Περιγραφή
Το Cranberry συνιστά εξαιρετικό ποιόν για θεραπεία. Βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας, στην ενίσχυση της άμυνας του σώματος. Αυτό το μούρο περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, όπως:
• Βιταμίνες Β.
• К1.
• ΡΡ.
• Γ.
• Κάλιο
• Φώσφορος.
• Ασημί, χρώμιο, τιτάνιο και άλλα ορυκτά.
• Οργανικά οξέα.
• Σαπωνίνες, πηκτίνες.
Το βακκίνιο προκαλεί σπάνια αλλεργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα διαφορετικών ηλικιών, δεν υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί.
Το προϊόν παραδίδεται με τη μορφή σκόνης. Τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης είναι τα εξής:
• Μακροχρόνια αποθήκευση.
• Ελάχιστη απώλεια χρήσιμων ουσιών χάρη σε μια ειδική τεχνολογία ξήρανσης με κατάψυξη.
• Το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί.
• Διαλύεται εύκολα στο νερό.
• Δεν διαφέρει στην απόδοση από τον απλώς παρασκευασμένο χυμό.
Χορήγηση:
Ο χυμός χρησιμοποιείται για την πρόληψη ορισμένων ασθενειών:
• Κρύο.
• ARVI.
• Αμυγδαλίτιδα.
• στηθάγχη.
• Ασθένειες των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος.
• Ανεπάρκεια βιταμίνης C.
• Είναι δυνατή η μείωση της θερμοκρασίας του σώματος με τη βοήθειά του.
• Γενική ενίσχυση του σώματος.
Τα βακκίνια είναι ένα πολύ γνωστό και νόστιμο φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αντιπυρετικό αποτέλεσμα των βακκίνιων είναι αρκετά αποτελεσματικό: ένα ποτήρι χυμό βακκίνιου μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος και το κάνει πιο μαλακό από τα φάρμακα, χωρίς εξασθένηση, αλλά, αντίθετα, ενίσχυση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Τα βακκίνια περιέχουν βιταμίνες Β (B1, B2, B5, B6), PP, K1 (φυλλοκινόνη) και υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Τα βακκίνια περιέχουν πολύ κάλιο, ελαφρώς λιγότερο φωσφόρο και ασβέστιο. Ο σίδηρος, το μαγγάνιο, ο χαλκός και το μολυβδαίνιο είναι αρκετοί. Επιπλέον, περιέχει βόριο, κοβάλτιο, κασσίτερο, ιώδιο, νικέλιο, ασήμι, χρώμιο, τιτάνιο, ψευδάργυρο και άλλα ιχνοστοιχεία.
Τα βακκίνια είναι πηγή βιταμινών, οργανικών οξέων και ιχνοστοιχείων! Είναι πλούσιο σε οργανικά οξέα – cinchona, βενζοϊκό, ουρσολικό, κιτρικό, oleanolic και, ιδιαίτερα, ασκορβικό (βιταμίνη C). Το ουρσολικό οξύ στη δράση του είναι κοντά στις ορμόνες, έτσι τα βακκίνια και τα ποτά από αυτό αναζωογονούν τέλεια, τονώνουν, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και ξεδιψάζουν καλά. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C, το βακκίνιο βοηθά στην ανανέωση της καθημερινής του απαίτησης στο σώμα, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο για ανεπάρκεια βιταμινών και αναιμία, φλεγμονώδεις διεργασίες, μετά από σοβαρές ασθένειες, χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμούς, καθώς επίσης και ως αντιροσκοπικός παράγοντας. Οι βακτηριοκτόνες ιδιότητες των βακκίνιων, η αποτελεσματικότητά του έναντι παθογόνων χολέρας, σταφυλόκοκκου και Escherichia coli αποδείχτηκε από τον G.P. Goryansky πριν από το 1917. Η δράση των βακκίνιων είναι ισχυρότερη από το νερό με ασβέστη, διάλυμα πίσσας και 5% φαινόλης. Λόγω της παρουσίας βενζοϊκού οξέος, το βακκίνιο έχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, γεγονός που καθιστά δυνατή τη σύστασή του για κρυολογήματα, αμυγδαλίτιδα, αμυγδαλίτιδα, βρογχίτιδα. Από την αρχαιότητα, ο χυμός των βακκίνιων χρησιμοποιείται ως φάρμακο για το βήχα. Οι βακτηριοκτόνες ιδιότητες των βακκίνιων είναι αποτελεσματικές ακόμη και για την πνευμονία. Η σύνθεση των βακκίνιων περιέχει φλαβονοειδείς ουσίες, σαπωνίνες, πηκτίνες, οι οποίες βελτιώνουν την πέψη, βοηθούν στην ομαλοποίηση της έκκρισης γαστρικών και παγκρεατικών χυμών και προκαλούν όρεξη. Ρυθμίζει το μεταβολισμό της πίεσης και του νερού-αλατιού και έχει επίσης αντισπασμωδικό και αντι-αθηροσκληρωτικό αποτέλεσμα. Το βακκίνιο ενισχύει την επίδραση άλλων αντιμικροβιακών φαρμάκων, χρησιμοποιείται στη θεραπεία ασθενειών των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος (συμπεριλαμβανομένης της οξείας και χρόνιας πυελονεφρίτιδας), χρησιμοποιείται για την πρόληψη του σχηματισμού άμμου στα νεφρά και στη γυναικολογία – για τη θεραπεία φλεγμονωδών ασθενειών και επιπλοκών μετά τον τοκετό. Η ισορροπία των συστατικών που περιλαμβάνονται στο βακκίνιο, η απουσία τοξικότητας και η χαμηλή αλλεργιογένεια καθιστούν δυνατή τη συνιστώμενη τακτική χρήση από σχεδόν όλους, χωρίς σημαντικούς περιορισμούς ηλικίας και φυσιολογικούς.
Η λυοφιλιωμένη σκόνη των βακκίνιων είναι ένα πολύτιμο θεραπευτικό και προφυλακτικό και προϊόν διατροφής με ένα ευρύ φάσμα δράσης. Ένα τέτοιο προϊόν είναι εύκολο να αποθηκευτεί, να χρησιμοποιηθεί και να μεταφερθεί, καθώς δεν περιέχει νερό. Η σκόνη διαλύεται εύκολα στο νερό, αποκαθιστώντας τη φυσική της κατάσταση και δεν διαφέρει στις ιδιότητές της από τον φρέσκο χυμό βακκίνιων.
Βιταμίνες, m / 100gr:
• B – 1 1,70000
• B – 3 0,57000
• PP-4,30000
• H – 0,00736
• С – 59,40000
Συστατικά: 100% ξήρανση με κατάψυξη των βακκίνιων. Δεν περιέχει ΓΤΟ.
Συστάσεις για χρήση: ½ κουταλάκι του γλυκού την ημέρα.
Αντενδείξεις: Έλκος στομάχου και έλκος δωδεκαδακτύλου.
Συνθήκες αποθήκευσης: σε καθαρό, ξηρό μέρος προστατευμένο από το φως σε θερμοκρασία 5 – 25 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%.
Περίοδος ισχύος: 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.
Μορφή δόσης : σκόνη, καθαρό βάρος 30g.
Ενεργειακή αξία ανά 100 g προϊόντος: 290 kcal / 1210 kJ
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος:
• Πρωτεΐνη – 2,5 g.
• Λίπος – 5,5 g.
• Υδατάνθρακες – 30 g.
Τεχνική προδιαγραφή (TU) 10.39.25-003-29174815-2017
Cranberry is a healing remedy. It helps to lower the temperature, strengthen the body’s defense. This berry contains many useful substances, such as:
• B vitamins.
• К1.
• PP.
• C.
• Potassium.
• Phosphorus.
• Silver, chrome, titanium and other minerals.
• Organic acids.
• Saponins, pectins.
Health properties:
• Improves efficiency.
• Quench your thirst.
• Can be used to cure anemia.
• Avitaminosis.
• In case of various inflammatory processes.
• Substances contained in cranberries destroy a number of bacteria.
• Improves digestion.
• Regulation of water-salt metabolism.
• Pressure is normalized.
• The effect of drugs for treatment of kidney and urinary tract diseases increases.
Cranberry rarely causes allergies. It can be used by people of different ages, there are no significant restrictions.
The product is delivered in the form of a powder. Advantages of this solution are as follows:
• Long-term storage.
• Minimal loss of useful substances thanks to a special technology of freeze-drying.
• The product can be brought along.
• It dissolves easily in water.
• Does not differ in performance from just prepared juice.
Administration:
Juice is used to prevent a number of diseases:
• Cold.
• ARVI.
• Tonsillitis.
• Angina.
• Kidney and urinary tract diseases.
• Deficiency of C vitamin.
• It is possible to lower the temperature of the body with its help.
• General strengthening of the body.
Vitamins, m / 100gr:
• B – 1 1.70000
• B – 3 0.57000
• PP-4,30000
• H – 0.00736
• С – 59,40000
Ingredients: 100% cranberry freeze-drying. Does not contain GMOs.
Recommendations for use: ½ teaspoon a day.
Contraindications: Stomach ulcer and duodenal ulcer.
Storage conditions: in a clean, dry place protected from light at a temperature of 5 – 25 °C and relative humidity of not more than 75%.
Period of validity: 2 years from the date of manufacture.
Dose form: powder, net weight 30g.
Energy value per 100 g of product: 290 kcal / 1210 kJ
Nutritional information per 100 g of product:
• Protein – 2.5 g.
• Fat – 5.5 g.
• Carbohydrates – 30 g.
Technical Specification (TU) 10.39.25-003-29174815-2017
SUBLIMA / PUMPKIN JUICE – PROMOTIONS 2+А
Pumpkin is a very useful product. It probably originates from China or North America. The culture adapts well to the growing conditions, thanks to which it is cultivated in many countries.
Sublimated pumpkin will be useful in the treatment of following diseases:
• Sleep disorders.
• Metabolic disorder.
• Gout.
• Colic.
• Gastritis.
• Liver disease.
• Kidney disease.
• Cardio-vascular system disease.
Pumpkin juice has a calming effect. You can use it to treat burns and eczema.
Other useful properties include:
• Increased immunity.
• Healing of ulcers of the digestive system.
• It improves overall health.
• It is possible to cope with toxemia during pregnancy.
Sublimated pumpkin can be used in the preparation of cereals. Afterwards you can add milk, millet cereals there. The final product has a pleasant taste and is useful for the body.
When vacuum drying is carried out, the product retains up to 95 percent of its substances. When some water is added there during cooking, its structure quickly absorbs the liquid. The product offers a natural flavor and aroma, corresponds to the original raw materials.
Important substances in its contents include:
• Pectin.
• Carotene.
• Vitamin T – facilitates the assimilation of food, has a positive effect on the circulatory system, excludes the occurrence of anemia.
• C vitamin – improves the body’s natural defense.
• K vitamin – is used for the synthesis of bone tissue and blood protein.
• B vitamins.
• A, D, E, F, PP vitamins.
• Complex of minerals.
Ingredients: 100% pumpkin freeze drying. Does not contain GMOs.
Nutritional value: 100 grams of pumpkin contains: 1 g of protein, 1 g of fat, 4.4 g of carbohydrates, 91.8 g of water, calorific value – 22 kcal.
Recommendations for use: ½ teaspoon a day.
Contraindications: individual hypersensitiveness.
Storage conditions: keep in a clean, dry, protected from light place at a temperature of 5 – 25 °C and relative humidity of not more than 75%.
Period of validity: 2 years from the date of manufacture.
Dose form: powder, net weight 30g.
Nutritional value per 100 g of product: proteins – 12 g, fat -1.5 g, carbohydrates – 50 g.
Energy value 100 g: 270 kcal / 1130 kJ
Technical Specifications (TU) 10.39.25-003-29174815-2017