ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΧλωρέλλα Chlorella για λοιμώξεις, τοξίνες, άλατα, βαριά μέταλλα, νεφρά, καρδιαγγειακό, πεπτικό, οξυγόνωση κυττάρων, ζωτικότητα, αντιγήρανση, ύπνο (τρυπτοφάνη- σεροτονίνη) Aurora Vivamus

Χλωρέλλα Chlorella για λοιμώξεις, τοξίνες, άλατα, βαριά μέταλλα, νεφρά, καρδιαγγειακό, πεπτικό, οξυγόνωση κυττάρων, ζωτικότητα, αντιγήρανση, ύπνο (τρυπτοφάνη- σεροτονίνη) Aurora Vivamus

Περιγραφή

Προϊόν διατροφής “Chlorella Tabs” (Chlorella Tabs). 360 δισκία των 0,25 γρ.
Η χλωρέλα είναι μια «υπερτροφή» εγγενής στην Ταϊβάν και την Ιαπωνία και είναι πολύ πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως αμινοξέα, χλωροφύλλη, βήτα-καροτίνη, κάλιο, φώσφορο, βιοτίνη, μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
Στην εποχή μας όπου κυριαρχεί η τεχνολογία, το σώμα υποφέρει πολύ από την έκθεση σε τοξίνες και άλλες χημικές ουσίες. Λόγω των αρνητικών επιπτώσεων του περιβάλλοντος, η αναπαραγωγική λειτουργία του σώματος επηρεάζεται αρνητικά, ο μεταβολισμός  και η ισορροπία των αμινοξέων διαταράσσονται. Όλα αυτά οδηγούν σε πρόωρη γήρανση του οργανισμού και στην πρώιμη εμφάνιση διαφόρων παθήσεων.Η χλωρέλλα είναι ένα φύκι του γλυκού νερού που αναπτύσσεται σε καθαρά νερά, τα κύρια συστατικά του οποίου είναι η πρωτεΐνη, ο σίδηρος και η χλωροφύλλη. Όσον αφορά την περιεκτικότητα σε βιταμίνες, η χλωρέλα ξεπερνά όλα τα είδη φυτών.Τα κύτταρα της χλωρέλλας είναι πλούσια σε ιώδιο. Η σύνθεση των φυκών περιλαμβάνει μια τεράστια ποσότητα ορυκτών και ιχνοστοιχείων. Συνολικά, στο εναιώρημα της χλωρέλλας βρέθηκαν περισσότερες από 650 διαφορετικές ουσίες. Είναι ενεργός παραγωγός πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπιδίων, βιταμινών και μετάλλων (ιώδιο, σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρος, φολικό οξύ και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, νικοτινικό οξύ, βήτα-καροτίνη, βιταμίνες E, D, K, κ.λπ. ). Η σύνθεση της χλωρέλλας περιλαμβάνει χλωροφύλλη – την πιο πολύτιμη ουσία που βελτιώνει την κατάσταση του αίματος, κορεσμό των κυττάρων ολόκληρου του σώματος με οξυγόνο. Υπάρχουν περισσότεροι από 40 τύποι αμινοξέων στην πρωτεΐνη των φυκών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών. Όσον αφορά την περιεκτικότητα σε βιταμίνες, η χλωρέλα ξεπερνά όλα τα είδη φυτών που είναι γνωστά σε εμάς.

Πλεονεκτήματα προϊόντος:

  • προάγει την εύκολη πέψη και την πλήρη αφομοίωση των τροφίμων.
  • είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε μέταλλα, υδατάνθρακες, αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων 7 βασικών.
  • είναι πηγή βιταμίνης Β12 και χλωροφύλλης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα, καθώς σας επιτρέπει να αντισταθμίσετε μια μη ισορροπημένη διατροφή.
  • αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού.

Διάρκεια ζωής: 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

Μορφή απελευθέρωσης: 360 δισκία των 0,25 γρ.

Τεκμηρίωση

 

ΠιστοποιητικόΜέγεθος: 973,1 kb

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Το Chlorella Tabs έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

  • Οξυγονώνει ενεργά τα κύτταρα ολόκληρου του σώματος
  • Βελτιώνει τη συνολική υγεία του αίματος
  • Καταπολεμά διάφορες λοιμώξεις
  • Ευεργετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα
  • Παρέχει καρδιαγγειακή υποστήριξη
  • Αυξάνει την παραγωγή ιντερφερόνης
  • Βοηθά στην ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα
  • Καθαρίζει το σώμα από τα απόβλητα και τις τοξίνες

Χρήσιμες ιδιότητες της χλωρέλλας:

  • Καθαρισμός του σώματος (η χλωρέλλα προωθεί την απομάκρυνση των αλάτων των βαρέων μετάλλων από το σώμα, καθαρίζει από τοξίνες και τοξίνες).
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος (με αντιφλεγμονώδη δράση, το Chlorella Tabs ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το μολυσματικό φορτίο).
  • Αυξημένη ζωτικότητα (βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα καταπολεμούν τα συμπτώματα της χρόνιας κόπωσης, αποκαθιστούν τον οργανισμό μετά από ασθένειες και καθημερινό στρες.
  • Βοηθά στην απώλεια βάρους (οι υδατοδιαλυτές ίνες επιταχύνουν τον μεταβολισμό, μειώνουν την όρεξη, σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αναστέλλουν την ανάπτυξη των λιποκυττάρων).
  • Επιβράδυνση της γήρανσης (η χλωρέλλα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό: εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν στη γήρανση ολόκληρου του οργανισμού).
  • Βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος (Το Chlorella Tabs προωθεί την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων, βελτιώνει την κατάσταση των εντέρων και, λόγω των καθαριστικών ιδιοτήτων του, θεραπεύει το συκώτι, τα νεφρά και το πάγκρεας).
  • Βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος (η χλωρέλλα μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, προλαμβάνει τη θρόμβωση).
  • Βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου (βιταμίνη Β12, μαγνήσιο και αμινοξέα αυξάνουν τη νοητική απόδοση, βελτιώνουν τη μνήμη).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χλωρέλλα Chlorella για λοιμώξεις, τοξίνες, άλατα, βαριά μέταλλα, νεφρά, καρδιαγγειακό, πεπτικό, οξυγόνωση κυττάρων, ζωτικότητα, αντιγήρανση, ύπνο (τρυπτοφάνη- σεροτονίνη) Aurora Vivamus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οδηγίες χρήσης: 4 ταμπλέτες 3 φορές την ημέρα μετά ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Αντενδείξεις: ατομική δυσανεξία στα συστατικά του προϊόντος.

Συστατικά: χλωρέλα συμπιεσμένη σε ταμπλέτες.

Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος: πρωτεΐνες – 66 g, λίπη – 0,5 g, υδατάνθρακες – 16 g.

Ενεργειακή αξία ανά 100 g προϊόντος: 390 kcal / 1632 kJ.

GOST 26185-84.

Συνθήκες αποθήκευσης: σε θερμοκρασίες από +5 °C έως +25 °C και σχετική υγρασία αέρα όχι μεγαλύτερη από 75%.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!