Aurora Auronik Προστασία από ακτινοβολία συσκευών

Περιγραφή

Auronik κάρτα για προστασία από ακτινοβολία κινητού, υπολογιστή και όλων των ηλεκτρονικών συσκευών. Το πληροφοριακό και ενεργειακό φίλτρο “AURONIK” έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους ανθρώπους από τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας από τηλεοράσεις, οθόνες, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές και συσκευές οικιακής και βιομηχανικής ηλεκτρολογίας.

Σχεδιάστηκε ως αυτοκόλλητο 33 x 36 mm. Σήμερα είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τα ηλεκτρονικά, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής μας  όσο και της παραγωγής. Δυστυχώς, ολόκληρη η “έξυπνη και χρήσιμη” τεχνική με την ακτινοβολία της εισάγει ισχυρές στρεβλώσεις στην πληροφοριακή και ενεργειακή δομή του περιβάλλοντος χώρου, δημιουργώντας τη λεγόμενη “μόλυνση πεδίου”.

Η συνεχής παρουσία στο περιβάλλον των πηγών μιας τέτοιας «ρύπανσης» διαταράσσει τις διαδικασίες πληροφόρησης και ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ του οργανισμού και του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το βιολογικό πεδίο του ανθρώπου. Μια τέτοια ρύπανση εκδηλώνεται στην επιδείνωση της υγείας, στην εξασθένιση της απόδοσης, στον ύπνο, στη χρόνια κόπωση, στη μείωση των προστατευτικών και προσαρμοστικών ικανοτήτων του οργανισμού, στην επιδείνωση της ποιότητας ζωής γενικότερα.

Έτσι, για παράδειγμα, οι βιοχημικές μελέτες των κυττάρων του αίματος δείχνουν ότι η ποιότητα της κυτταρικής μεμβράνης μόνο των ερυθρών αιμοσφαιρίων μετά από 15 λεπτά από την έναρξη παρακολούθησης της  τηλεόρασης επιδεινώνεται σχεδόν δύο φορές.

Δυστυχώς, ολόκληρη η «έξυπνη και χρήσιμη» τεχνική με την ακτινοβολία της εισάγει ισχυρές στρεβλώσεις στην πληροφοριακή και ενεργειακή δομή του περιβάλλοντος χώρου, δημιουργώντας τη λεγόμενη «μόλυνση πεδίου». Η συνεχής παρουσία στο περιβάλλον των πηγών μιας τέτοιας “μόλυνσης” διαταράσσει τις διαδικασίες πληροφοριών και ενεργειακής ανταλλαγής μεταξύ του οργανισμού και του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το ανθρώπινο βιολογικό πεδίο. Τέτοια ρύπανση εκδηλώνεται στην υποβάθμιση της υγείας, στην εξασθένιση της απόδοσης, στον ύπνο, στη χρόνια κόπωση, στη μείωση των προστατευτικών και προσαρμοστικών ικανοτήτων του σώματος, στην επιδείνωση της ποιότητας ζωής γενικότερα. Έτσι, για παράδειγμα, οι βιοχημικές μελέτες των κυττάρων του αίματος δείχνουν ότι η ποιότητα της κυτταρικής μεμβράνης μόνο των ερυθρών αιμοσφαιρίων μετά από 15 λεπτά από την έναρξη της παρακολούθησης της τηλεόρασης επιδεινώνεται σχεδόν δύο φορές.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ρεαλιστικό να προσφέρουμε στους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές χαρές της σύγχρονης ζωής. Αλλά μπορούμε ακόμα να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας!

Τοποθετώντας τη συσκευή “AURONIK” στην επιφάνεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, βάζετε έτσι ένα αξιόπιστο εμπόδιο για τη διείσδυση αυτής της επιβάρυνσης στον οργανισμό. Το “AURONIK” εξαλείφει πλήρως τα παθογόνα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών συσκευών. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται το έργο όλων των συστημάτων σώματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες μελέτες. Επιπλέον, το “AURONIK” ανακουφίζει από το επιπλέον ψυχο-συναισθηματικό άγχος.

Σχετικό μας άρθρο μπορείτε να δείτε και εδώ ή επιλέγοντας το άρθρο με τίτλο “Επίδραση ακτινοβολίας στο αίμα. Πονοκέφαλοι ή Διαταραχές Ύπνου. Μήπως μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο; 

Το “AURONIK” εξαλείφει πλήρως τις παθογόνες επιδράσεις των ηλεκτρονικών. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται το έργο όλων των συστημάτων του σώματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες μελέτες. Επιπλέον, το “AURONIK” ανακουφίζει από το πρόσθετο ψυχο-συναισθηματικό άγχος.

  1. Το “AURONIK” συμβάλλει στην αποτοξίνωση του περιβάλλοντος και την προστασία της βιοτεχνολογίας και της ανθρώπινης ψυχής από τη βιοπαθογόνο μη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
  2. Η παρουσία του “AURONIK” βελτιώνει την ανταλλαγή πεδίων, η οποία επεκτείνει τις προσαρμοστικές δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος στο σύνολό του και έχει ευεργετική επίδραση στην κατάσταση όλων των οργάνων και συστημάτων του: ανοσοποιητικό, καρδιαγγειακό, πεπτικό και όλα τα υπόλοιπα.

Το “AURONIK” παράγεται με τη μορφή αυτοκόλλητης εφαρμογής για σταθερή εγκατάσταση στην πηγή της τεχνο-παθογόνου διαταραχής του πεδίου. Οι διαστάσεις της συσκευής καθιστούν δυνατή την τοποθέτησή της ακόμη και σε μικροσκοπικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων. Για σταθερή στερέωση, θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά την προστατευτική επικάλυψη χαρτιού και να κολλήσετε το φίλτρο οπουδήποτε στην τεχνοπαθογενή πηγή έκθεσης (τηλεόραση, οθόνη υπολογιστή, φούρνο μικροκυμάτων, κινητό ή ραδιοτηλέφωνο, κλπ.).

Το “AURONIK” ενσωματώνεται σε ένα κινητό τηλέφωνο στη θήκη μπαταριών ή είναι κολλημένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, του υπολογιστή ή άλλου εξοπλισμού γραφείου με ακτινοβολία. Κατά τη συγκόλληση, προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στο σημείο μεταξύ της μπροστινής και της συγκολλητικής επιφάνειας.

Για ραντεβού για έλεγχο υγείας του οργανισμού σας, ενημέρωση και αγορά προιόντων
καλέστε στους τηλ.αριθμούς :

+30 698 066 7655 & +30 694 411 5449

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ρεαλιστική η πρόταση στους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές χαρές της σύγχρονης ζωής. Αλλά μπορούμε ακόμα να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας! Τοποθετώντας τη συσκευή “AURONIK” στην επιφάνεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, βάζετε έτσι ένα αξιόπιστο εμπόδιο στη διείσδυση στο σώμα αυτής της αόριστης “βρωμιάς”.

Η ημερομηνία λήξης φίλτρου – δεν περιορίζεται (σε ​​μηχανικές βλάβες).
Το φίλτρο δεν μπορεί να επιστραφεί ή να αντικατασταθεί μετά την αφαίρεση της προστατευτικής επικάλυψης ή την παραβίαση του εξωτερικού εμβλήματος.
Μετά την αποσυναρμολόγηση, το φίλτρο δεν μπορεί να αποκατασταθεί

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα