ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑΥποφέρετε από Δυσπεψία, Δυσανεξίες, -και γλουτένη,Γαλακτοκομικά-Διάρροιες, Κύστεις;VEGANZYME! Το πληρέστερο Συμπλήρωμα Ενζύμων στην αγορά από το VIVAMUS!

Υποφέρετε από Δυσπεψία, Δυσανεξίες, -και γλουτένη,Γαλακτοκομικά-Διάρροιες, Κύστεις;VEGANZYME! Το πληρέστερο Συμπλήρωμα Ενζύμων στην αγορά από το VIVAMUS!

Περιγραφή

Συστατικά (ποσότητα ανά μερίδα 2 καψουλών)

VeganZyme ™ (Μονοπωλιακό, Αποκλειστικό Μείγμα)

  • Πρωτεάση με DPPIV (FCC 60.000 HUT / g)
    Η πρωτεάση διασπά τις πρωτεΐνες και τη γλουτένη και προέρχεται από τα Aspergillus oryzae, Aspergillus niger και Bacillus subtilis. Αυτό είναι ένα μείγμα πρωτεάσης που προέρχεται από τη ζύμωση τριών μικροβιακών οργανισμών. Είναι ένα μείγμα όξινων, ουδέτερων και αλκαλικών πρωτεασών που παρέχουν δραστικότητα σε όλο το φάσμα του ρΗ στο γαστρεντερικό σύστημα (ενεργό από ρΗ 2,5 έως 9,0). Το DPPIV είναι ένα μείγμα διαφορετικών πρωτεασών (ένζυμα που διασπούν την πρωτεΐνη) που μιμούνται τα φυσικά ένζυμα DPPIV του σώματος. Στην πέψη, οι πρωτεάσες υδρολύουν (διασπούν) την πρωτεΐνη σε μικρότερα πολυπεπτίδια και ελεύθερα αμινοξέα. Αυτή η δράση αυξάνει την αφομοίωση των πρωτεϊνών, ανεξάρτητα από την πηγή τους. Αυτό το ισχυρό μείγμα ενζύμων βοηθά στην υδρόλυση όλων των τύπων πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένης της γλουτένης από δημητριακά δημητριακών. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στη γλουτένη σε σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη. Η αντίδραση μπορεί να είναι από μικρή κοιλιακή δυσφορία μέχρι πολύ σοβαρές αντιδράσεις σε άτομα με κοιλιοκάκη. Αυτό το μείγμα είναι ιδανικό για την υδρόλυση της “κρυμμένης” γλουτένης που βρίσκεται σε εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό το μείγμα πρωτεάσης επιδεικνύει δραστικότητα εξωπεπτιδάσης και ενδοπεπτιδάσης με υψηλή εξειδίκευση υποστρώματος. Τα ένζυμα εξωπεπτιδάσης υδρολύουν τα πρωτεϊνικά μόρια στο τελικό άκρο των πεπτιδικών αλυσίδων που απελευθερώνουν αμινοξέα, ενώ η ενδοπεπτιδάση υδρολύει τα πρωτεϊνικά μόρια σε έναν εσωτερικό πεπτιδικό δεσμό που απελευθερώνει πεπτίδια διαφόρων μηκών. Όλες οι πρωτεάσες καταδεικνύουν μείωση της διόγκωσης όταν λαμβάνονται σωστά
  • Αμυλάση (FCC 22,500DU / g)
    Η αμυλάση διασπά το άμυλο και παράγεται από το Aspergillus oryzae. Πρόκειται για ένζυμο άλφα αμυλάσης που παράγεται με ζύμωση του μυκητιακού οργανισμού Aspergillus oryzae. Η άλφα αμυλάση είναι μια ενδοαμυλάση που υδρολύει (αποσυνθέτει) το άμυλο και το γλυκογόνο σε δεξτρίνη, γλυκόζη και μαλτόζη. Το ρύζι και οι πατάτες περιέχουν τα υψηλότερα επίπεδα αμύλου.
  • Η γλυκοαμυλάση (FCC 20 AGU / g)
    Η γλυκοαμυλάση διασπά το άμυλο και προέρχεται από τον Aspergillus niger. Το ένζυμο γλυκοαμυλάσης (που ονομάζεται επίσης αμυλογλυκοσιδάση) παράγεται με τη ζύμωση του μυκητιακού οργανισμού Aspergillus niger. Η γλυκοαμυλάση είναι μια εξωαμυλάση που υδρολύει (διασπά το άμυλο), παράγοντας μαλτόζη και ελεύθερες υπομονάδες γλυκόζης από το μη αναγωγικό άκρο του αμύλου. Μαζί με άλλες αμυλάσες, η γλυκοαμυλάση ενισχύει περαιτέρω την πέψη και τη θρεπτική αξία των αμύλων με βάση τα τρόφιμα.
  • Λακτάση (FCC 1500 ALU / g)
    Η λακτάση διασπά τη λακτόζη (ζάχαρη γάλακτος) και προέρχεται από το Aspergillus oryzae. Οι διατροφολόγοι εκτιμούν ότι το 10-20% του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι δυσανεξία στη λακτόζη. Ορισμένες εθνότητες έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα δυσανεξίας στη λακτόζη. Η λακτάση έχει σχεδιαστεί για να υδρολύει (διασπά) τη ζάχαρη γάλακτος, που ονομάζεται λακτόζη, στα συστατικά μέρη της, γλυκόζη και γαλακτόζη. Η λακτάση προέρχεται από τη ζύμωση του Aspergillus oryzae. Οι περισσότεροι ασιατικοί, αφρικανικοί και ιθαγενείς αμερικανοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Το πενήντα τοις εκατό των Ισπανών και περίπου το 20% των Καυκάσιων δεν παράγουν λακτάση ως ενήλικες και θα πρέπει να συμπληρώσουν τη διατροφή τους με λακτάση.
  • Η κυτταρινάση Ι και II (FCC 625 CU / g)
    Η κυτταρινάση διασπά την κυτταρίνη (φρούτα και λαχανικά) και προέρχεται από Trichoderma reesei και Bacillus licheniformis. Κάθε φυτικό κύτταρο περιβάλλεται από ένα μη ζωντανό συγκρότημα, το οποίο ονομάζεται κυτταρικό τοίχωμα. Ένα κύριο συστατικό των κυτταρικών τοιχωμάτων είναι ένας πολύπλοκος υδατάνθρακας, κυτταρίνη. Οι άνθρωποι δεν παράγουν ένζυμα που χρειάζονται για την πέψη της κυτταρίνης. Τα ένζυμα κυτταρινάσης βοηθούν στην ολική πέψη φυτικών τροφών και αυξάνουν τη θρεπτική αξία αυτών των τροφίμων.
  • Η μαλτάση (FCC 50 DPo / g)
    Η Μαλτάση διασπά τη μαλτόζη (δημητριακά, όσπρια και κριθάρι) και προέρχεται από το Aspergillus oryzae. Η μαλτάση είναι ένα ένζυμο που δρα μόνο στο μη αναγωγικό άκρο του αμύλου, παράγοντας την δισακχαρίτη μαλτόζη. Σε συνδυασμό με τα άλλα ένζυμα υδατάνθρακα, ενισχύει τη συνολική πέψη αμύλου και άλλων υδατανθράκων. Παράγεται με ζύμωση του Aspergillus oryzae ή με βύνη κριθαριού.Συνεχίζει τη δράση της αμυλάσης, διασπώντας το δισακχαρίτη μαλτόζη σε δύο μόρια γλυκόζης για παραγωγή ενέργειας. Ανεπάρκεια μαλτάσης επιφέρει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στο πάγκρεας και το λεπτό έντερο οδηγεί σε ενδεχόμενη διάρροια, κ.ά.
  • Ημικυτταρινάση (FCC 1000 HCU / g)
    Η ημικυτταρινάση διασπά την ημικυτταρίνη (φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και δημητριακά) και προέρχεται από το Trichoderma reesei. Η ημικυτταρίνη είναι ένα άλλο βασικό συστατικό του κυτταρικού τοιχώματος των φυτών. Και πάλι, η συμπερίληψη βοηθημάτων ημικυταρινάσης στη συνολική πέψη αυξάνει τη θρεπτική αξία των φυτικών τροφών. Η ημικυτταρινάση παράγεται επίσης με ζύμωση του μύκητα Trichoderma reesei.
  • Ξυλανάση (FCC 50 XU / g)
    Η ξυλανάση διασπά την ξυλόζη (τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, δημητριακά και δημητριακά) και προέρχεται από το Trichoderma reesei. Η ξυλανάση είναι ένα ιδιαίτερο είδος ημικυτταρινάσης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην πέψη τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, οι οποίες έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε xylans, ένα πολύπλοκο πολυσακχαρίδιο που αποτελείται από μια αλυσίδα σακχάρων 5-άνθρακα που ονομάζεται ξυλόζη. Η ξυλανάση παράγεται επίσης με ζύμωση του μύκητα Trichoderma reesei.
  • Βήτα γλυκανάση (FCC 50 BGU / g)
    Η βήτα γλυκανάση διασπά τις β-γλυκάνες (τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, δημητριακά και δημητριακά) και προέρχεται από το Trichoderma reesei. Οι κόκκοι δημητριακών, το σιτάρι, το κριθάρι και η σίκαλη, περιέχουν β-γλυκάνες, ένα είδος υδατάνθρακα. Οι βήτα γλυκάνες μπορούν να γίνουν ιξώδεις στην εντερική οδό, επιβραδύνοντας τη φυσική περισταλτική (εντερικές συστολές). Το ένζυμο βήτα γλυκανάσης υδρολύει αυτές τις γλυκάνες, μειώνοντας το ιξώδες και εξισορροπώντας τη φυσική περισταλτική. Η βήτα γλυκανάση παράγεται με ζύμωση του μυκητιακού οργανισμού Trichoderma reesei. Οι βήτα γλυκάνες απαντώνται συχνότερα στους κόκκους δημητριακών, το σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, καθώς και στη μαγιά αρτοποιίας.
  • Η σεραπεπτάση (10.000 SU / g)
    Η σεραπεπτάση είναι ένα ενεργό ένζυμο του ανοσολογικού συστήματος. Μπορεί να δεσμευτεί με την άλφα-2-μακροσφαιρίνη στο πλάσμα αίματος, όπου προστατεύεται από το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ διατηρεί την ενζυματική της δραστηριότητα, και με αυτό τον τρόπο, μεταφέρεται όπου χρειάζεται στον οργανισμό μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μεταξοσκώληκες, όπου αυτή η ισχυρή αλλά ειδική δράση, τους επιτρέπει να φάνε το προστατευτικό κουκούλι τους και να το χωνέψουν χωρίς παρενέργειες.διασπά το ινώδες και το βλεννογόνο και προέρχεται από το Serratia marcescens. Η σεραπεπτάση είναι ένα ισχυρό πρωτεολυτικό ένζυμο με ινωδολυτική δραστικότητα και δράση ελάττωσης της ερυθρότητας. Πρόκειται για ένα βακτηριακής πηγής ένζυμο πρωτεάσης, που παράγεται από τη ζύμωση του Serratia marcescens.Η serrapeptase έχει την μοναδική ικανότητα να χωνεύει μόνο μη ζωντανούς ιστούς (π.χ βλέννα, κύστεις, θρόμβους αίματος, αρτηριακά μπλοκαρίσματα), επιτρέποντας στα παλιά τοξικά στρώματα που φράσσουν το πεπτικό σύστημα και την επένδυση των αρτηριών μας να διαλυθούν. Αυτός είναι ένας λόγος που είναι τόσο χρήσιμη στην φροντίδα των αρτηριακών αποθέσεων από συσσώρευση μετά από εγχείρηση καρδιάς. Η σεραπεπτάση χρησιμοποιείται κυρίως ως συστημικό ένζυμο. Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων, βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικής αντίδρασης φλεγμονής, παρουσιάζει ισχυρή ινωδολυτική δραστηριότητα, η οποία είναι σημαντική για καρδιαγγειακή υποστήριξη. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μείωση του ουλώδους ιστού και μείωση του ιξώδους των βλεννογόνων στους πνεύμονες και τις ρινικές διόδους.
  • Η νατοκκινάση (800 FU / g)
    Η νατοκκινάση διασπά το ινώδες και το βλεννογόνο και προέρχεται από Bacillus natto ή Bacillus subtilis natto. Ο οργανισμός που παράγει ναττοκινάση ανακαλύφθηκε αρχικά σε μια ζυμωμένη τροφή σόγιας που ονομάζεται natto. Η νατοκκινάση είναι ένα ισχυρό πρωτεολυτικό ένζυμο με ινωδολυτική δράση που προέρχεται από τα βακτήρια Bacillus subtilis natto και / ή Bacillus natto, το οποίο βρέθηκε αρχικά στο NATTO, μια τροφή παραδοσιακά ζυμωμένης σόγιας που είναι πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία.
  • Η βρωμελίνη (FCC 375.000 PU / mg)
    Η βρωμελίνη διασπά την πρωτεΐνη και προέρχεται από το Ananas comosus. Η βρωμελίνη είναι ένα εκχύλισμα από το στέλεχος ή το χυμό ανανά, Ananas comosus. Η βρωμελίνη βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντοχή σας στο πρήξιμο όταν χρησιμοποιείται συστηματικά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Οφέλη για την υγεία του Bromelain.
  • Παπαΐνη (FCC 200.000 PU / mg)
    Η παπαΐνη διασπά την πρωτεΐνη και προέρχεται από την Carica papaya. Η παπαΐνη είναι ένα απόσπασμα από ανώριμη παπάγια, Carica papaya. Η παπαΐνη επιδεικνύει δραστικότητα εξωπρωτεάσης και ενδοπρωτεάσης με ευρεία περιοχή ρΗ. Βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της διόγκωσης όταν χρησιμοποιείται συστηματικά.
  • Η άλφα γαλακτοσιδάση (FCC 250 GalU / g)
    Η άλφα α- γαλακτοσιδάση διασπά τους σύνθετους υδατάνθρακες και προέρχεται από τον Aspergillus niger. Η άλφα γαλακτοσιδάση βοηθά στην πέψη κόκκων και οσπρίων, τα οποία περιέχουν πολλά μη αφομοιώσιμα σάκχαρα που ονομάζονται ολιγοσακχαρίτες. Αυτά συχνά προκαλούν κοιλιακή δυσφορία, αέρια και φούσκωμα. Η άλφα γαλακτοσιδάση διασπά τα ολιγοσακχαρίδια αυτά πολύ αποτελεσματικά. Παράγεται με τη ζύμωση του Aspergillus niger.
  • Η λιπάση (FCC 675LU / g)
    Η λιπάση διασπά τα λίπη και τα έλαια και προέρχεται από τον Aspergillus niger. Η λιπάση είναι ένα λιπολυτικό ένζυμο που παράγεται από τη ζύμωση του Aspergillus niger. Η λιπάση καταλύει την υδρόλυση λιπών και ελαίων, αποδίδοντας μονογλυκερίδια, διγλυκερίδια, γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα. Έχει ευρεία ειδικότητα υποστρώματος στα λίπη και στα έλαια φυτικής και ζωικής προέλευσης.
  • Καταλάση (Μονάδα αρτοποιίας FCC 25 BU / g)
    Η καταλάση διασπά το H2O2 σε νερό και οξυγόνο και προέρχεται από Aspergillus niger. Η καταλάση είναι ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο που καταλύει τη μετατροπή του υπεροξειδίου του υδρογόνου σε νερό και οξυγόνο. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένα παραπροϊόν του κυτταρικού μεταβολισμού, το οποίο εξυπηρετεί μερικές χρήσιμες λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης και μιας ανοσοαπόκρισης.
  • Η ιμβερτάση (FCC 1000 SU / g)
    Η ιμβερτάση διασπά το σακχαρόζη και το επιτραπέζιο σάκχαρο και προέρχεται από το Saccharomyces cerevisiae. Η ιμβερτάση είναι ένα άλλο ένζυμο υδατάνθρακα που διασπά τη σακχαρόζη (κοινή ζάχαρη στο τραπέζι) στα συστατικά μέρη της, γλυκόζη και φρουκτόζη. Σε συνδυασμό με όλες τις άλλες υδατάνθρακες, ενισχύει τη συνολική πέψη αμύλου και άλλων υδατανθράκων. Παράγεται με τη ζύμωση του Saccharomyces cerevisiae.
  • Η πηκτινάση (FCC 2500AJDU / g)
    Η πηκτινάση διασπά την πηκτίνη και τις διαιτητικές ίνες και προέρχεται από τον Aspergillus niger. Στα φυτικά κύτταρα, η πηκτίνη αποτελείται από ένα πολύπλοκο σύνολο πολυσακχαριτών που υπάρχουν στα περισσότερα πρωτογενή κυτταρικά τοιχώματα και είναι ιδιαίτερα άφθονο στα μη ξυλώδη μέρη των φυτών, ιδιαίτερα στα φρούτα και τα λαχανικά. Η πηκτινάση υδρολύει επιλεκτικά και αποσυνθέτει πολυμερή της φυσικής πηκτίνης σε μικρότερα μέρη.
  • Η φυτάση (FCC 15 FTU / g)
    Η φυτάση διασπά τους σπόρους, το καλαμπόκι, τη σόγια και τα καρύδια και προέρχεται από τον Aspergillus niger. Η φυτάση είναι ένα ένζυμο που καταλύει την υδρόλυση του φυτικού οξέος (εξαφωσφορική μυο-ινοσιτόλη), ένα άθικτο, οργανικό μόριο που περιέχει έξι μόρια φωσφορικών. Το φυτικό οξύ όχι μόνο μειώνει τον διαθέσιμο φώσφορο, αλλά δεσμεύει ορισμένα σημαντικά ανόργανα στοιχεία που τα καθιστούν μη απορροφήσιμα. Αυτές περιλαμβάνουν ψευδάργυρο, σίδηρο και, σε μικρότερο βαθμό, ασβέστιο και μαγνήσιο. Το φυτικό οξύ και η μορφή άλατος του, -phytate- απαντώνται συνήθως σε πολλά φυτά, ειδικά κόκκους και σπόρους. Η φυτάση καταλύει την απελευθέρωση ανόργανου φωσφόρου, καθώς και άλλα συνδεδεμένα βασικά μέταλλα.
  •     Οξειδάση γλυκόζης (200GO / g)
    Σπάνια βρίσκεται σε ένα μείγμα συστημικών ενζύμων ή συμπληρωμάτων πεπτικού ενζύμου,η οξειδάση γλυκόζης διασπά τη γλυκόζη σε H2O2 και προέρχεται από Aspergillus niger. Η οξειδάση γλυκόζης είναι ένα ένζυμο οξειδορεδουκτάσης. Δηλαδή, ένα ένζυμο που καταλύει τη μεταφορά ηλεκτρονίων από ένα μόριο (το αναγωγικό) σε ένα άλλο (το οξειδωτικό). Η οξειδάση γλυκόζης καταλύει την οξείδωση της γλυκόζης σε υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2Ο2) και ϋ-γλυκονο-ϋ-λακτόνη. Στα κύτταρα, η οξειδάση γλυκόζης βοηθά στη διάσπαση της ζάχαρης στους μεταβολίτες της.

    Άλλα συστατικά:
  • Χορτοφαγική κάψουλα
  • Πιστοποιημένη οργανική κόμμι ακακίαςΗ FCC σημαίνει Foods Chemical Codex. Η FCC είναι ένα τμήμα της USP (Φαρμακοποιία Ηνωμένων Πολιτειών). Καθορίζει πρότυπα για τα συστατικά. Στην περίπτωση των ενζύμων, η FCC είναι ένας πρότυπος προσδιορισμός που χρησιμοποιείται για τον ακριβή προσδιορισμό της δραστικότητας των ενζύμων.
  • Ingredients Label

Συστήνουμε για μελέτη

Results may vary. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το προΪόν μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο μας με τίτλo (βλ. παρακάτω) πατώντας εδώ

To πιο προηγμένο, Πλήρους Φάσματος, Ευρύτερο, Συστημικό Πιστοποιημένο με Kosher Διατροφικό Συμπλήρωμα Ενζύμων στον κόσμο & Vegan

Ποια είναι τα οφέλη του VeganZyme;

Υποστήριξη ενζύμου πλήρους φάσματος!
Προωθεί την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.
Βοηθά το σώμα σας να διασπάσει τοξικές ενώσεις.
Διαλύει φυτικό οξύ από φυτά, σπόρους και σπόρους για να αυξήσει τη διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών.
Υποστηρίζει την κανονική αρτηριακή πίεση.
Προωθεί την κάθαρση καθαρισμού.
Άμυνα κατά των επιβλαβών, μεταβολικών παραπροϊόντων.

Προτεινόμενη χρήση

Πάρτε 2 κάψουλες δύο φορές την ημέρα με νερό. Για πεπτική υποστήριξη, πάρτε στην αρχή του γεύματος.

Για συστημική υποστήριξη, πάρτε τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή μετά το γεύμα.
Προειδοποίηση

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε αραιωτικά για αίμα ή για οποιεσδήποτε πρόσθετες ανησυχίες
† Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!