Περιγραφή
Νέο Συμπλήρωμα AURORA εξαιρετικά ισχυρό με πολλές ιδιότητες και βασικό συστατικό το σκόρδο.
Το σκόρδο είναι πολύτιμο για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Οι ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου οφείλονται στη διαφορετική χημική του σύνθεση, η οποία είναι καλά μελετημένη, για την οποία έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη δημοτικότητα.
Το σκόρδο μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα, αποτρέπει την εναπόθεσή του στα τοιχώματα και βοηθά επίσης στον καθαρισμό των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από ήδη υπάρχουσες πλάκες χοληστερόλης. Λόγω αυτού, η ροή του αίματος βελτιώνεται όχι μόνο στα αγγεία της καρδιάς, αλλά και στα αγγεία του εγκεφάλου. Το σκόρδο προστατεύει από θρόμβους αίματος και διαλύει τα υπάρχοντα. Επίσης, το σκόρδο διαστέλλει στεφανιαία αγγεία, αυξάνει την αιμοσφαιρίνη του αίματος και είναι χρήσιμο για την αναιμία.
Γνωρίζοντας αυτές τις ιδιότητες του σκόρδου, είναι αδύνατο να μην το πάρετε. Αλλά όπως καταλαβαίνετε εσείς, για όλη τη χρησιμότητά του, δεν έχουμε την ευκαιρία να το παίρνουμε τακτικά λόγω της συγκεκριμένης μυρωδιάς που οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας δεν αντιλαμβάνονται. Το εκχύλισμα σκόρδου είναι απλώς σωτηρία. Χωρίς μυρωδιά, χωρίς ρέψιμο, χωρίς ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα, χωρίς δυσφορία.
Το σκόρδο οφείλει τις ευεργετικές του ιδιότητες στην αλικίνη, μια δραστική ουσία που αποτελεί μέρος της σύνθεσής του και έχει βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Εκτός από την αλικίνη, το σκόρδο περιέχει πτητικές ενώσεις θείου, αντιβακτηριακές ενώσεις, αιθέρια έλαια, φυτικές ίνες, σάκχαρα, φλαβονοειδή, βιταμίνες Β, ενώσεις σεληνίου, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Υψηλή χοληστερόλη
Υψηλή πίεση του αίματος
Αυξήθηκε το ιξώδες του αίματος
Λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
Πονόλαιμος και βήχας
Κρύο
Γρίπη
Μειωμένη ανοσία
Διαβήτης
Πεπτικά προβλήματα (διάρροια, γαστρεντερίτιδα, κολίτιδα, τροφική δηλητηρίαση)
Αδυναμία.
Σημείωση: ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ZINC ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ
Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.
Συνθήκες αποθήκευσης: σε ξηρό, σκοτεινό μέρος, σε θερμοκρασίες από +5 ° С έως +25 ° С και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%.
Ημερομηνία λήξης: 2 έτη από την ημερομηνία κατασκευής.
Μορφή απελευθέρωσης: 90 δισκία, βάρους 200 mg.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος: b – 6,5 g; g – 0,5 g, y – 30 g.
Ενεργειακή τιμή ανά 100 g προϊόντος: 150,5 kcal / 630 kJ
Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
For any information, you can contact us at the following numbers 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
—————————————————————————
Garlic is highly prized for its medicinal properties. The beneficial properties of garlic are due to its diverse chemical composition, which is well studied, for which it has gained such immense popularity.
Garlic lowers the level of cholesterol in the blood, prevents its deposition on the walls, and also helps to clean the walls of blood vessels from already existing cholesterol plaques. Due to this, blood flow improves not only in the vessels of the heart, but also in the vessels of the brain. Garlic protects against blood clots and dissolves existing ones. Also, garlic expands coronary vessels, increases blood hemoglobin and is useful for anemia.
Knowing these properties of garlic, it is impossible not to take it. But as you yourself understand, for all its usefulness, we do not have the opportunity to take it regularly because of the specific smell that most people around us do not perceive. Garlic extract is simply salvation. No smell, no belching, no irritation to the digestive tract, no discomfort.
Garlic owes its beneficial properties to allicin, an active substance that is part of its composition and has bactericidal and fungicidal properties. In addition to allicin, garlic contains volatile sulfur compounds, antibacterial compounds, essential oils, dietary fiber, sugars, flavonoids, B vitamins, compounds of selenium, calcium, phosphorus, iron, magnesium.
Useful properties of garlic extract:
– good for the digestive system. Garlic has a beneficial effect on the liver and gallbladder. In the latter, the production of bile increases and the amount of “own” liver fats decreases. And the natural ester allicin irritates the walls of the gallbladder and “drives” enzymes in the digestive tract.
– prevention of colds and viral diseases. Thanks to phytocides, garlic prevents the growth of bacteria, is toxic to yeast fungi, staphylococci and diphtheria bacillus, destroys the causative agents of dysentery. Being a natural antibiotic, it fights against harmful microorganisms in the respiratory tract, genitourinary system, lungs and oral cavity, and also inhibits the growth of mold fungi.
– lowering the level of “bad” cholesterol. These are low density lipoproteins, which transport total cholesterol through the cells, and then settle on the vessels. Thus, garlic can reduce heart disease and blood vessels, and normalize blood pressure.
– prevents the formation of blood clots. It turns out that as soon as thromboxanes are released into the blood, platelets actively stick together. But the combination of substances allows you to block the formation of thromboxane within 1-2 hours after consuming garlic.
– with atherosclerosis. Sulfur-containing compounds resolve intravascular thrombi. Regular intake of garlic extract will increase fibrinolytic activity by 130%.
– helps to suppress the growth of pathogenic microorganisms. It can kill bacteria, strains of Escherichia coli, Salmonella and Staphylococcus aureus. Allicin and sulfur-containing compounds act as an assistant here.
– has an antiparasitic effect.
Indications for use:
- High cholesterol
- High blood pressure
- Increased blood viscosity
- Respiratory tract infections
- Sore throat and cough
- Cold
- Flu
- Reduced immunity
- Diabetes
- Digestive problems (diarrhea, gastroenteritis, colitis, food poisoning)
- Weakness.
Ingredients: garlic extract, magnesium stearate.
Recommended use: 1 tablet 3 times a day.
Contraindications: individual intolerance to the components of the product.
Storage conditions: in a dry, dark place, at temperatures from +5 ° С to +25 ° С and relative humidity of no more than 75%.
Expiration date: 2 years from the date of manufacture.
Release form: 90 tablets, weighing 200 mg.
Nutritional value per 100 g of product: b – 6.5 g; g – 0.5 g, y – 30 g.
Energy value per 100 g of product: 150.5 kcal / 630 kJ