ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣAurora Auronik Εναρμόνιση & προστασία από γεωπαθογόνες ζώνες

Aurora Auronik Εναρμόνιση & προστασία από γεωπαθογόνες ζώνες

Περιγραφή

Η βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε ατόμου σήμερα είναι να διατηρήσει τις προσαρμοστικές ικανότητές του σε κανονικό επίπεδο. Όσο καλύτερα το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να προσαρμοστεί στις αλλαγές που συμβαίνουν με τεράστια ταχύτητα στον έξω κόσμο, τόσο υψηλότερη είναι η ασυλία, η αντίσταση, η ψυχολογική σταθερότητα και η ποιότητα ζωής γενικότερα.
Με τη σειρά τους, οι προσαρμοστικές ικανότητες εξαρτώνται άμεσα από τέτοιες σωματικές λειτουργίες όπως η αυτορρύθμιση και η αυτοθεραπεία. Αλλά σήμερα, ένα άτομο είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε τεράστια εξωτερικά φορτία, με αποτέλεσμα το σώμα του να μην έχει το χρόνο να ανακάμψει πλήρως, και οι πόροι του γρήγορα εξαντλούνται. Οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις, στις οποίες ζει περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού, είναι μια αυξημένη ζώνη κινδύνου, μόνο και μόνο επειδή το φυσικό υπόβαθρο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR) σε αυτά ξεπεράστηκε 10 και 100 χιλιάδες φορές σήμερα.
Μπορεί να ειπωθεί ότι το επίπεδο της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης στις μεγάλες πόλεις είναι ασυμβίβαστο με την κανονική και υγιή ζωή. Ένας τεράστιος αριθμός διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών συσκευών – από γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης σε όλα τα είδη τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών που μας περιβάλλουν, τα οποία μεταφέρουμε στους σάκους και τις τσέπες μας, δέχονται συσκευές εκπομπής, κάτι που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο. Οι κινητές επικοινωνίες, οι συσκευές WI-FI, οι συσκευές εκπομπής μικροκυμάτων – αυτά είναι τα «τέρατα» που καταστρέφουν τη δομή πληροφοριών για την ενέργεια του χώρου, μετατρέποντας το άμεσο περιβάλλον μας σε «μικρό ηλεκτρομαγνητικό Τσερνομπίλ». Η εξωτερική ακτινοβολία σε αυτό το εύρος επιβάλλει άλλες συχνότητες στο σώμα που δεν είναι φυσικές γι ‘ αυτό.
Έτσι, η εξωτερική ακτινοβολία επηρεάζει το σύστημα πληροφόρησης και ελέγχου του σώματος, επηρεάζει το φυσιολογικό ρυθμό του και διαταράσσει έτσι τη λειτουργία του. Επιπλέον υπάρχουν αρνητικές επιρροές από γεωπαθογόνο ακτινοβολία οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην καταστροφή του περιβάλλοντος γύρω μας. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα πολύπλοκο ιεραρχικά οργανωμένο σύστημα, ένα αναπόσπαστο μέρος του οποίου είναι τόσο το φυσικό σώμα όσο και οι ενεργειακές δομές. Η ευημερία του εξαρτάται άμεσα από αυτές τις δομές, δεδομένου ότι παρέχουν τη φυσιολογική κυκλοφορία ζωτικής ενέργειας στο σώμα. Εάν το έργο του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, οι δομές του (το βιολογικό πεδίο) για κάποιο λόγο υποβαθμιστούν, τότε σταδιακά θα επηρεάσει ασφαλώς όλα τα συστήματα του σώματος: πρώτα απ ‘όλα, τις ρυθμιστικές και προσαρμοστικές ικανότητές του. Και δεδομένου ότι οι δομές πεδίου του ανθρώπου -όπως και το βιολογικό του πεδίο-  είναι τα πρώτα που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος και υποφέρουν από αυτές τις επιπτώσεις. Λόγω του γεγονότος ότι το βιολογικό πεδίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ενεργειακό σύστημα, τυχόν παραβιάσεις στο έργο του θα επηρεάσουν άμεσα το έργο ολόκληρου του συστήματος.

Το EM “Auronic Pro” είναι σχεδιασμένο να εξουδετερώνει τις καταστρεπτικές επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος στο ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται κυρίως για τέτοιες επιπτώσεις από διαφορετικά είδη ακτινοβολίας όπως  τεχνοπαθογόνες, γεωπαθογόνες.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα βιολογικό ανοιχτό σύστημα που είναι σταθερό μόνο αν υπάρχει μια συνεχής ροή ενέργειας, ύλης και πληροφοριών από έξω. Αυτό το σύστημα έχει σημαντικές ιδιότητες – την ικανότητα αυτορρύθμισης και αυτοίασης, οι οποίες αν λειτουργήσουν σωστά, θα του επιτρέψουν να είναι βιώσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσο πιο αποτελεσματικές είναι αυτές οι ικανότητες, τόσο υψηλότερη είναι η ανθρώπινη ανοσία και αντίσταση. Ωστόσο, στο πλαίσιο μιας καταστροφής ενέργειας-πληροφόρησης, την οποία ήδη συζητούν πολλοί επιστήμονες και η οποία αποτελεί την κύρια αιτία της διατάραξης του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, η φυσιολογική ανταλλαγή του οργανισμού με το περιβάλλον σε επίπεδο ενέργειας και πληροφόρησης είναι αδύνατη a priori. Ως αποτέλεσμα, ζωτικές λειτουργίες του σώματος, όπως η αυτοθεραπεία και η αυτορρύθμιση, είναι σχεδόν αδύνατες, δεδομένου ότι εξαρτώνται άμεσα από την ποιότητα αυτής της ανταλλαγής. Όλα αυτά σταδιακά οδηγούν στην εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων κυριολεκτικά σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ζωής – από σωματικές ασθένειες έως κοινωνικά μειονεκτήματα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αποκατάσταση του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, το βιολογικό του πεδίο, το οποίο θα επιτρέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα να τεθεί σε λειτουργία η ενεργειακή ενημέρωση του σώματος τόσο στο εξωτερικό επίπεδο «άνθρωπος-περιβάλλον» όσο και στο εσωτερικό επίπεδο οργάνων και συστημάτων οργάνων. Μόλις συμβεί αυτό, ο οργανισμός θα αρχίσει να λαμβάνει πλήρως απαιτούμενους ενεργειακούς πόρους, επαρκείς για να αποκαταστήσει τη φυσική του ικανότητα αυτοϊασης.

Απλά την κρεμάτε πάνω σας.

Σήμερα, στις πιο περίπλοκες ενεργειακά-πληροφοριακές συνθήκες, η αυτοεπούλωση των δομών του πεδίου (biofield) ενός ατόμου είναι σχεδόν αδύνατη, επομένως χρειάζεται πρόσθετη βοήθεια. Και η βοήθεια αυτή είναι έτοιμη να παράσχει μια ξεχωριστή συσκευή η Auronic, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό από τη ρωσική εταιρεία OOO Infotech Laboratory (Εργαστήριο Ιεραρχικής Πληροφορικής της ΕΕ, 2000). Από το 1997, τα εργαστήρια Infotech αναπτύσσουν εργαλεία για την αποκατάσταση των παραμέτρων του ενεργειακού πληροφοριακού περιβάλλοντος και της ανταλλαγής ανθρώπινων λεπτών πεδίων σε όλα τα επίπεδα, τα οποία ονομάζονται διαμορφωτές μορφής DFT.
Αποδεδειγμένα εργαλεία που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια πλήρη ενεργειακή ενημερωτική ανταλλαγή ενός ατόμου με ένα περιβάλλον στο οποίο οι δομές ελέγχου του ίδιου του οργανισμού είναι σε θέση να εξασφαλίσουν τη σωστή αυτοθεραπεία του λόγω των εσωτερικών αλγορίθμων και δυνατοτήτων του.
Το λειτουργικό τμήμα είναι μια δέσμη πληροφοριακά ενεργών εικονογραμμάτων που αποτελούνται από ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύνολο συμβόλων (γεωμετρικά μοτίβα), η λειτουργία των οποίων βασίζεται στις αρχές και τους νόμους που μελετάται από τη φυσική των πληροφοριών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα