DETOX Foot Spa

DETOX Foot Spa για υγεία, όμορφη εμφάνιση, γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα. Μιά συσκευή που σας προσφέρει την καλύτερη αποτοξίνωση και την αποβολή κάθε βλαβερής ουσίας.

Περιγραφή

DETOX Foot Spa Αποτοξίνωση & Απαλλαγή από Τοξίνες και Μέταλλα. Μιά συσκευή που θα αλλάξει τη ζωή σας βελτιώνοντας την υγεία σας και την εμφάνιση σας.

Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει

 
detoxspa 1

Το  ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ Λουτρό Ποδιών είναι μία ημιεπαγγελματική Συσκευή Απαλλαγής του Οργανισμού από Τοξίνες και Βαρέα Μέταλλα Η μέθοδος DETOX Foot Spa αποτελεί πλέον την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο γεμάτο στρες και έντονο τρόπο ζωής και το περιβάλλον γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες  είναι η καλύτερη επιλογή προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει.

DETOX Foot Spa μία φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη  χωρίς χάπια και δίαιτες, με αποτέλεσμα να απαλλαγεί ο ανθρώπινος οργανισμός από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά. Ο οργανισμός στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινώσεων μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητα του με αποτέλεσμα να αρχίσει να βάλλεται από πόνους και πολλαπλές ασθένειες. Η συσσώρευση των τοξινών γίνεται αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις.

Εξωτερικές ενδείξεις: Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα, χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, σακούλες και μαύροι κύκλοι.

Εσωτερικές ενδείξεις: Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.

Αν έχετε κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα τότε σημαίνει ότι το πρώτο πράγμα που απαιτείται να κάνετε είναι αποτοξίνωση ώστε ο οργανισμός σας να έρθει σε ισσοροπία.

Με το DETOX Foot Spa  που είναι μία συσκευή καθαρισμού με ιονισμό είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ηλεκτρονική συσκευή, μία κεφαλή (διάταξη ηλεκτροδίων από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό), περικάρπιο, καθώς επίσης και μία ζώνη μέσης από άνθρακα μπαμπού, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

DETOX Foot Spa & Λειτουργία :

Κατά τη χρήση η συσκευή παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να αποτοξινωθεί με φυσικές διαδικασίες. Τα αρνητικά ιόντα έλκουν και αναγκάζουν μέσω των πόρων των πελμάτων τις τοξίνες αυτές, που ονομάζουμε ελεύθερες ρίζες, να βγουν στο νερό της λεκάνης.

Στη ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν 2.000 πόροι και μέσω αυτών, το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα.

Το λουτρό ποδιών DETOX Foot Spa βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και άλλων χημικών ή συνθετικών από το σώμα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί και παγιδευτεί στα στρώματα της επιδερμίδας του πέλματος και τα οποία φράζουν το σύστημα αποβολής. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και ορατό στο νερό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της μεθόδου μέσα στην πλαστική λεκάνη όπου συσσωρεύονται τοξίνες και άλλες εναποθέσεις.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν σε κάθε οργανισμό ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής του, καθώς και κατά πόσο έχει επιβαρυνθεί από τοξίνες και πόσο μεγάλη είναι η συσσώρευση τους σε αυτόν. Είναι επιβεβαιωμένο στην πράξη ότι 6-8 επαναλήψεις της μεθόδου επιφέρουν ανακούφιση ενώ μετά από μία πλήρη σειρά, νοιώθουμε υγιείς και ακμαίοι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η συσκευή ηλεκτρολυτική αντίδραση λαμβάνει χώρα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν κανένα μέρος του σώματος δεν έρθει σε επαφή με το νερό. Στο ποδόλουτρο, το νερό γίνεται μια συνέχεια των υγρών του σώματος, με μόνο διαχωρισμό τους την επιδερμίδα των ποδιών. Μέσα σε αυτό το πεδίο η απόρριψη τοξικών αποβλήτων είναι εμφανής. Τα ιόντα που παράγονται από το σύστημα Detox φορτίζουν το σώμα μας με αρνητικά ιόντα με στόχο να αναζωογονήσουν, να καλυτερεύσουν και να σταθεροποιήσουν τη βιοενέργεια των εσωτερικών μας οργάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την αυτο-αποτοξίνωση.

Πριν να αρχίσει η διαδικασία ιονισμού, τα επίπεδα Ph του νερού είναι 7,2 και φέρουν ένα θετικό φορτίο των 466 mv (μιλιβόλτς). Μετά από 10 λεπτά Ιονισμού, τα επίπεδα Ph του νερού έχουν αυξηθεί σε 8,3 και φέρουν τώρα ένα θετικό φορτίο 156 mv (μιλιβόλτς). Μετά από 20 λεπτά τα επίπεδα Ph έχουν αυξηθεί σε 9,9 και το νερό έχει γεμίσει με αρνητικά Φορτία -231 mv (μιλιβόλτς). Τέλος όταν φθάσουμε τα 30 λεπτά τα επίπεδα του Ph είναι 10,4 (υψηλά αλκαλικά) με αρνητικά φορτία -426 mv (μιλιβόλτς)

Με άλλα λόγια, με τη διαδικασία Ιονισμού, σπάζουν τα θετικά φορτισμένα μόρια σε αρνητικά ιόντα και βοηθούν στην αποβολή τοξινών μέσω της επιδερμίδας. Ας σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, λόγω της διατροφής και του έντονου στρές, έχουν Ph χαμηλότερο από 7,45. Στα περισσότερα νοσοκομεία της Ιαπωνίας, της Κορέας και της Κίνας η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υπέρ-εφίδρωσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι το χρώμα του νερού θα αλλάξει ακόμα και όταν η μονάδα λειτουργεί χωρίς να έχουμε βυθίσει τα πόδια μέσα στο νερό. Η αλλαγή αυτή του χρώματος του νερού οφείλεται σε αντίδραση μεταξύ των μορίων του νερού, του αλατιού που προστίθεται στο νερό και των μετάλλων που περιέχονται στην κεφαλή που τοποθετείται στο νερό. Όταν τοποθετούνται τα πόδια μέσα στο νερό, τότε οι αποβαλλόμενες από τον οργανισμό ουσίες (τοξίνες) θα δημιουργήσουν ένα κολλώδες δαχτυλίδι που επικολλάται στα τοιχώματα της λεκάνης.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΙ:
Κάνουν χρήση αλκοόλ ή καπνού.
Έχουν σχετικά υψηλή πίεση ή σάκχαρο.
Έχουν ρευματισμούς, αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες.
Έχουν χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια.
Έχουν χαμηλό αμυντικό σύστημα.
Χρησιμοποιούν πολλά λιπαρά στα φαγητά τους.
Κάνουν δίαιτα.
Εργάζονται σε περιβάλλον που υπάρχουν χημικές και φαρμακευτικές ουσίες, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα κ.α.
Οι υγιείς γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνει την διάθεση, εμποδίζει τις ασθένειες.

Η μέθοδος DETOX Foot Spa βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, της ακμής και των κηλίδων του δέρματος, που προέρχονται από συσσώρευση τοξινών.
Ξεκινήστε το πρόγραμμα DETOX Foot Spa για να χαρείτε τον εαυτό σας γεμάτο υγεία, δύναμη, ζωντάνια και ομορφιά!

Πιστοποίηση ποιότητας από Ευρωπαϊκό Οργανισμό. Εγγύηση 3 ετών.

DETOX Foot Spa

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.8 kg
Διαστάσεις 90 × 80 × 30 cm

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα