brain, impaired wakefulness and sleep phases, various nervous and physiological disorders. That is why it is so important to find an additional source of serotonin for a modern person.

When taking additional sources of serotonin, such as Serotonin Drops, Rosehip Serotonin or Cocoa Serotonin from Aurora, the person gradually begins to feel more cheerful, the mood becomes elevated, many subjects feel happiness, there is joy from communicating with people around you, improve focus and cognitive abilities, improve brain function in general, increase the ability to withstand stressful conditions, and much more. According to numerous studies, serotonin is not a stimulant (!) And in no way inhibits the human nervous system, is not toxic and does not destroy the internal organs of a person.

With the onset of darkness, melatonin is synthesized in the pineal gland due to serotonin in the human body. Melatonin is a substance responsible for the correct distribution of sleep-wake cycles. Thus, serotonin provides excellent well-being during the day and healthy sleep at night. In addition, melatonin, synthesized by the body with the help of serotonin, has pronounced antioxidant and immunomodulatory properties, regulates blood circulation and many other complex vital processes.

The main function of serotonin:

Serotonin is a neurotransmitter, one of the functions of which is to transmit impulses from one hemisphere of the brain to another. With an increase in the content of this substance in the blood: a person feels euphoria, a feeling of lightness, satisfaction, his nervous system calms down. The release of serotonin dulls pain, improves mood, relieves fatigue and helps the body prevent depression. In addition, increasing the concentration of this substance has a beneficial effect on a person’s sleep, appetite, sex drive, body temperature, memory and even learning ability. Moreover, in extreme situations, a sharp increase in serotonin levels has a sobering effect on a person.

It must be said that managing human mood is far from the only function of serotonin. Considering that the vast majority of this hormone is synthesized in the intestines, serotonin has a serious effect on the heart, vascular system, muscle function, and also on the endocrine system. Serotonin affects blood pressure, increases blood clotting, is able to enhance intestinal motility and stimulate vascular smooth muscle. A lack of this beneficial substance can result in intestinal obstruction. Moreover, scientists have come to the conclusion that serotonin plays a very important role in the formation of breast milk, and its low level may be the root cause of death of the newborn during sleep.

The main properties of serotonin:

• Maintains and maintains a good mood, a feeling of happiness,

• Promotes socialization, communication, facilitates interpersonal contacts, increases attractiveness,

• Normalizes the alternation of cycles “sleep-wakefulness”,

• Prevents nervous disorders,

• Allows you to avoid overeating “on the nerves”,

• Reduces discomfort in women during PMS,

• Increases the immune status and adaptive capabilities of the body,

• Regulates gastrointestinal motility, suppresses nausea and discomfort,

• Improves thermoregulation of the body,

• Reduces anxiety,

• Normalizes sexual function,

• Improves the processes of assimilation of information,

• Promotes the preservation of youthfulness of the body.

The Result of Forty Years of Research

Our product was developed through close collaboration with four scientific research groups in biotechnology and scientific medicine. These scientists have studied serotonin and its effect on the human body for decades.

“We saw our main and main task to develop a product that is more effective and easier to use than injectable forms of serotonin, which have been used in clinical practice for more than forty years. It seems to us that the oral form of the product is much more physiological and more convenient to use than an ampoule with a solution and a syringe. At the same time, it should not only not be inferior in effectiveness to injectable dosage forms of serotonin, but it is even better to surpass them in effectiveness. And this is exactly the kind of product that was developed. ”

As a result, we got a unique, natural product that has no analogues on the market now and in the foreseeable future. Our product is able to successfully and carefully solve several problems of a modern person at once. We wanted to create a product that could qualitatively improve the standard of living, health, mood and well-being of a modern person, and we did it.

Contraindications: individual intolerance to the components of the product, pregnancy. Keep out of the reach of children in the original packaging at a temperature not exceeding plus 25 0 С and relative humidity not exceeding 75%. Shelf life 2 years.

Documents

 

CertificateSize: 714.9 kb

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “SEROTONIN ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΟΠΩΣΗ AURORA”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οδηγίες χρήσης: για αργή διάλυση ή μάσημα.

1-2 την ημέρα πρωί και μεσημέρι, όχι βράδυ γιατί δημιουργεί ενέργεια και δεν επιτρέπει τον ύπνο

Συστατικά: σκόνη αποξηραμένης με πάγωμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σκόνη κακάου, βιολογικά ενεργό σύμπλεγμα βλαστών θαλάσσιου buckthorn με μικροποιημένη βιταμίνη C, φρουκτόζη, ζάχαρη βανίλιας. έκδοχα: αεροζόλ Α, στεατικό μαγνήσιο.

Οι κύριες ιδιότητες της σεροτονίνης:

 • Διατηρεί και διατηρεί μια καλή διάθεση, ένα αίσθημα ευτυχίας,
 • Προωθεί την κοινωνικοποίηση, την επικοινωνία, διευκολύνει τις διαπροσωπικές επαφές, αυξάνει την ελκυστικότητα,
 • Ομαλοποιεί την εναλλαγή των κύκλων «ύπνος-εγρήγορση»,
 • Αποτρέπει νευρικές διαταραχές,
 • Σας επιτρέπει να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση “στα νεύρα”,
 • Μειώνει την ταλαιπωρία στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του PMS,
 • Αυξάνει την ανοσολογική κατάσταση και τις προσαρμοστικές δυνατότητες του σώματος,
 •  Ρυθμίζει τη γαστρεντερική κινητικότητα, καταστέλλει τη ναυτία και την ταλαιπωρία,
 • Βελτιώνει τη θερμορύθμιση του σώματος,
 • Μειώνει το άγχος,
 • Ομαλοποιεί τη σεξουαλική λειτουργία,
 • Βελτιώνει τις διαδικασίες αφομοίωσης πληροφοριών,
 • Προωθεί τη διατήρηση της νεότητας του σώματος.

Το Serotonin Drops είναι:

 • • Πατενταρισμένη φόρμουλα,
 • • Μη εθιστικό,
 • • Δεν έχει παρενέργειες,
 • • Υψηλή περιεκτικότητα σε βιοδιαθέσιμη σεροτονίνη σε κάθε παστίλια,
 • • Η αποδεδειγμένη δεν παρεμβαίνει στη φυσική ρύθμιση της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης στο σώμα,
 • • Αναπτύχθηκε από Ρώσους επιστήμονες,
 • • Παράγεται από οικιακές πρώτες ύλες από μια οικολογικά καθαρή περιοχή σε μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Διατροφική αξία ανά 100 g ξηρού προϊόντος: πρωτεΐνες – 8,2 g, λίπη – 7,9 g, υδατάνθρακες – 58,4.

Ενεργειακή τιμή: 374 kcal / 1567 kJ.

Serotonin Drops is:

 • • Patented formula,
 • • Not addictive,
 • • Has no side effects,
 • • High content of bioavailable serotonin in each lozenge,
 • • Proven does not interfere with the natural regulation of serotonin and dopamine in the body,
 • • Developed by Russian scientists,
 • • Produced from domestic raw materials from an ecologically clean region at a modern high-tech enterprise.
 • Ingredients: Jerusalem artichoke freeze-dried powder, cocoa powder, biologically active complex of sea buckthorn shoots with micronized vitamin C, fructose, vanilla sugar; excipients: aerosil A, magnesium stearate.

Directions for use: for slow dissolving or chewing.

Nutritional value per 100 g of dry product: proteins – 8.2 g, fats – 7.9 g, carbohydrates – 58.4.

Energy value: 374 kcal / 1567 kJ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα