AURONIK AURORA ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΙΝΗΤΩΝ

Περιγραφή

Το φίλτρο πληροφοριών και ενέργειας AURONIK έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει ένα άτομο από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ακτινοβολίας από τηλεοράσεις, οθόνες, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές και συσκευές οικιακού και βιομηχανικού ηλεκτρικού εξοπλισμού. Κατασκευασμένο σε αυτοκόλλητο διαστάσεων 33 x 36 mm. Το “AURONIK” εισάγεται στο κινητό τηλέφωνο στο χώρο μπαταριών ή κολλάει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, του υπολογιστή ή οποιουδήποτε άλλου εξοπλισμού γραφείου που εκπέμπει. Όταν κολλάτε, προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στο κεντρικό, λειτουργικό τμήμα που βρίσκεται μεταξύ της μπροστινής και της κολλητικής επιφάνειας.

Σήμερα είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς ηλεκτρονικά, καθώς έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Δυστυχώς, όλος ο «έξυπνος και χρήσιμος» εξοπλισμός με την ακτινοβολία του εισάγει ισχυρές παραμορφώσεις στη δομή πληροφοριών και ενέργειας του περιβάλλοντος χώρου, δημιουργώντας τη λεγόμενη «ρύπανση πεδίου». Η συνεχής παρουσία στο περιβάλλον πηγών τέτοιας «ρύπανσης» διαταράσσει τις διαδικασίες ανταλλαγής πληροφοριών και ενέργειας μεταξύ του σώματος και του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα την καταστροφή του ανθρώπινου βιολογικού πεδίου. Τέτοια ρύπανση εκδηλώνεται ως επιδείνωση της ευεξίας, μειωμένη απόδοση, αυπνία, χρόνια κόπωση, μείωση των προστατευτικών και προσαρμοστικών δυνατοτήτων του σώματος και επιδείνωση της ποιότητας ζωής γενικά. Έτσι, για παράδειγμα, οι βιοχημικές μελέτες των κυττάρων του αίματος δείχνουν ότι η ποιότητα της κυτταρικής μεμβράνης μόνο των ερυθρών αιμοσφαιρίων 15 λεπτά μετά την έναρξη της τηλεόρασης επιδεινώνεται σχεδόν δύο φορές.

Κατανοούμε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να προτείνουμε στους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές χαρές της σύγχρονης ζωής. Ακόμα κι έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας!

Τοποθετώντας τη συσκευή AURONIK στην επιφάνεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, βάζετε με αυτόν τον τρόπο ένα αξιόπιστο εμπόδιο στη διείσδυση αυτής της επιβάρυνσης» στο σώμαΤο AURONIK εξαλείφει πλήρως τα παθογόνα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία όλων των συστημάτων σώματος βελτιώνεται, όπως αποδεικνύεται από πολλές μελέτες.

Επιπλέον, το AURONIK ανακουφίζει το επιπλέον ψυχο-συναισθηματικό στρες.

Το AURONIK παράγεται με τη μορφή αυτοκόλλητης εφαρμογής για σταθερή εγκατάσταση στην πηγή του πεδίου της τεχνο-παθογόνου του πεδιαταραχής. Οι διαστάσεις της συσκευής σάς επιτρέπουν να την τοποθετήσετε ακόμη και σε μικροσκοπικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων.

  1. Για σταθερή στερέωση, αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο χαρτιού και κολλήστε το φίλτρο οπουδήποτε στην πηγή του πεδίου της τεχνολογικής παθογόνου έκθεσης (τηλεόραση, οθόνη υπολογιστή, φούρνος μικροκυμάτων, κινητό ή ασύρματο τηλέφωνο κ.λπ.).
  2. Η AURONIK παρέχει  επιτόπου προστασία σωματική και ψυχικήαπό βιοπαθογόνο μη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
  3. Η παρουσία του AURONIK βελτιώνει τον μεταβολισμό πεδίου, ο οποίος επεκτείνει τις προσαρμοστικές ικανότητες του ανθρώπινου σώματος στο σύνολό του και έχει ευεργετική επίδραση στην κατάσταση όλων των οργάνων και συστημάτων του: ανοσοποιητικού, καρδιαγγειακού, πεπτικού και όλων των άλλων.

Εγγύηση

  1. Η ημερομηνία λήξης του φίλτρου δεν περιορίζεται (σε ​​μηχανικές βλάβες).
  2. Το φίλτρο δεν μπορεί να επιστραφεί ή να αντικατασταθεί μετά την αφαίρεση της προστατευτικής επίστρωσης ή παραβίαση του εξωτερικού λογότυπου
  3. Μετά την αποσυναρμολόγηση, το φίλτρο δεν μπορεί να αποκατασταθεί.

Κατασκευαστής:

Laboratory Infotech LLC, 111020, Moscow, Sinichkina 2-ya ul., D. 19, bld. 3, Τηλ. (495) -502-5944

Έγγραφα

 

Μέγεθοςπιστοποιητικού: 983 kb

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα