ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣAURONIK AURORA ΚΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ από VIVAMUS Εναρμόνιση και προστασία έναντι τεχνολογικών και γεωπαθογόνων ακτινοβολιών ζωνών

AURONIK AURORA ΚΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ από VIVAMUS Εναρμόνιση και προστασία έναντι τεχνολογικών και γεωπαθογόνων ακτινοβολιών ζωνών

Περιγραφή

Βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε ατόμου σήμερα είναι η διατήρηση των προσαρμοστικών ικανοτήτων του σε κανονικό επίπεδο. Όσο καλύτερα το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να προσαρμοστεί στις αλλαγές που συμβαίνουν με μεγάλη ταχύτητα στον έξω κόσμο, τόσο υψηλότερη είναι η ασυλία, η αντίσταση, η ψυχολογική σταθερότητα και η ποιότητα ζωής γενικά.

Με τη σειρά του, οι προσαρμοστικές ικανότητες εξαρτώνται άμεσα από τέτοιες λειτουργίες του σώματος όπως αυτορρύθμιση και αυτοθεραπεία.

Αλλά σήμερα ένα άτομο εκτίθεται συνεχώς σε τεράστια εξωτερικά φορτία, ως αποτέλεσμα του οποίου το σώμα του δεν έχει χρόνο να ανακάμψει πλήρως και οι “αποθήκες” ενέργειάς του εξαντλούνται γρήγορα.

Οι σύγχρονες πόλεις, στις οποίες ζουν περισσότεροι από τους μισούς πληθυσμούς του κόσμου, είναι μια ζώνη αυξημένου κινδύνου, αν και μόνο επειδή έχουν φυσικό υπόβαθρο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR), σήμερα ξεπέρασαν τις 10 και 100 χιλιάδες φορές. Μπορούμε να πούμε ότι το επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης σε μεγάλες πόλεις δεν είναι συμβατό με μια φυσιολογική και υγιή ζωή.

Ένας τεράστιος αριθμός διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού – από γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης έως όλα τα είδη τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών που μας περιβάλλουν, τις οποίες μεταφέρουμε στις τσάντες και τις τσέπες μας, μεταδίδουν και λαμβάνουν συσκευές, κάτι που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο.

Κινητές επικοινωνίες, WI-FI, πομποί μικροκυμάτων – αυτά είναι τα «τέρατα» που κάνουν τις πιο καταστροφικές αλλαγές στην ενεργειακή πληροφοριακή δομή του χώρου, μετατρέποντας το άμεσο περιβάλλον μας σε ένα «μικρό ηλεκτρομαγνητικό Τσερνομπίλ».

Η εξωτερική ακτινοβολία σε αυτό το εύρος επιβάλλει άλλες μη φυσικές συχνότητες στο σώμα. Έτσι, η εξωτερική ακτινοβολία δρα στο σύστημα ελέγχου πληροφοριών του σώματος, χτυπώντας τον από τον κανονικό ρυθμό και διακόπτοντας έτσι την εργασία του.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν επίσης αρνητικές επιδράσεις, όπως γεωπαθητικές και άλλων ειδών Συμβάλλουν επίσης πολύ στην καταστροφή του λεπτού πεδίου του χώρου γύρω μας, παραβιάζοντας τις παραμέτρους του και δημιουργώντας έτσι συνθήκες για την υποβάθμισή του.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα σύνθετο ιεραρχικά οργανωμένο σύστημα, αναπόσπαστο μέρος του οποίου είναι τόσο το φυσικό σώμα όσο και οι ενεργειακές δομές. Η ευημερία του εξαρτάται άμεσα από αυτές τις δομές, καθώς αυτές που διασφαλίζουν την κανονική κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας στο σώμα. Εάν το έργο ενός ενεργειακού συστήματος ενός ατόμου, οι δομές πεδίου του (βιολογικό πεδίο) παραβιαστούν για κάποιο λόγο, τότε σταδιακά αυτό θα επηρεάσει σίγουρα όλα τα συστήματα του σώματος: πρώτα απ ‘όλα, τις ρυθμιστικές και προσαρμοστικές του δυνατότητες.

Και δεδομένου ότι οι δομές του ανθρώπου, το βιολογικό του πεδίο, είναι οι πρώτοι που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, είναι αυτές που υποφέρουν από αυτές τις επιρροές.

Λόγω του γεγονότος ότι το βιολογικό πεδίο συνδέεται άρρηκτα με το ενεργειακό σύστημα, τυχόν παραβιάσεις στο έργο του θα επηρεάσουν άμεσα το έργο ολόκληρου του συστήματος.

Επιπλέον, το ανθρώπινο σώμα είναι ένα βιολογικό ανοιχτό σύστημα, το οποίο είναι σταθερό μόνο εάν υπάρχει συνεχής ροή ενέργειας, ύλης και πληροφοριών από το εξωτερικό. Αυτό το σύστημα έχει σημαντικές ιδιότητες – την ικανότητα αυτορύθμισης και αυτοθεραπείας, οι οποίες, εάν εφαρμοστούν σωστά, το επιτρέπουν να είναι βιώσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσο καλύτερες είναι αυτές οι ικανότητες, τόσο υψηλότερη είναι η ανοσοποιητική του δυναμική και η αντίσταση του ατόμου.

Αλλά στις συνθήκες μιας καταστροφής ενεργειακής πληροφορίας, για την οποία πολλοί επιστήμονες μιλούν σήμερα και η οποία είναι η κύρια αιτία διαταραχής του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, η φυσιολογική ανταλλαγή του σώματος με το περιβάλλον σε επίπεδο ενέργειας και πληροφοριών είναι αδύνατη εκ των προτέρων.

Ως αποτέλεσμα, η κανονική εφαρμογή τέτοιων ζωτικών λειτουργιών του σώματος όπως η αυτοθεραπεία και η αυτορύθμιση είναι πρακτικά αδύνατη, καθώς εξαρτώνται άμεσα από την ποιότητα αυτής της ανταλλαγής.

Όλα αυτά σταδιακά οδηγούν στην εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων κυριολεκτικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής ενός ατόμου – από ασθένειες σε σωματικό επίπεδο έως κοινωνική ασθένεια.

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν συνθήκες για την αποκατάσταση του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, του βιολογικού του πεδίου, το οποίο θα επιτρέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα να τακτοποιήσει την ανταλλαγή ενεργειακής πληροφορίας του σώματος, τόσο στο εξωτερικό επίπεδο του “ανθρώπου-περιβάλλοντος” όσο και στο εσωτερικό επίπεδο οργάνων και συστημάτων οργάνων.

Μόλις συμβεί αυτό, το σώμα θα αρχίσει να λαμβάνει τους ενεργειακούς  “πόρους “που χρειάζεται τόσο πολύ, επαρκείς για να αποκαταστήσει τις φυσικές του ικανότητες για αυτορρύθμιση και αυτοθεραπεία.

Σήμερα, στις πιο δύσκολες συνθήκες ενέργειας-πληροφόρησης, η αυτοθεραπεία των ανθρώπινων δομών πεδίου (βιολογικά πεδία) είναι πρακτικά αδύνατη, επομένως χρειάζονται πρόσθετη βοήθεια.

Και μια τέτοια βοήθεια είναι έτοιμη να παρέχεται από μια μεμονωμένη συσκευή Auronik που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτούς τους σκοπούς από τη ρωσική εταιρεία LLC Laboratory of Infotech (LLC Laboratory of Hierarchical Information Technologies, 2000).

Από το 1997, το Εργαστήριο Infotech αναπτύσσει εργαλεία για την αποκατάσταση των παραμέτρων του ενεργειακού πληροφοριακού περιβάλλοντος και της ανταλλαγής ανθρώπινων λεπτών πεδίων σε όλα τα επίπεδα, τα οποία καλούνται διαμορφωτές εικονογραφικής πληροφορίας βιοσυντονισμού λεπτών φυσικών πεδίων (TFE eniomodulators).

Αποδεδειγμένα εργαλεία που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια πλήρη ενεργειακή ενημέρωση ενός ατόμου με το περιβάλλον, στο οποίο οι δομές ελέγχου του ίδιου του σώματος είναι σε θέση να διασφαλίσουν τη σωστή αυτοθεραπεία λόγω των εσωτερικών αλγορίθμων και των δυνατοτήτων του.

Το λειτουργικό μέρος τους  είναι ένα πακέτο εικονογραμμάτων ενεργών πληροφοριών που αποτελείται από ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύνολο συμβόλων (γεωμετρικά σχέδια), η λειτουργία του οποίου βασίζεται στις αρχές και τους νόμους που μελετά η φυσική της πληροφορίας.

Το άτομο EM “Auronic Pro” έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει τις καταστροφικές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος στο ανθρώπινο σώμα. Πρώτα απ ‘όλα, αφορά τέτοιες επιρροές όπως τεχνολογικές, γεωπαθογόνες και άλλες.

Ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το EM “Auronic Pro”, κατά κανόνα:

  • αποκαθίσταται η πλήρης ενεργειακή και ενημερωτική ανταλλαγή του ανθρώπινου σώματος σε όλα τα επίπεδα,
  • αποκαθίσταται το έργο του ενεργειακού του συστήματος και των δομών του πεδίου (biofield),
  • σταδιακά, με πλήρη ικανότητα, ενεργοποιούνται αυτοθεραπευτικοί και αυτορυθμιστικοί μηχανισμοί,
  • αυξάνει την ψυχική και σωματική απόδοση, την αντίσταση στο ψυχικό στρες,
  • η ψυχο-συναισθηματική κατάσταση βελτιώνεται,
  • μείωση του στρες
  • αυξημένη ανοσολογική κατάσταση,
  • αυξάνει την αντίσταση του σώματος στις επιπτώσεις των δυσμενών περιβαλλοντικών παραγόντων,
  • βελτιώνονται οι προσαρμοστικές δυνατότητες
  • ενεργοποιεί τα εσωτερικά αποθέματα του ίδιου του σώματος, λόγω του οποίου αρχίζει να αντιμετωπίζει ανεξάρτητα ορισμένα προβλήματα.

Όλα αυτά οδηγούν σε μια σταδιακή βελτιστοποίηση της εργασίας όλων των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος, η οποία του επιτρέπει να μεταβεί σε έναν ποιοτικά νέο τρόπο λειτουργίας.

Ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης με το EM “Auronik Pro”, μπορεί να επιτευχθεί ένα αξιοσημείωτο θεραπευτικό αποτέλεσμα, δηλαδή μια σημαντική βελτίωση της φυσικής κατάστασης κάποιου. Είναι δύσκολο να πούμε πού και σε ποιο σημείο αυτό θα εκδηλωθεί αρχικά. Όλα εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το EM “Auronik Pro” δεν είναι θεραπευτικός παράγοντας. Και το θεραπευτικό αποτέλεσμα που μπορεί να παρατηρηθεί όταν αλληλεπιδρά με αυτό είναι το αποτέλεσμα να φέρει ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα σε μια πιο αρμονική κατάσταση και να ενεργοποιήσει τα δικά του εσωτερικά αποθέματα.

Το EM “Auronic Pro” δεν είναι ένα μαγικό ραβδί. Η παρουσία του δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις λάθος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου: παραβιάζεις τους κανόνες της «ψυχο-ενεργειακής υγιεινής», να βρίσκεσαι σε επικίνδυνα μέρη για μεγάλο χρονικό διάστημα, να χρησιμοποιείς ανεξέλεγκτα gadgets (να κάνεις ατελείωτες συνομιλίες στο κινητό σου, να το βάζεις κάτω από το μαξιλάρι τη νύχτα), να έρχονται σε σύγκρουση με άλλους, να τρώνε λάθος, να παραβιάζουν το καθεστώς εργασίας και ξεκούρασης κ.λπ.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι εάν ένα άτομο βρίσκεται σε κατάσταση όπου η υγεία του βρίσκεται ήδη σε σοβαρό κίνδυνο, τότε απαιτείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Το EM “Auronik Pro” είναι ο βοηθός μας στις σκληρές συνθήκες του σύγχρονου κόσμου. Είναι ένα είδος οικολογικής και υγιεινής συσκευής που δημιουργεί άνετες συνθήκες για δομές ανθρώπινου πεδίου, ως αποτέλεσμα της οποίας αυξάνονται οι προσαρμοστικές ικανότητες και η ασυλία του σώματος.

Έγγραφα

Μέγεθοςπιστοποιητικού: 983 kb

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα