Aurora Silicitin Ήπαρ, Χολόλιθοι, Ψωρίαση, Κάπνισμα

Περιγραφή

Eνα επαναστατικό προϊόν για την υγεία του ήπατος με βάση γαϊδουράγκαθο, λεκιθίνη και εκχύλισμα βρώμης.

Το προϊόν Silicitin προστατεύει το ήπαρ από τις επιπτώσεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος και της δηλητηρίασης, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ. Αποτελείται από ηπατοπροστατευτές: σπόρους γάλακτος γαϊδουράγκαθου , εκχύλισμα βρώμης, λεκιθίνη, αντιοξειδωτικά και άλλες ουσίες για την αποκατάσταση της εξωκυτταρικής μήτρας του ήπατος.

Περισσότερα από διακόσια συστατικά έχουν βρεθεί στους σπόρους του γαϊδουράγκαθου γάλακτος (ενός φυτού του οποίου τα άνθη και οι σπόροι χρησιμοποιούνταν για περισσότερα  από 2.000 έτη για την αντιμετώπιση διαταραχών του ήπατος και της χοληδόχου κύστης): σιλυμαρίνη, σιλυβίνη, φλαβολίνια, σιλιδιανίνη, λιποδιαλυτές βιταμίνες, ψευδάργυρος, χαλκός, σελήνιο και άλλα. Το κύριο συστατικό για την ανάκτηση του ήπατος είναι η σιλυμαρίνη. Έχει αναγεννητική, αντιφλεγμονώδη δράση και αποτρέπει την εμφάνιση συνδετικού ιστού στο ήπαρ. Εξουδετερώνει επίσης τις επιπτώσεις των τοξινών.

H σιλυμαρίνη δρα μεταβάλλοντας τη μεμβράνη των ηπατικών κυττάρων και έτσι εμποδίζει την κίνηση των τοξινών μέσα στο όργανο. Έχει βρεθεί ακόμα πως η συγκεκριμένη ουσία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε ασθενείς με κίρρωση του ήπατος. H σιλυμαρίνη προάγει την αναγέννηση των κυττάρων στο ήπαρ, καθώς διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναγέννηση του ήπατος.

Το φλαβονοειδές σιλυμαρίνη είναι ουσιαστικά ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία της γλουταθειόνης στα ηπατικά κύτταρα. Η γλουταθειόνη ευθύνεται για την αποτοξίνωση από μια ευρεία σειρά φαρμάκων, χημικών ουσιών και ορμονών. Τα φλαβονοειδή του γαϊδουράγκαθου υποστηρίζουν την εξουδετέρωση της υπερβολικής ποσότητας υπεροξειδίων, περιορίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από αυτά.

Η σιλυμαρίνη προωθεί τη ροή της χολής από το ήπαρ, η οποία εν συνεχεία διασπά τα λίπη από τις τροφές και έτσι διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην διαδικασία της πέψης και στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των χολόλιθων.

Τέλος, μια ακόμη σπουδαία χρήση της σιλυμαρίνης είναι στην αντιμετώπιση της ψωρίασης καθώς το συγκεκριμένο φλαβονοειδές έχει την ιδιότητα να καταστέλλει τη σύνθεση των λευκοτριενίων (τα οποία προκαλούν φλεγμονή).

Το εκχύλισμα βρώμης περιέχει μια τεράστια ποσότητα χρήσιμων συστατικών: φλαβονοειδή, αλκαλοειδή, σαπωνίνες τριτερπενίου, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες, μακρο- και μικροστοιχεία. Συμβάλλει στην αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών της ενδογενούς και εξωγενούς προέλευσης από το ήπαρ και εξομαλύνει τις διεργασίες του σχηματισμού χολής και της χολικής απέκκρισης. Επιπλέον, έχει ένα ευρύ φάσμα αντιμικροβιακού αποτελέσματος, μειώνει την οξείδωση λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας, είναι αναστολέας ΜΑΟ και έχει ελαφρώς ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Επομένως, απελευθερώνει τεστοστερόνη συνδεδεμένη με σφαιρίνη, είναι φυσικό αφροδισιακό. Βοηθά να σταματήσει το κάπνισμα.

Η λεκιθίνη είναι ένα μείγμα φωσφολιπιδίων με τριγλυκερίδια και μια μικρή ποσότητα άλλων ουσιών. Τα φωσφολιπίδια είναι η βάση των κυτταρικών μεμβρανών και επηρεάζονται κυρίως από τα κύτταρα του ήπατος και του νευρικού συστήματος. Επομένως, η λεκιθίνη είναι μια δραστική ουσία των ηπατοπροστατευτικών που έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη των ηπατικών νόσων.

Τα αντιοξειδωτικά που αποτελούν μέρος της «σιλσιτίνης» αποτρέπουν το οξειδωτικό στρες που εμφανίζεται στα ηπατικά κύτταρα υπό τη δράση των δυσμενών παραγόντων και προστατεύει τα μιτοχόνδρια των ηπατικών κυττάρων από την καταστροφή.

αποτελεσματική απομάκρυνση των τοξινών ενδογενούς και εξωγενούς προέλευσης από το ήπαρ και ομαλοποιεί τις διαδικασίες σχηματισμού χολής και απέκκρισης των χολών. Επιπλέον, έχει ένα αντιμικροβιακό αποτέλεσμα ευρέος φάσματος, μειώνει την οξείδωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, είναι ένας αναστολέας ΜΑΟ και έχει ένα ήπιο ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Απελευθερώνει τεστοστερόνη συνδεδεμένη με σφαιρίνη, επομένως είναι μια φυσική αφροδισιακή. Βοηθά να σταματήσετε το κάπνισμα.

Τρόπος χρήσης:

Για ενήλικες: πάρτε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα, με γεύματα.

Διάρκεια υποδοχής:  από 2-4 έως 12 εβδομάδες.

Σύνθεση:

Θρυμματισμένοι σπόροι γάδου, ξηρό εκχύλισμα βρώμης, λεκιθίνη, υδροξείδιο του μαγνησίου (E528), Aerosil (E551), θειώδες νάτριο (E221), ασκορβικό οξύ (E300).

Καθαρό βάρος (ή όγκος) του προϊόντος:

90 κάψουλες με βάρος 0,6 g (περιεκτικότητα σε κάψουλα – 0,5 g)

Ενεργειακή αξία ανά 100 g προϊόντος:

330,5 kcal / 1382,8 kJ

Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος:

  • πρωτεΐνες – 14,3 g
  •  λίπη – 17,1 g
  •  υδατάνθρακες – 47,5 g

Συνθήκες αποθήκευσης:

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία από +5 o C έως +25 o C και υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%.

Ημερομηνία λήξης:

2 χρόνια

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα